Πόσα άλογα λεει .?δεν φαίνεται καθαρά...
sakb
@sakb
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by sakb
-
RE: Νέο Honda Civic 2017
-
Σχετικά με την ηλιοροφή δεν έχω ακούσει κάτι μέχρι στιγμής...παρόλο που αυτές τις μέρες την έχω ανοιχτή συνέχεια.. τριγμούς παρατηρούσα στα πολλά κρύα το πρωί ελάχιστους βέβαια απ το σημειο πίσω απ' το μοχλό ταχυτήτων μέσα απ' τον αποθηκευτικό χώρο στην ποτηροθηκη..όταν όμως ζεσταινοταν η καμπίνα σταματούσαν..εχουμε αρκετό κρύο εδώ...τώρα για τις αράχνες φταίει το πλύσιμο..με ένα κεραμικό και γυάλισμα θα γίνει καινούριο..
-
Έχει βάλει κάποιος πρόγραμμα στο αμάξι του 1.5Τ?τι γνώμη εχετε επί του θέματος?
-
Κι εγω αυτό λέω.. Οτι μπορεί ο καθένας.. Άλλος λιγότερα άλλος περισσότερα.. Εσύ μεινε στο διπλό με την Μόσχα... Και άσε εμάς να καυλωνουμε με το ΗONDA ΜΑΣ...
-
Διάβασα αυτά που χεις γράψει... Βασικά εγώ αν δεν είχα honda δεν πρόκειται να έμπαινα σε συζήτηση για τα honda και να λέω διαφορά.. Αλλά.. Θα ήθελες πολύ να το χεις ρε μπαγάσα το αμάξι... Να μπαίνεις μέσα κάθε μέρα να πατάς μίζα και να κ@'=@εις...αλλα.... Δεν μπορείς να νιώσεις αυτήν την καυλα και μάλλον δεν θα την νιώσεις... Εμείς την νιώθουμε κάθε μέρα... ξέρεις γιατί? Γιατί μπορούμε...
-
Παιδιά γειά σας.. Σχετικά με το στρώσιμο του αυτοκινήτου.. Τι γίνετε? Το στρώσατε? Πόσα χιλιόμετρα κάνατε? Γιατί καποιοι λένε χρειάζεται.. Άλλοι όχι.. Τι γίνετε τέλος πάντων?
-
Έχει κανείς θέμα με oil dilution από δω μέσα.. Η μάς ζαλιζετε τζαμπα με αυτό το θέμα? Έχει κρύο έχει ζέστη έχει χιόνια έχει βροχή μυρίζει το λάδι... Χαρείτε το αμάξι και σταματήστε με το αν και όταν.. Αν συμβεί συνεβει.. Τι να κάνουμε? Όταν και εάν συμβεί ζημιά σε κάποιον τότε ας το πει..
-
Misa33 εμένα μου είπαν ταβάνι 6 μήνες.. Θα δείξει.. Καλοτάξιδο.. Να μας πεις και εντυπώσεις..
-
Detailing cf στο YouTube δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει δεν θυμάμαι σε περιοχή της Ελλάδας είναι.. Έχω παρακολουθήσει κάνει πολύ καλή δουλειά...ριξε μια ματιά.. Έχει και καθαριστικά δικά του και πουλάει σε όποιον επιθυμεί..