Καλημέρα.Θα ήθελα την γνώμη σας για το c3 1,2 82HP i touch.Μου αρέσει γενικά το αμάξι και στο δρόμο που το οδήγησα.Το μόνο που με φρενάρει είναι η αξιοπιστία. Δεν τον ξέρω τον κινητήρα και που πάσχει το συγκεκριμένο αμάξι αν έχει βγάλει κάτι.Ούτε έχω βρεί κάποια δοκιμή πολλών χιλιομέτρων, αν γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο μοτέρ ακόμα και αν έχει μπεί σε άλλο αμάξι θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ.
strldb
@strldb
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by strldb
-
RE: Νέο Citroen C3 2017
-
RE: HYUNDAI FORUM
Λοιπόν παιδιά πήγα και οδήγησα σήμερα το i20 και το Swift. Η δική μου άποψη και αυτό που μου άφησαν τα αμάξια είναι το εξής. Το i20 καλό χρυσό, τίμιο αλλά δεν μου άφησε καμία αίσθηση ευχαριστησης της οδήγησης. Αισθάνθηκα ότι απλά είναι να σε πάει από το Α σημείο στο β απλά και αξιόπιστα. Ακόμα στο ξεκίνημα αισθάνεσαι ένα μικρό κομπιασμα, φρεναρισμα και μετά δίνει, ο πωλητής μου είπε ότι είναι το ηλεκτρικό γκάζι. Ο κινητήρας ήταν ο 1,2.Το Swift 1,2 τώρα με ενθουσίασε πάρα πολύ. Το άφησα και ήθελα να το ξαναπάω βόλτα γιατί σου δίνει αυτήν την ευχαρίστηση. Γκαζακι που τραβάει αμέσως χωρίς κομπιασματα νεανικό σαλόνι γενικά πιο παιχνιδιαρικο. Αν μου πάρουν το panda σε καλή τιμή θα πάω εκεί. Το baleno λόγω εμφάνισης δεν με τράβηξε αλλιώς τα χαρακτηριστικά του είναι πάρα πολύ καλά. Δεν ξέρω αν αξίζει το xybrid και αν χρειαζεται συντήρηση ή αλλαγή της μπαταρίας και κόστος φυσικά, οι πωλητές ήταν σαν να μην ήξεραν και πολλά.. Επαναλαμβάνω είναι η δικιά μου η κρίση και κατάλαβα πως αν δεν κάνεις test drive είναι πολύ εύκολο να πάρεις λάθος δρόμο..
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το είδα και είναι πολύ τίμιο αμάξι αλλά έμαθα πως θα έρθει facelift και όντως είναι λίγο αδιάφορο σχεδιαστικά κατά την δική μου άποψη πάντα, και απο Ινδία που ίσως να μην παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο.
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Αυτοματο ειναι;
Μεικτη καταναλωση σε τι ποσοστο πολη;
Ποια ειναι τελικα η πραγματικη καταναλωση;Χειροκινητο 6 ταχυτητων.....μου ειπε οτι ή γραφει λαθος το computer ή κατι παιζει με τους βενζιναδες....ρωτησα σαν συνολο...μολις ξαναμιλησω θα σας στειλω....παντως το αμαξι αξιζει
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ φιλαράκι για το χρόνο σου.!!
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του Ι20 στα 1,2 με τα 84 άλογα. Ο σκοπός είναι να αντικαταστήσω το panda της γυναίκας μου και μήπως μελλοντικά αν δω ότι μου κάνει να στείλω και το δικό μου ΛΕΟΝ 1,8 λόγω πολλών εξόδων. Με ενδιαφέρει πολλή η αξιοπιστία του και θα ήθελα την γνώμη σας αν γνωρίζετε αυτόν τον κινητήρα.Δεν ξέρω αν επαρκεί η δύναμη του κινητήρα για ταξίδι με 4 άτομα.Διαβάζω και κάποια παράπονα για την αντιπροσωπεία θα ήθελα να με ενημερώσετε γιατί νομίζω 5 χρόνια εκει θα πηγαινω για να ισχύει η εγγύηση.Η αντιπροσωπεία που πήγα ήταν στην Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα άλλα πήγα αργα και δεν είδα το συνεργείο. Μια άλλη σκέψη ήταν το swift λόγω που φτιάχνεται στην Ιαπωνία.Ευχαριστώ