Ευχαριστώ πολύ nick-sport.
sl
@sl
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by sl
-
RE: ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ
Νέα ερώτηση, sorry guys για τις πολλές μαζεμένες ερωτήσεις.
Τελική απόφαση για μεμβράνες V-COOL
Θέλω να ρωτήσω αν το ποσοστό ορατότητας ορατού φωτός 73% είναι νόμιμο για να μπει ως μεμβράνη στο μπροστινό παρμπρίζ και για τα παράθυρα οδηγού συνοδηγού. Σκέφτομαι το VK70
Για τα πίσω καθίσματα και για το πίσω παρμπρίζ σκέφτομαι το Χ-25
-
Έχω καταλήξει στη Llumar ως προς τις μεμβράνες. Θα ήθελα τα φώτα των πιο έμπειρων εδώ μέσα που να πάω να τα βάλω στη Θεσσαλονίκη. Έχει 3 τεχνικούς. Όποιος έχει άποψη θα χαιρόμουν να την ακούσω
-
Δεν βάζω άρωμα αυτοκινήτου. Τι εννοείς με τον βενζόλιο πάνω από το νορμάλ όριο; Για V-COOL εχει ακούσει κάτι;
-
Για τις ηλιομεμβράνες v-cool έχει ακούσει κάποιος;
-
Ευχαριστω για την απάντηση. Με απασχολεί όμως και τι αναπνέουμε μέσα στην καμπίνα με αυτό που βάζουμε. Έχει κάποιος δει κάτι ή να γνωρίζει κάτι σχετικά
-
Καλησπερα. Ειμαι καινουργιος εδω. Θελω τα φωτα των πιο εμπειρων για το ποιον τυπο ηλιομεμβρανης πρεπει να αγορασω.
Θελω να εχει υψηλο ποσοστο απορροφησης UVA αλλα και μπλοκαρισμα της θερμοτητας. Επισης με ενδιαφερει και το τι αναπνεω μεσα στην καμπινα. Παρατηρω απο την ερευνα που κανω οτι οι μεμβρανες δεν εχουν CE πιστοποιητικο αν και θα επρεπε. Με ενδιαφερει να τοποθετησω κατι εξαιρετικα καλο στο αυτοκινητο για τα παιδια αλλα και για εμας.
Ευχαριστω προκαταβολικα.