-
Αδέλφια, βοήθεια! Μου εσπασαν το αυτοκίνητο (Mercedes ML 320- W163), μου πήραν το MP3 player, αντικατέστησα τα τζάμια, αλλά το χειρότερο ειναι πως δεν βρίσκω πουθενά την ξύλινη επένδυση του ταμπλό που κατέστρεψαν τα κλεφτρόνια ώστε να αποσπάσουν παση θυσία το ραδιοφωνάκι μου!
Πιο πολύ λυπάμαι το ταμπλό παρά το ραδιόφωνο! Δεν το βρισκω ουτε στο e-bay, ουτε στην αντιπροσωπεία της Mercedes. Το πήρα μεταχειρισμένο το αυτοκινητο, αλλά ακόμα το πληρώνω...
Καντε κατι, πού να απευθυνθώ? Μήπως χρησιμοποιώ λάθος λέξη-κλειδί για την αναζήτηση? Ξέρετε κάποιον έμπορο στην Ελλάδα που να το διαθέτει? Εχετε κάτι αλλο να προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! -
Αδέλφια, βοήθεια! Μου εσπασαν το αυτοκίνητο (Mercedes ML 320- W163), μου πήραν το MP3 player, αντικατέστησα τα τζάμια, αλλά το χειρότερο ειναι πως δεν βρίσκω πουθενά την ξύλινη επένδυση του ταμπλό που κατέστρεψαν τα κλεφτρόνια ώστε να αποσπάσουν παση θυσία το ραδιοφωνάκι μου!
Πιο πολύ λυπάμαι το ταμπλό παρά το ραδιόφωνο! Δεν το βρισκω ουτε στο e-bay, ουτε στην αντιπροσωπεία της Mercedes. Το πήρα μεταχειρισμένο το αυτοκινητο, αλλά ακόμα το πληρώνω...
Καντε κατι, πού να απευθυνθώ? Μήπως χρησιμοποιώ λάθος λέξη-κλειδί για την αναζήτηση? Ξέρετε κάποιον έμπορο στην Ελλάδα που να το διαθέτει? Εχετε κάτι αλλο να προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
Βοήθεια! Πού θα βρω ξύλινη επένδυση ταμπλό ML 320?