-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγω παντως χτες εκανα μπανιο
Ντάξει και γω κανω κάθε μέρα, αλλά δεν το διατυμπανίζω. Εκτός και αν ήταν αυτή η ξεχωριστή ημέρα του μήνα, για σένα.
Στη θαλασσα, αναγωγε Κάνεις καθε μερα;
Ζηλευω που θα πατε και δε θα 'ρθω -
Σαββατο πρωί ανεβαίνω Καστοριά αρχικό πλάνο είναι να ανεβω απο Καλαμπάκα αλλά αυτός ο Αγιος Παντελεήμονας υπάρχει στον χάρτη σχετικά κοντά στην Ελσσώνα (και από κει και πέρα βουρ για Καστοριά)!!!
Είναι μεγάλη παράκαμψη Ο Παντελεήμωνας από τον δρόμο πορος Καστοριά???
Αν παρ' όλα αυτά δεν τα καταφέρω όποιος ανεβαίνει προς Λαμία και πετύχεις ένα μπλε Α4 Avant ας μου παίξει φώτα!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σαββατο πρωί ανεβαίνω Καστοριά αρχικό πλάνο είναι να ανεβω απο Καλαμπάκα αλλά αυτός ο Αγιος Παντελεήμονας υπάρχει στον χάρτη σχετικά κοντά στην Ελσσώνα (και από κει και πέρα βουρ για Καστοριά)!!!Είναι μεγάλη παράκαμψη Ο Παντελεήμωνας από τον δρόμο πορος Καστοριά???
Αν παρ' όλα αυτά δεν τα καταφέρω όποιος ανεβαίνει προς Λαμία και πετύχεις ένα μπλε Α4 Avant ας μου παίξει φώτα!!!
Χρηστο ο 'δικος μας' Παντελεημονας ειναι κοντα στον Πλαταμωνα.Απο εκει συνεχιζεις και ανεβαινεις (μπαινεις μεσα) στον Ολυμπο,ερχεσαι απο τη πισω μερια (Καλλιθεα) γυρνας λιγο προς Ελασσωνα (διασταυρωση Μικρου Ελευθεροχωριου), δεξια προς Σερβια,Κοζανη και απο εκει Καστορια.
Αν εχεις παρεα μαλλον θα την κουρασεις ,αν παλι εισαι μονος σου
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σαββατο πρωί ανεβαίνω Καστοριά αρχικό πλάνο είναι να ανεβω απο Καλαμπάκα αλλά αυτός ο Αγιος Παντελεήμονας υπάρχει στον χάρτη σχετικά κοντά στην Ελσσώνα (και από κει και πέρα βουρ για Καστοριά)!!!
Είναι μεγάλη παράκαμψη Ο Παντελεήμωνας από τον δρόμο πορος Καστοριά???
Χρηστο ο 'δικος μας' Παντελεημονας ειναι κοντα στον Πλαταμωνα.Απο εκει συνεχιζεις και ανεβαινεις (μπαινεις μεσα) στον Ολυμπο,ερχεσαι απο τη πισω μερια (Καλλιθεα) γυρνας λιγο προς Ελασσωνα (διασταυρωση Μικρου Ελευθεροχωριου), δεξια προς Σερβια,Κοζανη και απο εκει Καστορια.
Αν εχεις παρεα μαλλον θα την κουρασεις ,αν παλι εισαι μονος σου
Θα την βάλω να οδηγήσει να συνηθίσει το Quattro. Σε χλμ πόση παράκαμψη είναι ???
-
Αν και δε μου αρέσει να προτρέχω, κατά 95% νοσοκομεία αύριο ΤΕΛΟΣ, οπότε ανεβαίνω το ΠΣΚ.
(ουφ).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν και δε μου αρέσει να προτρέχω, κατά 95% νοσοκομεία αύριο ΤΕΛΟΣ, οπότε ανεβαίνω το ΠΣΚ.(ουφ).
-
Λοιπόν δε νοείται διαφορετικά, αυτό:
πρέπει να είναι το νέο σου φετίχ. Μετά το φαγητό και το μωβ χρώμα.
-
Μην πειραζεις τον συνομηλικο μου!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
To Σάββατο ποιός θα έρθει μαζί μου συνοδηγός?Που δηλώνουμε συμμετοχή? Αν δεν έχω συνοδηγό ευχαρίστως να έρθω
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
To Σάββατο ποιός θα έρθει μαζί μου συνοδηγός?Eγώ! Θα έχω έρθει έρθει με νοικιάρικο ντήζελ, οπότε νομίζω ότι δικαιούμαι μια κάποια αποζημίωση από τους συνανθρώπους μου!
@Τσάρμακ: έρχομαι!
-
Guys, όποιος δεν θέλει να πάρει αυτοκίνητο (ή δεν έχει) μπορεί να έρθει μαζί μου για παρέα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν και δε μου αρέσει να προτρέχω, κατά 95% νοσοκομεία αύριο ΤΕΛΟΣ, οπότε ανεβαίνω το ΠΣΚ.
(ουφ).
Να προσέχεις εσύ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
To Σάββατο ποιός θα έρθει μαζί μου συνοδηγός?Γιατι 'ποιος', μονο εναν επιβατη θα παρεις με το Accent;
-
A ρε δρ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άστα αυτά και έλα Λιτόχωρο που σου λέωΩ ναι, να έρθεις, να έρθεις...
Έχουμ' τίποτις καλό;
-
-
Στέλιο δηλώνω εθελοντής. Μένουμε και κοντά. Παίρνω ηλεκτρικό ή 040 και έρχομαι.
-
Γενικώς προσοχή στους δρόμους που λογικά θα είναι και γλιστεροί.
Βγήκε η απόφαση θα σας πετύχω κάπου στην ορεινή Πιερία!!! αν πάνε όλα καλά κατα τισ 12:30 του Σαββάτου θα τσιμπήσουμε και μετά θα πάρω τις στροφές για Σέρβια, Κοζάνη κλπ κλπ -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στέλιο δηλώνω εθελοντής. Μένουμε και κοντά. Παίρνω ηλεκτρικό ή 040 και έρχομαι.ΟΚ Κώστα.
Εγώ θα φύγω απευθείας από το γραφείο στο Μαρούσι, οπότε μιλάμε για το που και πως
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχω κι εγώ PMR.Εγώ δεν έχω pmr, και πολύ μου τη δίνει.
Της ηλικίας είναι;
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ