-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Απο τοτε που γεννηθηκε ηταν η πιο αδυνατη,η πιο κακεχτικη .Παντα γκρινιαζε,δεν ετρωγε μαζι με τα αδελφακια της,ηθελε μονη της.Ηταν η πιο 'ασχημη',χασκυ με μαυρα ματια γινεται?Παρουσιασε ενα προβλημα στα δοντια ,χρειαστηκαν δυο εγχειρίσεις για να βγουν τα δοντια που εκαναν την ζημια.Παλι ομως επιδεινώθηκε η κατασταση της αλλα την τριτη ναρκωση δεν την αντεξε η καρδουλα της και εφυγε. Γεια σου ψυχουλα μου
Λυπαμαι πολυ,φιλε μου.Να εισαι καλα να την θυμασαι...
Την δευτερα χασαμε και την μαμα της.Εφυγε στα χερια της μανας μου.
-
λυπαμαι...
-
Όχι ρε γμτ....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο τοτε που γεννηθηκε ηταν η πιο αδυνατη,η πιο κακεχτικη .Παντα γκρινιαζε,δεν ετρωγε μαζι με τα αδελφακια της,ηθελε μονη της.Ηταν η πιο 'ασχημη',χασκυ με μαυρα ματια γινεται?Παρουσιασε ενα προβλημα στα δοντια ,χρειαστηκαν δυο εγχειρίσεις για να βγουν τα δοντια που εκαναν την ζημια.Παλι ομως επιδεινώθηκε η κατασταση της αλλα την τριτη ναρκωση δεν την αντεξε η καρδουλα της και εφυγε. Γεια σου ψυχουλα μου
Πωωωωωωωωωω ρε φιλε, για ονομα......
ΓΙΩΡΓΟΣ123, ειναι λιγο περιπτωσαρα ο σκυλος σου?
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Να και ο δικός μου.....
ο δόλιος πάσχει απο δυσπλασία ισχύου...... τον έχω τρελλάνει στη δίαιτα , γλουκοσαμίνες και msm..... έχει έρθει κάπως στα ίσια του το τελευταίο χρονικό διάστημα..... είναι περίπου 2 χρόνων....
Εγω για μυωπα τον βλεπω...
Πανεμορφος!Να τον χαιρεστε...
Ωραιος.......
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
@x-origin: εχω ειναι κινεζικο bulldog ή αλλιως pug
-
οποτε μπορεσεις ανεβασαι καμια φωτο!
-
Μηπως γνωριζει κανεις καποιον ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ σωστο εκπαιδευτη σκυλων? Εχει μεγαλωσει η bianca μου και ηρθε η ωρα για εκπαιδευση. Ολα τα σκυλια μας τα εχουμε εκπαιδευσει εμεις, αλλα για πρωτη φορα δεν εχουμε καθολου χρονο να ασχοληθουμε με την εκπαιδευση της μικρης μας.
Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη ειτε απο προσωπικες εμπειριες-οχι δικες σας, των σκυλων σας
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μηπως γνωριζει κανεις καποιον ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ σωστο εκπαιδευτη σκυλων? Εχει μεγαλωσει η bianca μου και ηρθε η ωρα για εκπαιδευση. Ολα τα σκυλια μας τα εχουμε εκπαιδευσει εμεις, αλλα για πρωτη φορα δεν εχουμε καθολου χρονο να ασχοληθουμε με την εκπαιδευση της μικρης μας.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη ειτε απο προσωπικες εμπειριες-οχι δικες σας, των σκυλων σας
Google.
Stray.gr
Πιστευω να σε βοηθησουν . Ειμαι σιγουρος . -
christos.dimou μα δεν την πηγαινα στο γιατρο...βοιλτα την πηγαινα απλα μας εβγαζε ο δρομος προς τα εκει!
Για τα βαναυσα πραγματα εχω αφησει την μανα μου, δε μπορω να το βλεπω να τρεμει/κουλουριαζεται (ολοκληρο θηριο) και να κανει σα χαζο για να μην κανει εμβολιο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
christos.dimou μα δεν την πηγαινα στο γιατρο...βοιλτα την πηγαινα απλα μας εβγαζε ο δρομος προς τα εκει!Για τα βαναυσα πραγματα εχω αφησει την μανα μου, δε μπορω να το βλεπω να τρεμει/κουλουριαζεται (ολοκληρο θηριο) και να κανει σα χαζο για να μην κανει εμβολιο
Mηπως να αλλαξεις κτηνιατρο?Τα εμβολια δεν πρεπει να το πονανε το ζωο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
christos.dimou μα δεν την πηγαινα στο γιατρο...βοιλτα την πηγαινα απλα μας εβγαζε ο δρομος προς τα εκει!
Για τα βαναυσα πραγματα εχω αφησει την μανα μου, δε μπορω να το βλεπω να τρεμει/κουλουριαζεται (ολοκληρο θηριο) και να κανει σα χαζο για να μην κανει εμβολιο
Αυτα τα κανει πριν γινει το εμβολιο, το αν πονανε τα ζωα δεν ξερω, ουτε εμενα με πονουσαν αλλα οταν ηταν να παμε στο γιατρο ειχαμε μια μικρη οικογενειακη συραξη! Γενικα ειναι λιγο θεατρινα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αυτα τα κανει πριν γινει το εμβολιο, το αν πονανε τα ζωα δεν ξερω, ουτε εμενα με πονουσαν αλλα οταν ηταν να παμε στο γιατρο ειχαμε μια μικρη οικογενειακη συραξη! Γενικα ειναι λιγο θεατρινα
Mαλλον καποια στιγμη πονεσε και της εχει τυπωθει στο μυαλο οτι κτηνιατρος=πονος.
-
-
τι ομορφοπαιδα ειναι αυτα!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μηπως γνωριζει κανεις καποιον ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ σωστο εκπαιδευτη σκυλων? Εχει μεγαλωσει η bianca μου και ηρθε η ωρα για εκπαιδευση. Ολα τα σκυλια μας τα εχουμε εκπαιδευσει εμεις, αλλα για πρωτη φορα δεν εχουμε καθολου χρονο να ασχοληθουμε με την εκπαιδευση της μικρης μας.Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη ειτε απο προσωπικες εμπειριες-οχι δικες σας, των σκυλων σας
ενδιαφερεσαι ακομα .......εκπαιδευσα πριν 3 μηνες το λυκοσκυλο μου ειχα ξαναπαει και πριν 6 χρονια και ειμαι ευχαριστημενος...!!!
-
Πρεπει να το ειχα ξαναπει και παλαιοτερα, ειχαμε παει πριν αρκετα χρονια.....ισως και 7-8 τον Ερμη (ενα γερμανικο ποιμενικο μακρυτριχο...τρέλα σκυλι ) να ακουει 2-3 πραγματα (να μπορει η κακομοιρα η μανα μου να το παει καμια βολτα) και για φολες, μας ειπε τελικα οτι το σκυλι ειναι χαζό και οτι δεν παιρνει απο εκπειδευση το σκυλι βασικα ολοι το λεγαμε χαζο, φυσικα δεν ισχυει κατι τετοιο...απλα ηταν σταρχιδηστης και 'ανεξαρτητος' μια αλλη φορα το πηγαμε παλι στον ιδιο να τον κρατησει καμια βδομαδα γιατι δεν γινοταν να τον παρουμε μαζι, και τον πηραμε πισψ ΓΕΜΑΤΟ τσιμπουρια, δεν θυμαμαι παντως πως τον λεγανε τον κυριο! Οποτε Στελιο προσοχη που θα πας το σκυλακι σου.
-
Και το δικό μου γερμανικό ποιμενικό Ερμή το λέμε.
Ζηλιάρη.
-
Βασικα το θεμα με τα σκυλια γα....θει γιατι ολοι το βλεπουν πως θα κονομησουνε...!!!εγω συντηρω 3 σκυλια
λαμπραντορ ο romeo 2μιση χρονων
πινσερ μικροσωμο η maggy 5χρονων
και τελος εφερε ενας φιλος μου απο εξω ενα **γερμανικο ποιημενικο τη booka **που ειναι 11 μηνων και ειναι μακριτριχο η ουρα της σερνεται στο πατωματωρα στην επιλογη εκπαιδευτη πας βλεπεις σε τι εγκαταστασεις τα εχει ..?
αν εχει πολλα η λιγα...?αν ειναι φροντισμενα ..?και κατα ποσο ειναι επαγγελματιας απο που θα σου πει ..?και παλι ρισκο παιρνεις
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?