-
Με αφορμη το παρακατω τοπικ (προσεξτε, με αφορμη το τοπικ, οχι ολων αυτων που γραφτηκαν εκει μεσα)
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 339#851339
ανοιγω αυτο το τοπικ για να γραψουμε οσοι θελουμε ποσο τελικα μας κοστισαν τα αγωνιστικα μας αυτοκινητα ωστε να ερθουν σε κατασταση να κανουν αγωνες ή αν τα πηραμε ετοιμα ποσα λεφτα δωσαμε παραπανω για να τα τρεξουμε.
Σκοπος αυτου του τοπικ ειναι να δουμε και να συγκρινουμε και επισης οποιος δεν εχει στην κατοχη του αγωνιστικο αυτοκινητο και σκεφτεται να ετοιμασει, ανοιγοντας αυτο το τοπικ να μπορει να παρει μια αποψη για το κοστος του ολου εγχειρηματος.
Δεκτα ολα τα τετρατροχα! -
Με αφορμη το παρακατω τοπικ (προσεξτε, με αφορμη το τοπικ, οχι ολων αυτων που γραφτηκαν εκει μεσα)
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 339#851339
ανοιγω αυτο το τοπικ για να γραψουμε οσοι θελουμε ποσο τελικα μας κοστισαν τα αγωνιστικα μας αυτοκινητα ωστε να ερθουν σε κατασταση να κανουν αγωνες ή αν τα πηραμε ετοιμα ποσα λεφτα δωσαμε παραπανω για να τα τρεξουμε.
Σκοπος αυτου του τοπικ ειναι να δουμε και να συγκρινουμε και επισης οποιος δεν εχει στην κατοχη του αγωνιστικο αυτοκινητο και σκεφτεται να ετοιμασει, ανοιγοντας αυτο το τοπικ να μπορει να παρει μια αποψη για το κοστος του ολου εγχειρηματος.
Δεκτα ολα τα τετρατροχα! -
MALSOT ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. THANKS
-
Γράψε μου κι εσύ τι ακριβώς θέλεις να ετοιμάσεις (pm καλύτερα) εννοώντας τι επίπεδο και τι κατηγορίας Ε9 ή Ε10 και θα σε κατατοπίσω 110%.
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Γράψε μου κι εσύ τι ακριβώς θέλεις να ετοιμάσεις (pm καλύτερα) εννοώντας τι επίπεδο και τι κατηγορίας Ε9 ή Ε10 και θα σε κατατοπίσω 110%.Νομίζω ότι η απάντηση σε αυτό ενδιαφέρει πολύ κόσμο, οπότε θεωρώ ότι θα είναι καλό να δημοσιοποιηθεί εδώ.
Βάζω έναν 'μπούσουλα' με προοπτική εξέλιξης. Έστω κατηγορίας Ε9 (δλδ. μοτερ 1400), και σε πρώτη φάση μαζεύουμε το αμάξι περιφερειακά (με αξιοπρεπες roll-cage -αλήθεια τι θεωρείτε αποδεκτό κατ'ελάχιστον???) και ίσως (λέω ίσως) καταφέρουμε να βάλουμε μια 'καλή' ανάρτηση.
Που βαδίζουμε ως τώρα?
-
ΣTO - O ? MAΛΛΟΝ
-
Αν δεν υπάρχει η βάση για τους αγώνες (αυτοκίνητα οικονομικά -αφού πλέον δεν έχουμε cup- με προοπτική εξέλιξης, που καταφέρνουν να τρέξουν με βάση τους -σεβαστούς- κανονισμούς ασφαλείας αλλά παράλληλα αρκετά γρήγορα λόγω βάρους και αξιόπιστα λόγω τεχνολογίας), πως θα υπάρξουν οι πρώτοι κάθε κατηγορίας? 'Η ακόμη και της γενικής? Γιατί είναι άλλο πράμα να λές ότι είσαι πρώτος μεταξύ 25 (στα χαρτιά) συμμετεχόντων (πραγματικά 15-18...) και άλλο μεταξύ 60-70 συμμετοχών!
Υ.Γ. Δε θέλω να θείξω κανέναν με τα λεγόμενα μου, μια σκέψη έκανα που θεωρώ ότι έχει λογική βάση. Ούτε να το παίξω έξυπνος θέλω με την ημιμάθειά μου μπροστά σε ειδικούς του χώρου. Κάποτε έγινε προσπάθεια μέσα από αυτό το forum για FMC-αλήθεια τι γίνεται με αυτό? Πιστέψτε με, η ιδέα-λύση αυτή, έδωσε τροφή για όνειρα σε πολύ κόσμο (μεταξύ αυτών και ο ομιλών).
-
Ο χρήστης ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:
... Κάποτε έγινε προσπάθεια μέσα από αυτό το forum για FMC-αλήθεια τι γίνεται με αυτό? Πιστέψτε με, η ιδέα-λύση αυτή, έδωσε τροφή για όνειρα σε πολύ κόσμο (μεταξύ αυτών και ο ομιλών).Άστα να πάνε... μην το θυμίζεις γιατί πονάει
Μου το έλεγε ο APR ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και νόμιζα ο αφελής ότι έχει άδικο και είναι παράλογος... στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα
Πάντως εδώ πλέον έχει διαλυθεί τόσο πολύ το σύμπαν (αγώνες ταχύτητας τέλος, αδυναμία μετακίνησης, αδυναμία μεταφοράς με τρέϊλερ, κλπ) ώστε η ΔονΚιχωτική ουτοπία του FMC έχει ξεχαστεί...
Τι τα θες... χωρίς ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ του ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ δεν νομίζω να προχωρήσει ποτέ τίποτα... όμως, (Spiros Kalogirou Voice On) 'είναι πολλά τα λεφτά Άρη'
-
πρεπει να κανουμε αγωνες και οχι να χαλατε χρηματα για να εχουμε αυτοκινητα που δεν συντηρουνται κανετε λαθη και τα αποτελεσματα φαινονται στα αποτελεσματα!!!!
Πόσο κόστισε?