Επειδή είχα να μπω αρκετό καιρό θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου (ελπίζω μην τύχει σε κανένα).
Επιστρέφοντας από μικρό ταξίδι από Λαμία προς Αθήνα σταμάτησα να παρω καφέ και το αμαξι δεν επαιρνε μπρος (hatchback 1.5 2019 plus). Παρότι ζεστό και επειδή γενικά η μπαταρία μου ηταν για άλλαγμα καλώ οδική και σε κανα μισάωρο έρχεται ενα παλικάρι με booster (30-40 λεπτά σβυστό το αμάξι) και πηρε μπρος επιστρέφω σπίτι. Την επόμενη μέρα το πάω στο Λιάκο (ναναι καλά) αλλαζει μπαταρία ερχεται το αμαξι σπίτι και ξανά τα ίδια σβύνει και πάπαλα.
Μην τα πολυλογώ το όλο θέμα ήταν στην αντλία βενζίνης η οποία όταν ζεσταθεί σταματάει να λειτουργεί (υπάρχει σχετική ανάκληση από τη Honda) και το αμαξι (πήρε κανονικά μπροστά όταν κρύωσε) επέστρεψε στο συνεργείο για αλλαγή αντλίας.
Έχετε το υπόψη.
alexgre
@alexgre
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by alexgre
-
RE: Νέο Honda Civic 2017
Latest posts made by alexgre
-
Επειδή είχα να μπω αρκετό καιρό θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου (ελπίζω μην τύχει σε κανένα).
Επιστρέφοντας από μικρό ταξίδι από Λαμία προς Αθήνα σταμάτησα να παρω καφέ και το αμαξι δεν επαιρνε μπρος (hatchback 1.5 2019 plus). Παρότι ζεστό και επειδή γενικά η μπαταρία μου ηταν για άλλαγμα καλώ οδική και σε κανα μισάωρο έρχεται ενα παλικάρι με booster (30-40 λεπτά σβυστό το αμάξι) και πηρε μπρος επιστρέφω σπίτι. Την επόμενη μέρα το πάω στο Λιάκο (ναναι καλά) αλλαζει μπαταρία ερχεται το αμαξι σπίτι και ξανά τα ίδια σβύνει και πάπαλα.
Μην τα πολυλογώ το όλο θέμα ήταν στην αντλία βενζίνης η οποία όταν ζεσταθεί σταματάει να λειτουργεί (υπάρχει σχετική ανάκληση από τη Honda) και το αμαξι (πήρε κανονικά μπροστά όταν κρύωσε) επέστρεψε στο συνεργείο για αλλαγή αντλίας.
Έχετε το υπόψη. -
Ειδικά στις ημέρες που έκανε πολύ ζέστη 38-39 χρειάζεται ένα λεπτό για να μπορέσεις να κλείσεις τα παράθυρα! Σε κανένα αυτοκίνητο που είχα μέχρι τώρα δεν είχα τέτοια απόδοση κλιματιστικού. Φυσικά είναι διζωνικός. Και ναι θα πάρεις 2 κλειδιά για το αυτοκίνητο.
-
Που προτείνετε να το πάω για το ΑΒ service λέω να αποφύγω τον Σ...
-
όταν σου τύχανε εσύ ήσουν ξε-ράκωτος οπότε μια χαρά σε καταλαβαίνω...αλλά τώρα Κρήτη και να μείνεις μακρυά από ρακή δύσκολο γαρ
Πέρα από την πλάκα πάντως δυστυχώς στο νησί ποτό και τιμόνι πάνε παρέα και όντως θέλει πολύ προσοχή..
-
πολύ παιδιά είμαι Κρήτη διακοπές και τρόμαξα λίγο το φαντάστηκα αλλά είπα να σιγουρευτώ, BTW το αμάξι νομίζω είναι απλά φτιαγμένο για το νησί τους έχει λατρέψει τους δρόμους εδώ ( και εγώ μαζί )
-
Παρατήρησα σήμερα να τρέχει υγρό κάτω από το αυτοκίνητο. Δε μπόρεσα να καταλάβω τι είναι να ανησυχήσω?
-
Που βλέπω το civic στη δεύτερη σελίδα του forum μάλλον όλοι είμαστε αμολημένοι στους δρόμους με τα hondakia μας. Όπως και νά'χει καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους χαρείτε τα.
-
για το CVT γράφει που έτσι και αλλιώς είναι χειρότερο σε επιδόσεις από το manual
-
Συμφωνώ αλλά εγώ ανέφερα μόνο το sport και όχι το plus sport. Δεν νομίζω ότι στο forum υπάρχουν κάτοχοι που έχουν plus εκτός του Βασίλας. Εκτός αυτού έχουν πωληθεί γύρω στα 10 αυτοκίνητα και δεν είναι στάνταρ εξοπλισμός.
Έχει και άλλους ! (ανήκω σε αυτούς)
-
τι κάνεις , τι αλλάζεις και για ποιο λόγο θα συμβούλευα να μην πειράξεις κάτι. Υπάρχουν βέβαια ενδιαφέροντα διαγνωστικά τα οποία μιας και είναι απλά για ενημέρωση δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αυτά που περιέγραψα αναφορικά με τον ήχο είναι ελεγμένα και από μένα αλλά και πλήθος ιδιοκτητών για αυτό και τα προτείνω.