-
καλησπερα παιδες..τον τελευταιο καιρο ψαχνω για ενα αμαξακι να αντικαταστησω το ηδη υπαρχον..εχω δει αρκετα αμαξια και μετα απο καποια ερευνα αγορας σκεφτομαι να αγορασω diesel..συγκεκριμενα το corsa 1.7 σπορτ εκδοση..σαν αμαξι μου αρεσει αρκετα μιας και δεν εχω την αναγκη για πολλους χωρους..και παω για το 1.7 γιατι εχω λιγο βαρυ ποδι και μου αρεσει η ταχυτητα καταλαβαινεται 30 κιλα ροπης ειναι αυτα..το μονο που με προβληματιζει ειναι τα προβληματα που ακουω για το φιλτρο dpf..αξιζει τελικα??η πας σε βενζινη να εχεις λιγο το κεφαλι σου ησυχο... τα φωτα σας..ευχαριστω προκαταβολικα
-
καλησπερα παιδες..τον τελευταιο καιρο ψαχνω για ενα αμαξακι να αντικαταστησω το ηδη υπαρχον..εχω δει αρκετα αμαξια και μετα απο καποια ερευνα αγορας σκεφτομαι να αγορασω diesel..συγκεκριμενα το corsa 1.7 σπορτ εκδοση..σαν αμαξι μου αρεσει αρκετα μιας και δεν εχω την αναγκη για πολλους χωρους..και παω για το 1.7 γιατι εχω λιγο βαρυ ποδι και μου αρεσει η ταχυτητα καταλαβαινεται 30 κιλα ροπης ειναι αυτα..το μονο που με προβληματιζει ειναι τα προβληματα που ακουω για το φιλτρο dpf..αξιζει τελικα??η πας σε βενζινη να εχεις λιγο το κεφαλι σου ησυχο... τα φωτα σας..ευχαριστω προκαταβολικα
-
-
Καλησπερα φιλε ωραια η επιλογη σου, εγω εχω το 1.3 edition και ειμαι υπερευχαριστημενος το αμαξακι τα κανει ολα και συμφερει.Οσο για το DPF οσο περισσοτερο κινησαι σε συνθηκες μποτιλιαρισματος τοσο πιο συχνα θα σου βγαζει ενδειξη για αυτοκαθαρισμο και αυτο γιατι λογω των συχνων σταματα ξεκινα και των χαμηλων στροφων δε θα μπορει να τον εκτελει μονο του.
Εμενα μου εβγαλε πρωτη φορα ενδειξη στα 13.500 χμ οδηγησα με 2ερα και 2000-2500 στροφες για 7 λεπτα και ολα οκ.
Παρατηρησα οτι οταν μου εβγλαε ενδειξη ηταν γιατι τα τελευταια 500 χμ τα ειχα κανει αποκλεισστηκα στην πολη, ετσι το αυτοκινητο δε διεθετε τις απαραιτητες στροφες στον κινητηρα για να το κανει μονο του. Αν δεν κινησαι αποκλειστηκα με 1η 2ερα 3τη ολη την ωρα μην αγχωνεσαι. Α! και προσοχη στα πετρελαια.
corsa 1.7 diesel