-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ DEFFENDER 1988 3500 CC ΒΕΝΖΙΝΗ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ DEFFENDER 1988 3500 CC ΒΕΝΖΙΝΗ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, κράτα το να το βλέπεις χωρίς πινακίδες.
MOD
πρωτίνο να το σβήσετε,δεν είναι ιστορικό και καμιά σχέση δεν έχει μαζί τους. -
Ακριβώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, ούτε να το κυκλοφορείς κανονικά.Τι ελλείψεις έχει? Μάζεψε τις ελλείψεις, φύλαξέ το σε δικό σου ασφαλή χώρο, βάζε το μπροστά αρκετά συχνά και περίμενε το 2018, αν θελεις να αποκτήσεις πινακίδες ιστορικού, αλλά και πάλι να ξέρεις πως ΔΕΝ επιτρέπεται να κυκλοφορείς κανονικά. Με τα τέλη πιστεύω πως δεν πρόκεται να αλλάξει κάτι, αν θες να περιορίσεις το κόστος της βενζίνης βάλε υγραέριο. όλα εξαρτώνται από τις προτεραιότητές σου και τις προτιμησεις σου . Σίγουρα δεν είναι ιστορικό, έχει κάποια χρόνια ακόμα
-
σου απαντησα αλλα ηθελες να ξαναπροσπαθησεις..
viewtopic.php?f=16&t=27588&start=1965
-
ψάχνει τρόπο να κυκλοφορεί στο τσάμπα τα τέλη κυκλοφορίας τον έχουν πειράξει την βενζίνα που καίει ένα περίδρομο όχι.
-
Αν ψάχνει τρόπο για να κυκλοφορεί στο τσάμπα, τι να πω....ας κοιτάξει να βρει κάτι άλλο πιο προσιτό
-
Το τσάμπα έχει παιθανει χρόνια τώρα...
-
ΕΙΣΤΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.....ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ. -
Ο χρήστης ΚΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:
ΕΙΣΤΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.....ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ.Το κλειδωμενο θεμα ηταν την δευτερη φορα που ρωτησες και σου απαντησαν.Την πρωτη φορα παλι σου απαντησαν viewtopic.php?f=16&t=27588&start=1965#p2042887 αλλα δεν εκανες τον κοπο να το ελενξεις.Την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικος πριν αρχισεις να προσβάλλεις .[mod]
LAND ROVER