-
Γεια σας παιδια...θα μπορουσατε να μου πειτε αν αξιζει να βαλω προγραμμα σε Mercedes A140 και αν ναι τι θα κερδισω και ποσο θα μου κοστισει?
-
Γεια σας παιδια...θα μπορουσατε να μου πειτε αν αξιζει να βαλω προγραμμα σε Mercedes A140 και αν ναι τι θα κερδισω και ποσο θα μου κοστισει?
-
-
Ο χρήστης pastelidis.n.s. έγραψε:
Γεια σας παιδια...θα μπορουσατε να μου πειτε αν αξιζει να βαλω προγραμμα σε Mercedes A140 και αν ναι τι θα κερδισω και ποσο θα μου κοστισει?Υπάρχει πρόγραμμα γι' αυτό το μοντέλο δηλαδή;
Για ποιο λόγο, για να πάει η κυρία τα παιδιά στο σχολείο πιο γρήγορα ή να φέρνει τα ψώνια από το Βασιλόπουλο;Μην πετάς τα λεφτά σου, θα 'κερδίσεις' περισσότερη κατανάλωση, χωρίς αξιοπρόσεκτη βελτίωση των επιδόσεων. Ένα ατμοσφαιρικό 1.4άρι, δεν πρόκειται να βελτιωθεί ιδιαίτερα, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που απευθύνεται σε εντελώς διαφορετική χρήση...
-
Μην πετάς τα χρήματα σου τσάμπα!
Καλύτερα πήγαινε ένα 3ήμερο κάπου. -
- μεταχειρισμένη Α160...
-
Προσωπικά θεωρώ ότι για το είδος του αυτοκινήτου και τον κινητήρα που φοράει δεν είναι κάτι με το οποίο αξίζει να ασχοληθείς... αλλά περί γούστου κολοκυθόπιτα!
Αν υπάρχει και αν το βρεις και αν το κάνεις και αν είναι καλό και επώνυμο περιμένεις: να πληρώσεις πάνω από 1000 ευρώ, να έχεις μια μικρή αλλά αισθητή βελτίωση στις μεσαίες στροφές και μια μικρή και μάλλον όχι πολύ αισθητή στις ψηλές στροφές. Πιθανόν να καίει λίγο περισσότερο αλλά μπορεί και όχι (αν σε βοηθάει να κρατάς πχ την 4η εκεί που θα έβαζες 3η). Καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο την βενζίνη και τα λάδια που θα του βάζεις.
Αν το συνδυάσεις με φίλτρο και εξάτμιση περιμένεις να πλξρώσεις ακόμα περισσότερο (ως και 50% πιο πολλά) για να έχεις πρακτικά τα ίδια συν λίγο θόρυβο ενώ θα πρέπει να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την προσοχή σου στα λάδια.
Πρόγραμμα σε Μercedes A140