- 

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε: 
 Καλό για τη Ferrari αυτό ή κάνω λάθος;Μπα, κάθε χρόνο τη στρώνουν και πάντα έχει περισσότερες ανωμαλίες κι από σχεδιαστή μόδας. 
- 

Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε: Καλό για τη Ferrari αυτό ή κάνω λάθος; Μπα, κάθε χρόνο τη στρώνουν και πάντα έχει περισσότερες ανωμαλίες κι από σχεδιαστή μόδας. 
- 

Τι γράφει παλι αυτή η... παλιοφυλλάδα, το Planet F1; ΥΓ. Μάλλον θα ήταν κάποιος από τους συντάκτες του... πετίσιον 
- 

http://www.planetf1.com/story/0,18954,3213_2794917,00.html 
 Καλά άμα είναι όντως τόσο cool ο Λούης, τι να πώ... RESPECT!Θα δείξει ο χρόνος βέβαια. 
- 

- 

Λοιπόν θέλω μια χάρη. Θέλω να μου πει κάποιος τον τίτλο του πρώτου τραγουδιού που παίζει στο βίντεο με τα θανατηφόρα ατυχήματα της F1. Η διάρκει του βίντεο είναι 9 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. 
- 

- 

Within temptation->Our farewell 
 Evanescence->My Inmortalστα σχολια ειχε αυτα τα 2 τραγουδια!! 
- 

Ο χρήστης Geo f1 έγραψε: 
 σε αυτο το βιντεο θα λες ε?ωραιο τραγουδακι οντως..αλλα δεν το ξερω! πολυ σκληρο video.... 
- 

Απορίφθηκε η έφεση της Toro Rosso και έτσι η Spyker κρατάει το βαθμό της Ιαπωνίας. 
 Βέβαια μετά τους 8 πόντους που πήραν στην Κίνα δεν πιστεύω να στεναχωρέθηκαν και πολύ.
- 

Ο χρήστης Geo f1 έγραψε: 
 σε αυτο το βιντεο θα λες ε?Έλιωσα λέμε 
- 

Ο χρήστης Sapilas έγραψε: σε αυτο το βιντεο θα λες ε? Έλιωσα λέμε Δεν το βρισκω πουθενα αστειο αυτο το video... 
- 

Ο χρήστης Sapilas έγραψε: σε αυτο το βιντεο θα λες ε? Έλιωσα λέμε εισαι αρρωστος ? 
- 

Ο χρήστης Sapilas έγραψε: σε αυτο το βιντεο θα λες ε? Έλιωσα λέμε εισαι λιγο βλακας, ε; 
- 

Coolαρετε παιδια,μπορει να χει κανει λαθος στο ποστ 
- 

...ας τα πει με τον mod... reported 
- 

οχι παιδια ο τυπακος δεν παει καλα. Ριχτε μια ματια στα ποστς του και θα καταλαβετε 
- 

μπορεί να είναι κανά κλασικό flame post.Μου φαίνεαι απίστευτο άνθρωπος που περπατά με τα 2 του πόδια(υπάρχουν κ από τους άλλους) να έχει τέτοια αντιμετώπιση σε μια τόσο τραγική εικόνα! ένας ψυχίατρος παρακαλώ! 
- 

Don't fuck with me fellas. 
 Το βιντεάκι είναι απλώς ξεκαρδιστικό.
- 

Ο χρήστης Sapilas έγραψε: 
 Don't f**k with me fellas.
 Το βιντεάκι είναι απλώς ξεκαρδιστικό. φαινεται φιλε οντως το κεφαλι σου ειναι γεματο σαπιλα μεσα 

F1 Διάφορα νέα - Οκτώβριος 2007