Eίναι ακομη διαθεσιμες
lpat2001
@lpat2001
Πολιτική Αεροπορία - Ψηφιακή φωτογραφία, αυτοκίνητο
Latest posts made by lpat2001
-
RE: Χιονοκουβερτες Weissenfels TG71 Καινουργιες αχρησιμοποιητες
-
RE: Qasquai vs Sportage vs Tuscon
Δες και τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνουν... Νομίζω πως οι Κορεάτες φτάνουν τα 400 ευρώ ετησίως....
-
RE: SUBARU Forum
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Το XV 1.6 κατα WLTP θα φτανει κοντα στα 180 απ οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία ....οχι και λίγα για ατμόσφαιρα...
Το wltp ποτε θα έχει εφαρμογη;
180 σημαίνει 441 ευρω τέλη. Δε τα λες και λίγα...Πλήρης εφαρμογή νομίζω πως είναι από Σεπτεμβριο ή Οκτώβριο 2019, εως τότε είναι 157, μετα γίνεται 180 και σίγουρα ειναι πολλά ....
-
Το XV 1.6 κατα WLTP θα φτανει κοντα στα 180 απ οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία ....οχι και λίγα για ατμόσφαιρα...
-
Xιονοαλυσιδες WEISSENFELS 107 REX TR
Καινούργιες Xιονοαλυσιδες WEISSENFELS 107 REX TR
Αχρησιμοποιητες στην θηκη τους
Καταλληλες για KIA SPORTAGE 2006-2010 αλλα και για αλλα 4χ4 με παρομοια διασταση ελαστικων
https://www.car.gr/parts/view/20293660- ... 107-rex-tr
Λεωνιδας
6972086325 -
RE: Xιονοαλυσιδες WEISSENFELS 107 REX TR
Καινούργιες Xιονοαλυσιδες WEISSENFELS 107 REX TR
Αχρησιμοποιητες στην θηκη τους
Καταλληλες για KIA SPORTAGE 2006-2010 αλλα και για αλλα 4χ4 με παρομοια διασταση ελαστικων
https://www.car.gr/parts/view/20293660- ... 107-rex-tr
Λεωνιδας
6972086325 -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τότε γιατί να δώσει και 28κ€;
Χώρους δεν έχει. Επιδόσεις όχι απλά δεν έχει, αλλά γυρνάμε στο 1980.
Να δώσεις τόσα λεφτά και να σου κάνουν στο φανάρι πλάκα και τα λεωφορεία;;;
Μεγάλη Παρασκευή θα το βγάζει για περιφορά;;Αν και κάπως υπερβολικός , έγραψες ....
-
Το είχα πάρει προ δύο μηνών για test drive ένα ολόκληρο ΣΚ και πήγαμε 4μελής οικογένεια (με δύο οκτάχρονα) εκδρομή προς Δελφούς.....με λίγες αποσκευές...
Συμφωνώ απόλυτα με τους συνφορουμίτες...
Οριακός κινητήρας και μικρός χώρος αποσκευών είναι τα μόνα μειονεκτήματα.... Γεγονός που καθιστά το αμάξι δύσκολη επιλογή για πρώτο οικογενειακό.... Σε θέμα ποιότητας κατασκευής , πλαισίου και ανάρτησης όμως απλά άψογο ενώ το κιβώτιο ήταν πρωτόγνωρα σωστό για CVT....
Με τον κινητήρα 1.6 turbo του Levorg και συρόμενα πίσω καθίσματα ώστε να μεγαλώνει ο χώρος αποσκευών (έχει αρκετό περιθώριο λόγω μεγάλου μεταξονίου) θα ήταν απλά άπαιχτο!!!!!
Για όποιον όμως το θέλει για δεύτερο αμάξι και προφανώς θα μπορεί να υποστηρίξει και τα πάγια κόστη του είναι σίγουρα πολύ καλή επιλογή
-
RE: Renault Kadjar
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι το κατζαρ έχει να ζηλέψει τίποτα σε εξωτερική εμφάνιση.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντικειμενικά και παρά τα χιλιάδες QQ που έχουν κυκλοφορήσει το QQ παραμένει πιο όμορφο από το κατζαρ.
Και είναι ο βασικός λόγος που δεν πουλάει..
-
RE: SUZUKI SX4 SCROSS
Ελαφρώς καλύτερη αίσθηση στον δρόμο και δεν κοπανάει στις λακκουβες οσο το QQ, εξαιρετικός ο 1.4Τ.....και δεν καίει....Απο ποιότητα κατασκευής μάλλον τα ίδια.