-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tele paisly
http://www.blueskyguitars.com/images/68 ... resize.jpg
http://www.gtrheaven.com/images/Fender_Tele_Flower.jpgTo αυθεντικό μοντέλο είναι παλιό και πανάκριβο, ευτυχώς υπάρχουν οι φίλοι μας οι Γιαπωνέζοι και βγάζουν re-issue (κάνα 700αρι). Αν ήμουν ο Edge χαλαρά θα βγαινα με μια ροζούλα.
κι εγω αυτη τη ροζουλα ειδα και ερωτευτηκα
ο gallagher την ειχε σε ενα λαιβ (για να παιζει ακομα κ αυτος με τελε πλεον, φαντασου ποσο τραγικες εχουν γινει οι LP
τη βρηκα τη γιαπωνεζα re issue που λες σε ενα γιαπωνεζικο site, αλλα απο τα 700 λεει οτι παιζουν κ αλλα εξοδα για ευρωπη, φοροι, μεταφορα κλπ δλδ βγαινει σχεδον στα 900 ή καπου εκει τελοσπαντωνΘέλω κι αλλες κιθάρες, αλλά η τελε είναι ότι πιο απλό και φτηνό μπορείς να φτιάξεις από κομμάτια.
ναι αλλα δεν θες να χεις κ καμια αλλη για ποικιλια; ουτε για γαμο να την επαιρνες δλδ
Και οι LP είναι χάλια!
Βασικά η sg μάλλον είναι λιγότερο 'compress-αρισμένη' απ' την lp και γι αυτό σ' αρεσε περισσότερο.
Κομπρεσαρισμένος = το αντίθετο του φεντερίσιου, 'αδειου', αέρινου ήχου.
Πόσο την βρήκες την sg;την ξεκιναει οσο περιπου κ ο θωμας, αλλα επειδη απο κει πηρα κ την τελε την παζαρευω για πλακα και σιγουρα θα την παρω φθηνοτερα απ'τον θωμα αν τελικα την παρω ..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Θέλω κι αλλες κιθάρες, αλλά η τελε είναι ότι πιο απλό και φτηνό μπορείς να φτιάξεις από κομμάτια.
ναι αλλα δεν θες να χεις κ καμια αλλη για ποικιλια; ουτε για γαμο να την επαιρνες δλδ
Αφού δεν μου πούλησες τη στρατ σου...
700-800 δεν δίνω για μία ακόμη κιθάρα αυτή την στιγμή. Από το φτιάξω κάτι φτηνό από κομμάτια είναι μια καλή επιλογή και έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν βιάζομαι, ό,τι κάτσει και αν κάτσει.
Παζέρεψε αλύπητα τον έμπορο και χτύπα την sg!
-
Θέλω κι αλλες κιθάρες, αλλά η τελε είναι ότι πιο απλό και φτηνό μπορείς να φτιάξεις από κομμάτια.
Αφού δεν μου πούλησες τη στρατ σου...
δικαιολογιες
σαπιο σωμα για στρατ βρισκεις με 40 ευρω στον γερμανο (χαρλει)
(και σιγουρα, πιστεψε με θα'ναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο απ'τη δικη μου σαπιλα )απλα εισαι κατεστραμενος με τελε και δεν σηκωνεις τα ματια σου να δεις κ αλλα οργανα
700-800 δεν δίνω για μία ακόμη κιθάρα αυτή την στιγμή. Από το φτιάξω κάτι φτηνό από κομμάτια είναι μια καλή επιλογή και έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν βιάζομαι, ό,τι κάτσει και αν κάτσει.
Παζέρεψε αλύπητα τον έμπορο και χτύπα την sg!
ε νταξ εσυ εχεις ρε καλη κιθαρα.. εγω εχω τις εξης κιθαρες:
-
την squier tele που οκ ειναι decent οργανο, αλλα μεχρι εκει.. κ οταν ζητας το κατι παραπανω παιρνεις τα 3.. πασχει στα βρωμικα (δεν ξεχωριζεις τι παιζεις) ενω και στα καθαρα δεν ειναι κ τπτ ιδιαιτερο
δεν ειναι ασχημη κιθαρα φυσικα, την προτεινω δλδ ανετα, απλα απο ενα σημειο κ μετα ή πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξεις μαγνητες ή να κοιταξεις κατι αλλο.. κ δεν ειμαι σε φαση για καγκουριες.. ειδικα αν απογοητευτω απο το αποτελεσμα.. anyway -
τη σαπια και σε αποσυνθεση στρατ (δεν παιζει, κομμενα κυκλωματα, χαμενα parts, δεν εχει χορδες κλπ). η κιθαρα σακος του μποξ. εχει φαει ΤΟΣΟ ξυλο που οταν με βλεπει ακομα με φοβαται
και ΔΕΝ κανω πλακα... -
μια σαπια κλασσικη αγνωστης ηλικιας (κληρονομια απο γονεις) με χορδες και σεταρισμα της δεκαετιας 80 (!) (και ομως, παιζει και ακουγεται )
-
-
-
Πέτα τους μαγνήτες της squier και βάλε ένα καλό ζευγάρι. Πχ di marzio twang kings, haussel κλπ κλπ. Επίσης πετάς ποτενσιόμετρα και switch και βάζεις αμερικάνικα cts. Αν ξέρεις στοιχειωδώς να δουλεύεις το κολλητήρι, τα κάνεις μόνο σου.
Έτσι με 150 ευρώ έχεις κιθάρα-αεροπλάνο. Υπάρχουν και ακόμη πιο φτηνές, ποιοτικές λύσεις, αν θες.
(100 έχουν οι μαγνήτες, 5-10 ο διακόπτης, 3 ευρώ τα ποτενσιόμετρα και άλλα τόσα το jack) -
ΡΕ!
Απ' την στρατ σου θα κρατούσα μόνο το σάπιο το σώμα, που ΘΕΛΩ να έχει φάει ξύλο. -
Ναι, τις αγαπώ τις τελε!
-
-
n_olympios για να πάρεις κάτι άλλο, ή θα το εγκαταλείψεις;Μου πέρασε ως τρελή ιδέα για οικονομικούς λόγους...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
n_olympios για να πάρεις κάτι άλλο, ή θα το εγκαταλείψεις;
Μου πέρασε ως τρελή ιδέα για οικονομικούς λόγους...
Eλπίζω όχι για να πάρεις καμιά πηγή!
-
Οχι.
-
-
Και οι LP είναι χάλια!
-
Για 1-2 sec έχασα ένα ωραιότατο σωματάκι που θα παιρνα με 17ευρώ! Το πήρε με 16,5 το μ@$$^&%$^$
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και οι LP είναι χάλια!
E μα πέστου τα!!! Θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα.
Α, και οι SG είναι θεϊκές για να παίζεις Black Sabbath και AC/DC. -
διακόπτουμε το πρόγραμμα 'το ξεκατίνιασμα του καθαρίστα' για μια εκτακτη είδηση
Θέλω να πάρω ένα entry level slide τρομπόνι και πέτυχα αυτό
Ειναι απλώς φτηνό ή φτηνιάρικο;
Υπάρχει κανένας χριστιανός που ασχολείται με κανένα όργανο της προκοπής εδώ μέσα;
Αντε και να μαζευόμαστε για καμιά swing band μετά
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
διακόπτουμε το πρόγραμμα 'το ξεκατίνιασμα του καθαρίστα' για μια εκτακτη είδησηΘέλω να πάρω ένα entry level slide τρομπόνι και πέτυχα αυτό
Κατάλαβα, με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο στο ξεσκονόπανο είσαι... Τα συγχαρητήριά μου στην κα Δούκα.
Για το τρομπόνι, δυστυχώς, δεν μπορώ να βοηθήσω. -
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Και οι LP είναι χάλια!
E μα πέστου τα!!! Θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα.
Α, και οι SG είναι θεϊκές για να παίζεις Black Sabbath και AC/DC.να αρχισω να σκεφτομαι αλλες κιθαρες τοτε καλυτερα
-
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ελληνική βιβλιογραφία σχετικά με προγραμματισμό συνθεσάιζερ?
-
χαρη (ή οποιος αλλος ξερει..) με τις mustang τι παιζει;
ο,τι κ με τις jag αλλα στο χειροτερο;http://www.thomann.de/gr/fender_65_mustang_rw_dr.htm
πρεπει να'ναι παντως η πιο φτηνη αμερικανα fender που μπορεις να παρεις σημερα..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
χαρη (ή οποιος αλλος ξερει..) με τις mustang τι παιζει;
ο,τι κ με τις jag αλλα στο χειροτερο;http://www.thomann.de/gr/fender_65_mustang_rw_dr.htm
πρεπει να'ναι παντως η πιο φτηνη αμερικανα fender που μπορεις να παρεις σημερα..
Ξέρω ότι είναι κακάσχημες και ότι αν δεν είχε μια τέτοια (καρατροποποιημένη) ο Cobain, σήμερα δεν θα τις ήξερε ούτε η μάνα τους. Επίσης ξέρω ότι έχουν καλύτερη γέφυρα από τις jag/jazzmaster (έχει βελτιωμένη έκδοση του floating tremolo) και γι αυτό η αντικατάστασή γέφυρας σε jazzm/jag με μια από Mustung είναι κλασσικότατη μετατροπή/αναβάθμιση.
Ξέρω επίσης ότι much ado about nothing με τις αμερκάνες fender.
-
ισχυει αυτο με τον cobain που λες..
αλλα αυτο για τις αμερικανες φεντερ γιατι το λες;
εσυ τετοια δεν εχεις; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ισχυει αυτο με τον cobain που λες..
αλλα αυτο για τις αμερικανες φεντερ γιατι το λες;
εσυ τετοια δεν εχεις;Η fender έκανε φοβερή κίνηση βγάζοντας την σειρά classic player (50's και 60's). Προδιαγραφές by custom shop, φτιαγμένη στο μέχικο! Ακούγονται εξαιρετικά λόγια από παντού. Επίσης υπάρχουν φήμες (το πόσο αληθεύουν κανείς δεν το ξέρει) πως ίσως σχεδιάζεται να μεταφερθεί η όλη γραμμή παραγωγής στο μέχικο, πλην custom shop.
Με τον τρόπο που φτιάχνονται οι κιθάρες (cnc routers κλπ), πολύ αμφιβάλλω σε τι πλεονεκτούν οι αμερικάνες. Με έναν καλό ποιοτικό έλεγχο (ή ξεδιάλεγμα όταν αγοράζεις ) παίρνεις ΑΑ πράμα.
Δυστυχώς οι νέες σειρές βγαίνουν μονο για τελε/στρατ. Πραγματικά μονόδρομος για αμερικάνες είναι οι jazz/jag.
Η δικιά μου είναι partscaster. Τα ίδια υλικά με αυτούς: http://www.rockinger.com (από τον ίδιο προμηθευτή δλδ) αλλά συναρμολογημένη σε ελλάδα, σε ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ τιμές παρακαλώ.
Παίζουμε μουσική/σαματά;