-
Ο χρήστης IBIZAMANIA έγραψε:
Δυστυχώς κύριε Ελ Εμ, μάλλον δεν κάνετε τον κόπο να πάρετε ένα τηλέφωνο στη λέσχη, όπως έκαναν αρκετοί συναθλητές σας και τους εξήγησαν τι θα συμβεί στον αγώνα την Κυριακή το πρωί, αν 'ανοίξουν οι ουρανοί'. Το μόνο που κάνετε είναι να κράζετε εδώ μέσα έτσι για να δημιουργήσετε εντυπώσεις και έτσι να γίνεστε πιο αντιπαθητικός κάθε φορά.
Και αυτό το στυλάκι, 'δεν είχαμε πρόσβαση νωρίτερα (στο πρόγραμμα)' τι μας το είπατε πάλι αφού το πρόγραμμα του αγώνα με τις ειδικές ανακοινώνεται με την λήξη των συμμετοχών.
Το αν ο αγώνας είναι προτότυπος, το αποδειξε το 2004 όπου όλοι οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, έγραψαν τα καλύτερα στα έντυπα όπου εργάζονται.
Για μένα δεν είστε παρά ένας παραποιητής της αλήθειας.AΓΑΠΗΤΕ ΙΒΙΖΑΜΑΝΙΑ,
ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ 'ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ' ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.
ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ SERVICE PARK,ΑΠΟΤΕΛΕΙ 'ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ' ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΗΡΩΣΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΒΙΖΑΜΑΝΙΑ,ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ,ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ?
ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ 'ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ'?
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΣ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.'EL-EM'
-
Ρε παιδια, προς Θεου. Ειναι σοβαρο πραμα να χρειαζεται ο αγωνιζομενος να παρει τηλεφωνο για να ,μαθει τμημα της διαδικασιας ενος αγωνα?
Επιτελους, αυτο που εχουμε μαθει ολοι οι Ελληνες να ψιθυριζουμε , οποτε και αν μας βολευει, ας μαθουμε να το γραφουμε για να εχουμε την ευθυνη και να μενει.
Ειναι δυνατον σε αγωνα να προβλεπεται διαδικασια και να μην αναγραφεται σε κανονισμο η δελτιο πληροφοριων?
Ειναι υποστηριζει ο Ibizamania αν δεν κανω λαθος, αφου δεχεται την προφορικη πληροφορηση και μονο.
Ωραια λοιπον. ΣΕΝΑΡΙΟ. Χωρις ναναι γραμμενο στον κανονισμο, κανετε σερβις για λαστιχα(ΣΕ ΡΑΛΛΥ Ε?) . Ενας κακοπροαιρετος σας τιναζει τον αγωνα στον αερα η οχι? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ κι απαντηστε μου.
Δε λεω. Ο Λωρης ειναι φιλος μου, αλλα οταν πιστευω οτι εχει αδικο του τα χωνω κι εγω. Ομως εδω -και παλι- εχει δικηο. Δεν υπαρχει ειπα-ξειπα για οποιον ειναι σοβαρος. ΜΟΝΟ ΓΡΑΠΤΑ.Υ.Γ. Παρακαλω, πριν απαντησετε, προσεξτε. Ανασυγκροτηση για λαστιχα λογω καιρικων συνθηκων ΣΕ ΡΑΛΛΥ.
Και μην θυμωνετε οταν σας ελεγχουν η σας γραφουν. Κανεις μας δεν ειναι...ασφαλτος που λεει κι Αντζελα -
Ο χρήστης codriver έγραψε:
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΟΡΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕΖΙΛΙ.AΓΑΠΗΤΕ codriver,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ (ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ) ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 2004. Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ.
ΤΩΡΑ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ' ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ,ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΩ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ? ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.'EL-EM'
-
ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ , ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ , ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ !
ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ....... ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΤΟ 2007 , ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΩΤΑΤΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΕΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΘ , ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΣΚΩΛΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ , ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΗΝ , ΜΙΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ......
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ , ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ..... ΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΤΕ , ΤΑ ΚΟΛΠΑ ...... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .
ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ , ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΣ , ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ Τ'ΑΚΟΥΣΩ .......
ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ
-
Κύριε Ελ Εμ,
Σίγουρα φαντάζεσται μονίμως πράγματα και ιστορίες εκεί που δεν υπάρχουν,
η λέσχη μου αφού έτσι θες να λέτε ειρωνικά συνεχώς και αντιπαθητικώς, βγάζει καθημερινά και μέχρι την τελευταία στιγμή, δελτία πληροφοριών και όχι δελτίο τύπου όπως πολύ λάθος αναφέρατε...
Η λέσχη 'μου' δεν είναι υποχρωμένη να εφαρμόσει Service Park, κανονισμός ο οποίος ισχύει μόνο σε πανευρωπαικούς αγώνες και όχι σε αυτούς του Πανελληνίου.
Εσείς δεν θέλετε κανείς να παίζει με την νοημοσύνη σας, αλλά εσείς θέλετε να παίζετε με την δική μας.Και επειδή άλλα λέει η Γιαγιά μου κι άλλα ακούν τ'αυτιά μου, σε χαιρετώ.
Κύριε APR χωρίς να έχετε πάρει Road Book βγάλατε κιόλας συμπέρασμα για τα σχέδια των service park...
Δεν φταίτε εσείς η φαντασία σας τα φταίει.
Αυτός εδώ ο χώρος, το Forum, δεν είναι πάντως ο επίσημος χώρος επικοινωνίας μεταξύ της κάθε διοργανώτριας λέσχης και αγωνιζομένων...
-
Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ έγραψε:
Και επειδή άλλα λέει η Γιαγιά μου κι άλλα ακούν τ'αυτιά μου, σε χαιρετώ.
Κύριε APR χωρίς να έχετε πάρει Road Book βγάλατε κιόλας συμπέρασμα για τα σχέδια των service park...
**Αυτός εδώ ο χώρος, **το Forum, δεν είναι πάντως ο επίσημος χώρος επικοινωνίας μεταξύ της κάθε διοργανώτριας λέσχης και αγωνιζομένων...
ΡΕ ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ , ΖΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ? ΔΩΣΤΕΙΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗΣ .
ΟΜΩΣ ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΜΟΥ , ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΧΩΡΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΕΣ , ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΟΥΛΕΣ ΑΝΟΝΥ ΜΕΣ , ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ SITE ΛΕΣΧΗΣ , ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !
ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
-
Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ έγραψε:
Κύριε Ελ Εμ,
Σίγουρα φαντάζεσται μονίμως πράγματα και ιστορίες εκεί που δεν υπάρχουν,
η λέσχη μου αφού έτσι θες να λέτε ειρωνικά συνεχώς και αντιπαθητικώς, βγάζει καθημερινά και μέχρι την τελευταία στιγμή, δελτία πληροφοριών και όχι δελτίο τύπου όπως πολύ λάθος αναφέρατε...
Η λέσχη 'μου' δεν είναι υποχρωμένη να εφαρμόσει Service Park, κανονισμός ο οποίος ισχύει μόνο σε πανευρωπαικούς αγώνες και όχι σε αυτούς του Πανελληνίου.
Εσείς δεν θέλετε κανείς να παίζει με την νοημοσύνη σας, αλλά εσείς θέλετε να παίζετε με την δική μας.Και επειδή άλλα λέει η Γιαγιά μου κι άλλα ακούν τ'αυτιά μου, σε χαιρετώ.
Αυτός εδώ ο χώρος, το Forum, δεν είναι πάντως ο επίσημος χώρος επικοινωνίας μεταξύ της κάθε διοργανώτριας λέσχης και αγωνιζομένων...
ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.
ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.
ΣΥΓΝΩΜΗ.'EL-EM'
-
Εμενα θα μου απαντησει κανεις αν επιτρεπεται στα Ραλλυ ανασυγκροτηση η εκτακτο σερβις μη προβλεπομενο απο τον ειδικο κανονισμο με σκοπο την αλλαγη ελαστικων λογω καιρικων συνθηκων?
Γιατι αν επιτρεπεται, θα εχουμε κανει λαθος και θα ζητησω συγγνωμη. Αν ομως δεν προβλεπεται, τοτε υπαρχει παραλειψη απο πλευρας της οργανωτριας λεσχης, και μια απλη 'συγγνωμη' ακολουθουμενη απο ενα δελτιο πληροφοριων θα ελυνε αμεσα το προβλη,μα και δεν θα τσακωνομασταν. Απλα πραγματα.
Κανω λαθος, το διορθωνω, παω μπροστα και δεν το ξανακανω.Ολα τ αλλα ειναι χαζοπροσωπικες διαμαχες που μονο καλο δεν κανουν.
Καλημερα σ ολους.Υ.Γ. Τελικα εχει παρει κανεις χαμπαρι οτι Λωρης δεν κανει χωρις Παναγουλα και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Παναγουλα δεν κανει χωρις Λωρη?
-
εγώ θυμάμαι να έχω κάνει 2-3 ράλλυ που το βράδυ της εκκίνησης η οργάνωση έδινε 10'λεπτο (την επόμενη ημέρα) για αλλαγή ελαστικών στο δρόμο προς την πρώτη ειδική. λόγω αμφίβολων καιρικών συνθηκών την επόμενη μέρα. και αυτό δεν ήταν γραμμένο στα ωράρια.
φαντάζομαι οτι μπορεί να το κάνει σωστά αυτο το πράγμα η οργάνωση και γενικά σε θέματα καιρού πάντα οι οργανωτές μας ακούνε και πράτουν σωστά.
να πω οτι κάνουμε και λίγους αγώνες με βροχή... -
Ο χρήστης glf έγραψε:
εγώ θυμάμαι να έχω κάνει 2-3 ράλλυ που το βράδυ της εκκίνησης η οργάνωση έδινε 10'λεπτο (την επόμενη ημέρα) για αλλαγή ελαστικών στο δρόμο προς την πρώτη ειδική. λόγω αμφίβολων καιρικών συνθηκών την επόμενη μέρα. και αυτό δεν ήταν γραμμένο στα ωράρια.φαντάζομαι οτι μπορεί να το κάνει σωστά αυτο το πράγμα η οργάνωση και γενικά σε θέματα καιρού πάντα οι οργανωτές μας ακούνε και πράτουν σωστά.
να πω οτι κάνουμε και λίγους αγώνες με βροχή...ΑΓΑΠΗΤΕ glf ΜΟΥ,
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Νικο, εχεις δικηο, γινεται. Ομως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι γραμμενο. Ετσι ειναι το τυπικα σωστο. Αν κανω λαθος, διορθωστε με.
Παιδια, εχουν γινει οι αγωνες τοσο ακριβοι και λογω ταχυτητων, αυτοκινητων και συναγωνισμου, τοσο απαιτητικοι κι επικινδυνοι που το 'ολιγον εγκυος' δεν χωραει πια πουθενα. Η επιτρεπεται, η δεν επιτρεπεται, η προβλεπεται η δεν προβλεπεται, η εισαι νομιμος η εισαι παρανομος. Τα ενδιαμεσα ειναι για τους πολιτικους (επικαιρο).
Καλημερα και παλι. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
..... Ομως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι γραμμενο. Ετσι ειναι το τυπικα σωστο. Αν κανω λαθος, διορθωστε με.
....Eδώ κε Χρήστο κάνεις λάθος. Τα ΠΡΕΠΕΙ είναι μόνον για τους αγωνιζόμενους .
Οι οργανωτές και λοιποί πρέπει να αντιμετωπίζονται με ελαστικότητα , ανοχή και μπορούν να τους ξεφεύγουν πράγματα χωρίς συνέπειες.Σε αυτά δεν είμαστε WRC , μόνον σε όλα τα άλλα ....
-
Να σου πω τι μ εκνευριζει στην παρεα μας? (και γενικα δηλαδη). Γινεται μια πατατα, κι αυτος που τη βγαζει στα φορα* ειναι παντα ο κερατας κι ο ζημιωμενος. Αντι αυτος που την εκανε, -ανθρωπος ειναι,λαθη κανει- να την παραδεχεται και παμε παρακατω.
Τελος. Καλο αγωνα, ειθε οι 90τοσες συμμετοχες να σημαινουν κατι καλο και να ευχαριστηθουν ολοι. Εγω παντως ζηλευω που δεν ειμαι (και δεν θαμαι για καιρο ακομη) μεσα. Νοσταλγω την BMW μου, που με 10 δραχμουλες εκανα αγωνα...*Στα φορα (Forums) ειναι το σωστο, κι οχι στη φορα, που δεν σημαινει τιποτα.
-
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΑ (ΜΙΚΡΟ ?)ΛΑΘΗ Η ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .
Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ? Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ? Η ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ .......
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 30- ΤΟΣΕΣ , ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΟΘ . ΓΙΑΤΙ , ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΑΠ'ΑΥΤΑ , ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ , ΜΠΡΑΒΟ !
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΓΙΣΑ ...... κτλ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ .........ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ? Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ? Η ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ .......Προβλέπω να ακούγεται ο apr στήν θεσ/νίκη χωρίς τηλέφωνο
Μάλλον και σειρά εκκίνησης είναι.
Παναγούλα φυλάξου.........έρχεται θύελα
-
Σειρα εκκινησης της λεσχης,ειναι με λανθασμενη αντιμετωπιση στους οδηγους του πρωταθληματος και του κυπελου ασφαλτου.
Ο αγωνας μετραει και στο κυπελλο βορειου Ελλαδος οπου οι πολλες συμμετοχες απο ολες τις πολεις.
Το ανακατεμα αυτο,της σειρας εκκινησης,δεν θα βοηθησει τον συναγωνισμο των συμμετοχων στις δυο δυσκολες νυκτερινες ειδικες.
Την Κυριακη βεβαια ξεκινουν με σειρα καταταξης. -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=512
Παρακαλώ πολύ τα σχόλιά σας.
Όσοι έμπειροι με τους αγώνες (κε ΧρίστοAPR) αν μπορείτε να μου εξηγήσετε την φιλοσοφία με την οποία διαμορφώθηκαν! -
ε προφανώς είναι πολύ δύσκολο να είναι κάθε κλάση μαζί στη σειρά εκκίνησης...
-
Γιατί βιάζεστε ?
Την Κυριακή το πρωι θα δούμε αν ήταν σωστή.
rally ΔΕΘ