-
Γεια σας παιδια, επειδη πηγα στο βουλκανιζατερ και η μια ζαντα μου ειναι περαν επισκευης, θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος διαθεσιμες 1 ή 2 ζαντες 16' σιδερενιες για Grand Vitara 2002-2005 (με 5 μπουλονια). Στην Suzuki στο Μαρουσι, επι της Κηφισιας, μου ζητησαν 260 ευρω για την μια ζαντα (LOL)... Οποτε καταφευγω σε κατι μεταχειρισμενο. Θα προτιμουσα αν εχετε να προτεινετε κατι να ειναι σε λογικη τιμη, ειτε κανουριες ειτε μεταχειρισμενες ζαντες. Αν ξερετε και καποιο καταστημα που εχει διαθεσιμες θα βοηθουσε επισης πολυ.
Μενω Νεο Ηρακλειο Αττικης για να ξερετε πανω κατω αν εχετε κατι υποψιν.
Ευχαριστω πολυ! -
Γεια σας παιδια, επειδη πηγα στο βουλκανιζατερ και η μια ζαντα μου ειναι περαν επισκευης, θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος διαθεσιμες 1 ή 2 ζαντες 16' σιδερενιες για Grand Vitara 2002-2005 (με 5 μπουλονια). Στην Suzuki στο Μαρουσι, επι της Κηφισιας, μου ζητησαν 260 ευρω για την μια ζαντα (LOL)... Οποτε καταφευγω σε κατι μεταχειρισμενο. Θα προτιμουσα αν εχετε να προτεινετε κατι να ειναι σε λογικη τιμη, ειτε κανουριες ειτε μεταχειρισμενες ζαντες. Αν ξερετε και καποιο καταστημα που εχει διαθεσιμες θα βοηθουσε επισης πολυ.
Ευχαριστω πολυ! -
Ευχαριστω πολυ! -
Έχω εγώ μια τετράδα αλλά δε θα ήθελα να τη σπάσω. Θα σου ζητήσω τα λεφτά που θέλει η αντιπροσωπεία, αλλά αφενός θα σου δώσω 4, αφετέρου θα σου κάνω δώρο και εξαιρετικά λάστιχα (Yokohama Geolander 235, τη γόμα G11). Είναι φανταστικά, τώρα βρίσκομαι στη δεύτερη τετράδα. Αυτά που θα σου δώσω έχουν λίγο ψωμί ακόμα και θα σε αφήσουν πολύ ικανοποιημένο και με την εκτός δρόμου απόδοσή τους.
Περισσότερα με pm...
Ζητειται ζαντα για Grand Vitara 16" (2002-2005)