-
Αγαπητοί/τές,
Ήρθε η στιγμή να αλλαξω τα ελαστικά στο GRAND VITARA 2004 3d 1.6. Οι διαστάσεις μου είναι: 215/65/R16 S. Θα εκτιμούσα αφάνταστα να ακούσω τις γνώμες σας σε πιθανές λύσεις. Ακόμη λάβετε υπ'όψιν το γεγονός ότι κατάκύριο λόγο κινούμαι σε άσφαλτο και λιγότερο στο χώμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Αγαπητοί/τές,
Ήρθε η στιγμή να αλλαξω τα ελαστικά στο GRAND VITARA 2004 3d 1.6. Οι διαστάσεις μου είναι: 215/65/R16 S. Θα εκτιμούσα αφάνταστα να ακούσω τις γνώμες σας σε πιθανές λύσεις. Ακόμη λάβετε υπ'όψιν το γεγονός ότι κατάκύριο λόγο κινούμαι σε άσφαλτο και λιγότερο στο χώμα.
Αγαπητοί/τές,
Ο χρήστης Rrunner έγραψε:
Αγαπητοί/τές,
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΣυμβουλεύσου και τις σελίδες 114 και 115 από το 'νήμα' 'Επιλογή ελαστικών, ζητείται βοήθεια'
-
Tα michelin synchrone από προσωπική εμπειρία μου άρεσαν αρκετά
-
Για 50-50 ενα ειναι το λαστιχο bridgestone 694 AT.για πιο ασφαλτινα δεν ξερω να σου πω
-
Έχω δοκιμάσει το PIRELLI SCORPION STR.Πολύ καλό σε όλες τις συνθήκες...
-
Εχω το ιδιο GVitara και εχω βαλει τα BFGoodrich AT/KO σε 215/70/16. Ηταν αρκετα τσουχτερη η τιμη τους αλλα ειναι αψογα εκτος δρομου. Οσο για εντος αν σε νοιαζει να πηγαινεις αξιοπρεπως δεν τα πολυπροτεινω. Δεν ειναι ασχημα απλα με την διασταση τους εχει χασει λιγο απο την επιταγχυνση το αμαξι και κανει ενα ελαχιστο τρεμουλο το τιμονι απο τις ραβδωσεις οταν εισαι στην ασφαλτο. Αλλα ολα συνηθεια ειναι, τις πρωτες 2 βδομαδες ηταν περιεργα.
Στα λεω αυτα οχι για να σου πω να τα παρεις αλλα για να μην τα παρεις αν σε νοιαζει η εντος δρομου κινηση. -
στο δικο μου αυτα εχω βαλει bridgestone 694 AT καλο λαστιχο
-
Το 694 πολύ σκληρό λάστιχο. Ο άνθρωπος είπε πως θέλει κυρίως την κίνηση εντός δρόμου.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GDAND VITARA