-
manosk, είναι καθαρό το σάιτ αυτό;
-
ο κασπερσκης λεει ναι...
θενξ μανος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πωλιούνται σκέτα καλώδια για σύνδεση ipod με pc;http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=856665
-
Διαθεσιμότητα: Αναμενόμενο. Και στο ΠΛΑΙΣΙΟ που πήγα σήμερα δεν είχαν τπτ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διαθεσιμότητα: Αναμενόμενο. Και στο ΠΛΑΙΣΙΟ που πήγα σήμερα δεν είχαν τπτ.http://cgi.ebay.co.uk/USB-Cable-connect ... dZViewItem
http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObj ... 0.1.2.17.7
-
Αν και βασικά έψαχνα να το πάρω από μαγαζί άμεσα, ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα το τσιμπήσω από ebay...
-
Tλκ παρήγγειλα ένα καλώδιο με 5 ευρώ από το ebay. Επόμενο βήμα, μεγαλύτερη μπαταρία και ίσως μια CF αντί του microdrive.
Κάτι άλλο:
'Blackle was created by Heap Media to remind us all of the need to take small steps in our everyday lives to save energy. Blackle searches are powered by Google Custom Search.
Blackle saves energy because the screen is predominantly black. 'Image displayed is primarily a function of the user's color settings and desktop graphics, as well as the color and size of open application windows; a given monitor requires more power to display a white (or light) screen than a black (or dark) screen.' Roberson et al, 2002
-
-
ΡΕ!!!!
Τα νεα σουπερ τρεντυ αλλα και φανκυ,μινιμαλ αλλα και φενγκ σουι και δε συμμαζευεται Ipods δεν τα πηρατε χαμπαρι?
-
Φυσικά.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
:ysterical:
Νασαι καλα, ελπιζω να μην σας γραψω για βλαβες στον acer!Δουλευει.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ΡΕ!!!!Τα νεα σουπερ τρεντυ αλλα και φανκυ,μινιμαλ αλλα και φενγκ σουι και δε συμμαζευεται Ipods δεν τα πηρατε χαμπαρι?
Εκτός από το touch screen (μακριά από μας) ποιες είναι οι υπόλοιπες διαφορές;
-
Το βασικό είναι το μέγεθος του nano και το γεγονός ότι παίζει video,
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το βασικό είναι το μέγεθος του nano και το γεγονός ότι παίζει video,video παίζει και το 'παλιό' ipod, άσχετα αν δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ. Τώρα πρόσεξα όμως ότι το καινούργιο έχει και wi-fi. Ενδιαφέρον...
-
iriver X20 4GB
Περιγραφή To oλοκαίνουργιο iRiver X20 - το στολίδι των media players! Το X20 είναι πολύ φιλικό στην χρήση με το κυκλικό menu system και την μεγάλη οθόνη των 2.2' TFT, συνεχίζοντας την παράδοση της iRiver's στις φιλικές στον χρήστη συσκευές. Το X20 έχει έναν αριθμό χαρακτηριστικών που τοποθετεί αυτή την συσκευή στα top-range player! Το X20 είναι video player, υποστηρίζοντας αρχεία AVi και WMV μέχρι 30 frames per second (PAL European TV είναι 25fps, ένα film είναι 24fps) Η υποστήριξη των μουσικών φορμάτ είναι φανταστική, με το θρυλική ποιότητα ήχου της iRiver και την ικανότητα να αναπαράγει αρχεία MP3, WMA, ASF και OGG. Επιπλέον έχει FM ραδιόφωνο, βλέπετε τις φωτογραφίες σας και κάνετε εγγραφές απευθείας από την είσοδο line in . Είναι επίσης και ψηφιακός εγγραφέας φωνής (voice recorder). Η πλοήγηση στο μενού είναι απόλαυση, και υποστηρίζει πολλές δυνατότητες αναζήτησης. Η μπαταρία δίνει 22 ώρες αναπαραγωγής και επαναφορτίζεται εύκολα από τον υπολογιστή. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα από τον χρήστη, κάνοντας την συσκευή ιδανική για ταξίδια. Έχει επίσης ενσωματωμένο ηχείο για να ακούτε και χωρίς ακουστικά. Και ο ήχος είναι τόσο δυνατός και καθαρός! Το X20 είναι διαθέσιμο στα 2GB και 4GB **αλλά εάν θέλετε να προσθέσετε και άλλη μνήμη θα χαρείτε να ακούσετε ότι αυτή η συσκευή έχει θύρα για κάρτα μνήμης Micro SD για όση επιπλέον μνήμη θέλετε!**
http://www.digimania.gr/X20_4GB.htm
λετε?
-
Το nano το παλιό δεν παίζει video...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το nano το παλιό δεν παίζει video...το ipod video όμως παίζει video
-
Παιδια αν μπορει να βοηθησει κανενας ...
εχω ενα LAPTOP LG , στο οποι στηριζετε ολη μου η εργασια .... (με λιγα λογια χωρις αυτο , ΚΑΗΚΑ) ...
αντιμετωπιζω ομως το εξης προβλημ ...
Χαλασε η οθονη και δεν δειχνει τιποτα , ενω το λαπτοπ δουλευει κανονικα (τωρα το εχω συνδεδεμενο παραλληλα σε εξωτερικη οθονη)
Το Laptop ειναι το LG F1 , και στο σερβις μου ειπαν πως θα ερθουν να το παρουν με κουριερ , να το στειλουν Θεσσαλονικη , να το επισκευασουν (καλυπτεται απο εγγυηση) και θα μου το στειλουν πισω εντος 10ημερου ...
ολη αυτη η διαδικασια απο σημερα μεχρι να ληξει μου φαντασει συνολικα 15νθημερο , πραγμα ΤΡΑΓΙΚΟ για εμενα ...
Τι μπορω να κανω ?
μπορω να απευθυνθω καπου αλλου ??Καποιος να το επισκευαζει ?
-
Για αρχη κανε μπακαπ τα παντα.Μετα κανε οτι κινηση θες με τα σερβις.
-
Αν έχει καεί η οθόνη, το κόστος επισκευής σε ιδιώτη εκτός εγγύησης θα είναι εξαιρετικά υψηλό. Εν συντομία, αν καίγεσαι τόσο πολύ, είτε αγόρασε άλλο φθηνό φορητό να κάνεις τη δουλειά σου, είτε κάνε τη με τη χρήση εξωτερικής οθόνης ώσπου να μπορέσεις να το αποχωριστείς για 2 βδομάδες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]