-
Καλημέρα σε όλους,
σήμερα το αυτοκίνητό μου (ένα Ibiza του '92) έκανε διακοπές στον κινητήρα (έπεφταν οι στροφές ακόμα και όταν έδινα γκάζι). Μου το είχε ξανακάνει πριν από αρκετές εβδομάδες και είχε μείνει, είχε έρθει όμως ένα παλικάρι της οδικής, κάτι καθάρισε και μου είπε ότι μπορεί να αντέξει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι τι μου είχε πει ότι έχει πρόβλημα. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει και ακόμα καλύτερα να μου πει τι μπορώ να κάνω (είναι και Κυριακή σήμερα γμτ).
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους,
σήμερα το αυτοκίνητό μου (ένα Ibiza του '92) έκανε διακοπές στον κινητήρα (έπεφταν οι στροφές ακόμα και όταν έδινα γκάζι). Μου το είχε ξανακάνει πριν από αρκετές εβδομάδες και είχε μείνει, είχε έρθει όμως ένα παλικάρι της οδικής, κάτι καθάρισε και μου είπε ότι μπορεί να αντέξει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι τι μου είχε πει ότι έχει πρόβλημα. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει και ακόμα καλύτερα να μου πει τι μπορώ να κάνω (είναι και Κυριακή σήμερα γμτ).
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους,
Ευχαριστώ
-
Πολο του 96 είχα και μου έκανε τα ιδια τρεις φορές ακινητοποιώντας το αυτοκίνητο. Αργόσβηνε ώσπου στο τέλος δεν έπαιρνε εμπρός καθόλου. Δεν έδινε ρεύμα στο μπουζί. Ο διανεμητής ήταν στην περίπτωσή μου.
-
Διανομέας (ντιστριμπιτέρ).
-
Παίζει να είναι το ίδιο πρόβλημα; Την άλλη φορά ο τύπος της οδικής κάτι καθάρισε και έφτιαξε με τη μία...
-
Τι να σου δεν ξέρω. Εκεί που πήγαινα δεν κρατούσε ρελαντί, έτρεμε, ανεβοκατέβαζε στροφές, έτρεμε το κιβώτιο και ψόφησε στο τέλος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διανομέας (ντιστριμπιτέρ).έτσι
-
Τα ίδια μου κάνει και εμένα. Θύμασαι αν ήταν μεγάλη ζημιά;
-
3 φορές έμεινα. Τη μία μάλιστα στ 3-5 Πηγάδια το χιονοδρομικό και δεν έκανα και σκι. Άστα είχα αγανακτίσει. Το πούλησα και τέλος. Ο μηχανικός μου είχε πει ότι ήταν γνωστό πρόβλημα στα πολάκια.
-
Ο χρήστης nukat έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,σήμερα το αυτοκίνητό μου (ένα Ibiza του '92) έκανε διακοπές στον κινητήρα (έπεφταν οι στροφές ακόμα και όταν έδινα γκάζι). Μου το είχε ξανακάνει πριν από αρκετές εβδομάδες και είχε μείνει, είχε έρθει όμως ένα παλικάρι της οδικής, κάτι καθάρισε και μου είπε ότι μπορεί να αντέξει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι τι μου είχε πει ότι έχει πρόβλημα. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει και ακόμα καλύτερα να μου πει τι μπορώ να κάνω (είναι και Κυριακή σήμερα γμτ).
Ευχαριστώ
Ποιότητα βενζίνης?
-
μήπως τώρα με τις βροχές πέρασες από τπτ νερά και βράχηκαν τπτ καλώδια ή μάζεψε λάσπη και βραχυκυκλωνει καμιά ασφάλεια? Το είχα πάθει το χειμώνα με την corolla αυτό έκαιγε μια κεντρική ασφάλεια απ'τις λάσπες
Διακοπές στον κινητήρα