-
Το ταμπλώ 'έγραψε' 4000 μέλη και ο ...σκόρερ είναι ο 'fago'.
Είμαστε όμως 4000 μέλη ???
Υπάρχουν μέλη με δύο ή και περισσότερα user name ?
Μήπως ήρθε η ώρα για 'ξεσκαρτάρισμα' ???Αποστόλης.
-
-
-
Τι να το κανω ρε Αποστολη το να ειμαστε 4000 μελη και οι 2336 να μην εχουν κανει ουτε μια δημοσιευση.
Θα προτιμουσα να ημασταν 200-300 μελη αλλα βεβαια να ειχαμε ολοι ενεργη συμμετοχη.
-
Οποιαδήποτε προσπάθεια 'ξεσκαρταρίσματος' θελει πολύ προσοχή! Προσωπικα γνωρίζω 3 ατομα τα οποία πολύ συχνα παρακολουθούν το φορουμ αλλα δεν κάνουν δημοσιευσεις! Με ποιο δικαιολογητικο θα τους αποκλίσεις, με το οτι δεν δημοσιευουν;;;
-
Το Φόρουμ των 4Τροχών έχει πολλές,παρα πολλές ιδιαιτερότητες!
Οπως λέει και ο Παύλος,είναι πολλοί αυτοί που προτιμούν να διαβάζουν και να μην γράφουν!
Κάποια στιγμή [τον τελευταίο καιρό γίνεται πιο συχνά] βέβαια γράφουν!
Γι' αυτό και δεν μπορεί να διαγραφούν.
Αλλωστε το βασικό πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρουμε ποιός χρήστης εχει το UserId που θα σβηστεί!Αν είναι ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ,ο Πρόεδρος μιας Λέσχης,ενας αγωνιζόμενος,ενας θεατής?!Βεβαίως,σβήνονται UserID's μελών που διαγράφονται κλπ!Αυτά δεν προσμετρούν στα 4000!
Ας το αφήσουμε όπως είναι!Αλλωστε και να γίνει το νούμερο 3500 ή 3000 δεν εχει και πολλή σημασία!
Το γεγονός είναι οτι σε κάτι παραπάνω απο χρόνο,4000 άνθρωποι γράφτηκαν στο Φόρουμ των 4Τροχών!Πολύ σημαντικό!
-
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΝ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ.
Υ.Γ ΚΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
-
καλό θα ήταν να ξέραμε τίσημαίνουν 4000μέλη. Οι πιο πολλοι μπήκανε από περιέργεια μια φορά και αυτό ήταν; Μπαίνουν μεν αλλά δεν γράφουν; Αν γίνεται το τελευταίο, σημαίνει πως δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα;;ελπίζω όχι!!
Αν και να σας πω την αλήθεια, πιστύω πως ισχύει το πρώτο
Νίκο υπάρχει η δυνατότα να ξέρουμε πόσοι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν κάνει log in έστω και μια φορά το τελευταίο μήνα πχ;
Πάντως, το να διαγράφεις κάποιον που δεν γράφει, είναι παρατραβηγμένο! Αν όμως ένα username έχει να χρησιμοποιηθεί κανά χρόνο+, ίσως τότε να έχει νόημα -
Δέν έχω καταλάβει ακόμα τόν λόγο γιά τόν οποίο θέλετε νά διαγραφούν κάποιοι 'εγγεγραμένοι'.Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα πού δυσκολεύει τό φόρουμ νά λειτουργήσει;
-
Παναγιώτη τα θέματα είναι σίγουρα ενδιαφέροντα!
Απλά παρα πολλοί προτιμούν να μην εκφράζουν άποψη αλλά μόνο να παρακολουθούν και να ενημερώνονται! Για διάφορους λόγους! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παναγιώτη τα θέματα είναι σίγουρα ενδιαφέροντα!
Απλά παρα πολλοί προτιμούν να μην εκφράζουν άποψη αλλά μόνο να παρακολουθούν και να ενημερώνονται! Για διάφορους λόγους!Λοιπόν, από τους 4000 νοματαίους πόσοι μπορούν να θεωρηθούν ενεργοί; Βέβαια, πρέπει να συμφωνήσουμε και τί σημαίνει ενεργός! Προφανώς όχι αυτός που γράφει, αλλά αυτός που μπαίνει κάποιες φορές το μήνα, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Και εγώ τους πρώτους 6 μήνες, έμπαινα δυο τρεις φορές τη βδομάδα, και έγραφα σχεδόν μόνο για να υπερασπιστώ τη BMW
όλη αυτή η κουβέντα προφανώς γίνεται, από περιέργεια, και όχι για να γίνουν 'διαγραφές', έτσι;; -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Το ταμπλώ 'έγραψε' 4000 μέλη και ο ...σκόρερ είναι ο 'fago'.Είμαστε όμως 4000 μέλη ???
Δεν νομίζω ότι ο Αποστόλης μιλάει για αυτούς που δεν γράφουν αλλά για αυτούς που έχουν διάφορα user names
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν νομίζω ότι ο Αποστόλης μιλάει για αυτούς που δεν γράφουν αλλά για αυτούς που έχουν διάφορα user names
Τα πολλά user names πρακτικά είναι αδύνατον να τα βρείς!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα πολλά user names πρακτικά είναι αδύνατον να τα βρείς!
Ακριβώς αυτό εννοούσα , και φοβάμαι πως ο kouk έχει δίκιο
Ένα θέμα που σίγουρα , με την κατάλληλη προβολή, θα ενεργοποιήσει
πολλούς απο τους 2336 με μηδενικές δημοσιεύσεις , πιστεύω ότι είναι
αυτό που τώρα συζητούμε , την πρόταση του sirgusKouk , μήπως για τον 'fago' , μια πλακέτα με το Νο. 4000 ?
Αποστόλης.
-
τα εχουμε πει και ξαναπει και σε αλλα θρεντς.
εαν δεν ηταν υποχρεωτικο το login οπως σε πολλα φορουμ ισχυει αυτο τοτε δεν θα ηταν αναγκασμενοι οι περισσοτεροι που μπαινουν ειτε μονο για ενημερωση ειτε ''ηλθαν ειδαν και απηλθαν'' να εγγραφουν σαν μελη αλλα απλα θα εμπαιναν θα εβλεπαν τι συμβαινει και εαν ηταν μεσα στις προθεσεις τους πλεον η ενεργη συμμετοχη θα μπορουσαν να κανουν εγγραφη ωστε να δημοσιευσουν τις αποψεις τους!!!!!!!!
αυτοι και μονο αυτοι που ειναι ενεργοι μπορει να θεωρουνται ως πραγματικα μελη και κανεις αλλος ...μαλιστα για την αποφυγη περιεργων και ενοχλητικων φαινομενων που κατα καιρους παρουσιαζονται θα μπορουσε η εγγραφη να ολοκληρωνεται αφου ζητουνται και καποια επιπλεον στοιχεια για την ταυτοτητα των μελων απο τους administrators ωστε να μην ειναι ευκολο καποιος πονηρα σκεπτομενος να συμπεριφερεται εμπρυστικα χωρις καμμια απολυτως συνεπεια για τις πραξεις του αυτες!!!!
και για οσους βιαστουν να πουν οτι ετσι θα οδηγηθουμε σε ενα κλειστο κλαμπ η απαντηση ειναι οτι κανουν λαθος γιατι δεν θα απαγορευεται η εγγραφη σε κανεναν........απλα θα ειναι πιο ευκολος ο εντοπισμος οσων αρεσκονται σε ''παραβατικη'' στα πλαισια του κανονισμου χρησης συμπεριφορας ωστε να μην το τολμουν [τουλαχιστον τοσο ευκολα που μπορει καποιος σημερα να το κανει]!!
οσο για το ποσοι ειμαστε οι ''ενεργοι'' χρηστες του φορουμ νομιζω οτι δεν πρεπει να ξεπερναμε τους 200 περιπου!!!!!
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Kouk , μήπως για τον 'fago' , μια πλακέτα με το Νο. 4000 ?
Αποστόλης.
Ξέρω 'γω?Φοβάμαι οτι αν αρχίσουμε να δίνουμε πλακέττες στην κάθε χιλιάδα τότε θα πρέπει να δώσουμε και στον 1000,2000,3000 κλπ!
Αλλωστε εχει σημασία βρε Αποστόλη?Αν ο fago γίνει ενεργός χρήστης,τιμή του και καμάρι του που θα είναι ο 4000ος εγγεγραμμένος!Οσον αφορά στους ενεργούς χρήστες,είναι περίπου 1200 (!!!) ή και παραπάνω.Θα συνενοηθώ για να βγάλουμε κάποια στατιστικά!
500 περίπου εχουν γράψει κάτι και οι υπόλοιποι φαίνονται απο τα login!
Αν δείτε όποτε είστε login πόσα ID's φαίνονται απο κάτω θα δείτε πολλά που ποτέ δεν έχουν γράψει! -
δηλαδη χρηστης που εκανε εγγραφη πχ. τον 7 του 2002 και εκανε και μια-δυο δημοσιευσεις τοτε εαν μετα απο ενα χρονο και πλεον εχει εξαφανιστει θεωρειται ενεργος;;;;
η μηπως εαν με μια διαδικασια εκκαθαρισης διαγραφετο θα ειχε κανενα παραπονο αφου ετσι ή αλλιως δεν ειναι χρηστης;;;;
οχι οτι εχω προβλημα αλλα το να μιλαμε για χιλιαδες μελη εκ των πραγματων μαλλον σαν αστειο ακουγεται και στο μονο που θα εξυπηρετουσε θα ηταν εαν [λεω ΕΑΝ] υπηρχαν σκεψεις απο την ιδιοκτησια για πιθανη μελλοντικη οικονομικη εκμεταλλευση του χωρου αυτου!!
αυτο που πρεπει με καποιο τροπο να γινει ειναι να διασφαλιστει οσο ειναι δυνατον η αποτροπη ενοχλητικων φαινομενων που κατα καιρους εμφανιζονται απο εμπρυστες ''αλεξιπτωτιστες'' και οι διπλο-τριπλο κλπ εγγραφες!!!!
-
Αλέξανδρε,μπορεί να έκανε μια δημοσίευση και μετά μόνο να διαβάζει!
Νομίζω οτι δεν έχει νόημα πάντως!
Το 4Τ Φόρουμ έχει 4000 μέλη...σε λίγο 5000...6000...!Το σημαντικό είναι οι συζητήσεις και τα θέματα που ανοίγονται να είναι σοβαρά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλέξανδρε,μπορεί να έκανε μια δημοσίευση και μετά μόνο να διαβάζει!Νομίζω οτι δεν έχει νόημα πάντως!
Το 4Τ Φόρουμ έχει 4000 μέλη...σε λίγο 5000...6000...!Το σημαντικό είναι οι συζητήσεις και τα θέματα που ανοίγονται να είναι σοβαρά!
οπως του νεου μας φιλου ε;;;;
αστειευομαι βεβαια!!!!!!
και βεβαια δεν εχει 4000 μελη και απορω για την εμμονη αυτη!!!!
παλι τα ιδια θα λεμε.....υπαρχουν 4000 usernames και λιγες [πολυ λιγες] εκατονταδες ενεργα μελη που αυτοι ειναι που διατηρουν ''ζωντανο'' το φορουμ!!!!τι να το κανω εγω το να εχει καποιος γραφτει επειδη τον υποχρεωνει ο τροπος που ''εχετε'' επιλεξει να λειτουργει το φορουμ αυτο μονο και μονο για να διαβαζει τι γραφουν ορισμενοι!!!!
εαν δεν ηταν υποχρεωτικη η εγγραφη ουτε 1000 μελη δεν θα υπηρχαν και ισως αυτο [ο μικρος αριθμος δηλαδη] να μην ηταν και τοσο αρεστος στην ιδιοκτησια για λογους πρεστιζ , αποδοχης και δεν ξερω και γω γιατι αλλο ....ενω το 4000 !!!!!!!
ε πως να το κανουμε ......γεμιζει το στομα που λενε!!!!
-
Προσωπικά το πόσοι είναι εγγεγραμμένοι στο 4Τ Φόρουμ δεν με ενδιαφέρει!
Εχω βρει ενα 'βήμα' οπου μπορώ να 'μιλάω' με ανθρώπους και να μαθαίνω πράγματα που δεν ήξερα!
Απο εκει και πέρα...το πόσοι είναι ενεργοί...πόσοι μόνο διαβάζουν,και όλα τα υπόλοιπα δεν μου λένε κάτι!Αν δηλαδή το Φόρουμ έλεγε 1000 μέλη θα άλλαζε κάτι για εμάς τους χρήστες?
Το τι θέλουνοι Τ.Ε. δεν το ξέρω!
Αλλά νομίζω οτι δεν είναι σωστό να καταλήγουμε σε συμπεράσματα!Ετσι δεν είναι?
ΓΙΝΑΜΕ 6644 και 163.000 δημοσιεύσεις!!!