-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βλεπω να μας κανει καρδιακους η ΑΕΚ σημεραΝα βρουν τα πατηματα τους ΑΜΕΣΩΣ,γιατι δεν μας βλεπω καλα
Ο Πανθηρωνιος τι εγινε ? ? ?
Μπραβο στη Λαρισα για το 0-1,πλεον θελουν 4 γκολ οι Αγγλοι κ νομιζω οτι η ΑΕΛ καθαριζει τη προκριση....
0-0 και ο Αρης......
Κοιτα να δεις που απο αλλους το περιμεναμε κ απο αλλους θα το βρουμε...
στο 58 λεπτό ο Πανιώνιος χάνει 0-1.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εδώ γράφουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα και το UEFA;
Ναι...αν και καλύτερα να τα γράφαμε στο θέμα για το Cl..
Ε οχι δα...
Θέλεις να σου δείξω πως γίνεται?...
Δειξε μου,απλα θα ειναι παραβιαση κανονισμων,καθως θα ειναι τα ποστ οφφ τοπικ...καθαρα οφφ τοπικ θα ελεγα..
Πάσχε, αν αλλάξει το όνομα του θέματος σε 'Ευρωπαϊκά Κύπελλα', δεν θα είναι όλα ΟΚ?!
-
Μπάγκους, δεν παίζουμε! Μακάρι στο 2ο να αλλάξει κάτι.
Ο Νιόνιος είναι 0-1 κι αυτός!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάσχε, αν αλλάξει το όνομα του θέματος σε 'Ευρωπαϊκά Κύπελλα', δεν θα είναι όλα ΟΚ?!
Καταχρηση εξουσιας
-
Κουκε μου,ανοιξε εσυ Ευρωπαϊκα κυπελλα κι εγω θα ανοιξω νεο με τιτλο Κυπελλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ. Μη μας εξισωνεις plz..
-
Ο Αρης εφαγε γκολ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κουκε μου,ανοιξε εσυ Ευρωπαϊκα κυπελλα κι εγω θα ανοιξω νεο με τιτλο Κυπελλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ. Μη μας εξισωνεις plz.. -
Παντως, αμα ψαχνεστε για 'καλη μπαλα' φετος (παντα δλδ. αλλα απο φετος και με αποτελεσματα ), θα βαζετε Ολυμπιακο. Οι αλλοι παιζουν σκετο 'μπαλα'
-
Θα βαρεθεις να κλειδωνεις...
Ξερω την απαντηση σου,μη νομιζεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα βαρεθεις να κλειδωνεις...Ξερω την απαντηση σου,μη νομιζεις...
-
πρεπει να κανε το 1-1 ο πανιωνιος γιατι ακουσα φωνες
-
Τσου.
Όλοι μέτρια τα πάνε. Εκτός των cheese.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως, αμα ψαχνεστε για 'καλη μπαλα' φετος (παντα δλδ. αλλα απο φετος και με αποτελεσματα ), θα βαζετε Ολυμπιακο. Οι αλλοι παιζουν σκετο 'μπαλα'καλό αστείο.....
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Το πιο ενδιαφέρον μάτς είναι αυτό του Πανιώνιου (προφέρεται Πανιόνιος χωρίς διαλυτικά.. ).
Καλή επιτυχία σε όλους.
Όντως ο Άρης έχει την πιο δύσκολη αποστολή. Θυμάμαι βέβαια το '78 (?) μια νίκη στην Περούτζια!!! Μακάρι!!!!
Μακαρι να προκριθει ο Πανθηρωνιος, αν και στο στοιχημα βρηκα την διπλη ευκαιρια Χ2 με αποδοση 1,65 και θα την τιμησω
Κατι βγαλαμε και αποψε απο το στοιχημα και προκριθηκε και ο Πανθηρωνιος
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
δε θα χουν προβλημα πανιωνιος αεκ εκτος αμα αρχισουν να πετανε χαρταετο...τα σημαντικα ειναι αελ και αρης!
2 χιλιαδες τυρια στην αγγλια, 1000 μονο στην ισπανια...
O Aρης θα πουλησει ακριβα το τομαρι του
Μπραβο και στον Αρη και μπραβο σε ολες τις Ελληνικες ομαδες μας
-
-
Αυτη ειναι η Αεκαρα..
-
Ασχετο.Ηδη στο δρομο τον Μπεο μεσα σε μια slk..και απο πισω ασφαλιτικο.. Απο που κι ως που τον ακολουθει απο πισω για προστασια;
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ασχετο.Ηδη στο δρομο τον Μπεο μεσα σε μια slk..και απο πισω ασφαλιτικο.. Απο που κι ως που τον ακολουθει απο πισω για προστασια;Καλά ρε τι ρωτάς; Δεν είδες τι έκανε ο Κούγιας στη Βατίδου; Με ασφαλίτικο, να έχει το κεφάλι του ήσυχο...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--