-
Γειάααααααααααααααααααααααααααααααααα.
Μου πρότειναν να μπω, δεν το έκανα με ελεύθερη δική μου βούληση.
Καλά περνάτε εδώ, μου είπαν. (εδώ που τα λέμε, μου είπαν να μπω μπας και μάθω να οδηγώ, αλλά μην το κάνουμε θέμα).
Θα παρακολουθώ. -
Καλώς την! Σιδεροκέφαλη!
Καλά έκανες και μπήκες, αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ οτι θα μάθεις και να οδηγείς κιόλας... Ο Ratanplan τόσα χρόνια εδώ μέσα, ακόμα κουλός είναι. -
τις βαλίτσες κάποιος
-
elisa Καλώς ήλθες παρακολούθα και ρώτα. Καλά ποσταρίσματα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλώς την! Σιδεροκέφαλη!
Καλά έκανες και μπήκες, αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ οτι θα μάθεις και να οδηγείς κιόλας... Ο Ratanplan τόσα χρόνια εδώ μέσα, ακόμα κουλός είναι.Ναι ενω τωρα που την καλως ορισες εσυ εκανε την τυχη της! Ηρθε για συμπληρωμα απο κατω dmitspan & Tazio....μια χαρα, μονο η funis απουσιαζει!
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Καλά περνάτε εδώ, μου είπαν. (εδώ που τα λέμε, μου είπαν να μπω μπας και μάθω να οδηγώ, αλλά μην το κάνουμε θέμα).
Θα παρακολουθώ.Kαλώς την! Γράφε κιόλας που και που!
Πολλά θέματα δεν χρειάζονται καν γνώση οδήγησης. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολλά θέματα δεν χρειάζονται καν γνώση οδήγησης.ε ναι αφου γραφεις εσυ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Πολλά θέματα δεν χρειάζονται καν γνώση οδήγησης.ε ναι αφου γραφεις εσυ...
Εδώ γράφεις και εσύ, στον charmak θα κολλήσουμε;; Άτομο που συστήνεται ως Άδης...
Και ποιός σου πρότεινε Ελίζα να μπεις εδώ μέσα;
-
Εεεεεε, δεν είμαι μαρτυριάρα.
Ωραία περνάτε μου φαίνεται... όποτε μπορώ θα μπαίνω.
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
-
Καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρίσκω.
-
Καλώς ήρθες!
-
Να σας χαιρετισω κι εγω με τη σειρα μου, αρτι αφιχθεις γαρ.
Γραφομαι επιτελους στο φορουμ αυτο υστερα απο επιμονες προτροπες ενος 'εκλεκτου' μελους σας (λεμε τωρα), αλλα επιτρεψτε μου να παρουσιαστει ο ιδιος ο μυστης μου αντι να τον φανερωσω εγω
Ειμαι κατοχος ενος VW GOLF 1.6 FSI στο οποιο εχω προσθεσει ορισμενα ταπεινα καλουδια μπας και το κανω πιο ευπαρουσιαστο. Δηλαδη τα εξης:
Επαναπρογραμματισμος εγκεφαλου, φιλτρο ελευθερας ροης, εξατμιση - μεσαιο και τελικο με 2πλη τετραγωνη αποληξη, πεταλιερα ΟΜΡ, αζωτο στα λαστιχα, καμερα οπισθοπορειας, οθονη Macrom (DVD -MP player + TV tuner), μεμβρανες 1, xenon).Καλως σας βρηκα
-
Πρωί πρωί που γράφτηκες που να βρούμε τον Πάσχο να σου πάρει τις βαλίτσες ?
Καλωσήρθες Δημήτρη καλό διάβασμα και καλά ποσταρίσματα.
Ναι το εκλεκτό μέλος είμαι εγώ και μην δω εγκάθετα σχόλια
-
Εκλεκτό μέλος, τι κάνεις την Κυριακή 11.11;
Για πέρνα από τις τεντουροσυναντήσεις. -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πρωί πρωί που γράφτηκες που να βρούμε τον Πάσχο να σου πάρει τις βαλίτσες ?Καλωσήρθες Δημήτρη καλό διάβασμα και καλά ποσταρίσματα.
Ναι το εκλεκτό μέλος είμαι εγώ και μην δω εγκάθετα σχόλια
E οχι και που να με βρεις ρε...
Καλωσηρθες φιλε Δημητρη.. Θα περασεις καλα...
Χρηστο Παρασκευη Μερκουρη.Στοπ.
-
Την άλλη Παρασκευή μπορεί. Αυτή δεν παίζει!
-
Εστι ε; Ε δεν παιρνω τις βαλιτσες του φιλου σου..κουβαλα τις εσυ για να μαθεις...
Υγ:ΚΟΤΑ...
-
Καλώς ήρθες Δημ
-
dimitris7uk
Στον αντιλογο εχει ενα θεμα που λεγεται 'Superleague...' ,γιαααα περνα και περιμενε με να ερθω κι εγω...
-
Καλησπερα κι απο μενα, αρτι αφιχθεισα στο forum, αλλα επισκεπτρια εδω και λιγο διαστημα.
Ενεκα καποιων γνωστων, μελων απο καιρο, οι οποιοι μου ειπαν να ριξω μια ματια...
Εγω *ειχα *ενα CRX V-TEC, 182 αλογακια, το οποιο ομως παει... πουληθηκε... snif snif
Καλως σας βρηκα λοιπον!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!