Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω μια corolla 8μηνων hatchback με μόνο 3000 χιλιόμετρα λόγω αλλαγής αναγκών. Παρατήρησα τώρα που κρυωσε ο καιρός πως όταν ξεκινάω το πρωί αν βυθίσω το πόδι κανει ένα θόρυβο ο κινητήρας σαν ρεταρισμα (δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά) και μετά δεν το ξανακάνει σε όλη τη διαδρομή. Δεν εννοώ το κλασικό βουητό του ecvt. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο;
pkoudounis
@pkoudounis
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by pkoudounis
-
RE: Toyota Corolla 2019
-
Προσωπική άποψη καθρέφτες, φωτισμός και δευτερευόντως προβολείς ομίχλης( οπότε τους χρειάστηκα δεν κατάλαβα τεράστια διαφορά) είναι όμορφες και πρακτικές προσθήκες. Τωρα αν αξίζουν 1000 ευρώ είναι ανάλογα το πορτοφόλι και τις ανάγκες.
Για να επανέλθω σε προηγούμενη συζήτηση οι χώροι πράγματι είναι χειρότεροι σε σχέση με την κατηγορία αλλα οχι αποτρεπτικοι για οικογένεια 4 ατόμων. Απλά θα κάνεις κάποιες παραχωρήσεις και πιο οργανωμένο φόρτωμα σε π.χ διακοπές. Άσχετο ταξίδι με 2 άτομα και αποσκευές με 120-130 χιλιόμετρα κατανάλωση 5.4 σε εθνική οδό.
Να ρωτήσω για τη σύνδεση κινητού με οθόνη πέρα του καλωδίου υπάρχει εναλλακτική? Το miracast που υπάρχει στο μενού μπορεί να αξιοποιηθεί?
-
Μπορείς να μπεις σε διάφορα σάιτ (drive.gr) και να τσεκάρεις συγκριτικό σε ρεπριζ με τα υπόλοιπα της κατηγορίας. Προσωπική εμπειρία με 2 άτομα μια χαρά κάνεις ασφαλή προσπέραση σε ό,τι αντιμετωπίσεις. Απλά στην αρχή χρειάζεται να γνωρίσεις το αυτοκίνητο σου...
-
Welcome!! Αναμένουμε αναλυτικά εντυπώσεις. Για πες, τι χρώμα την πήρες?
Κόκκινο. Περίμενα ενα 3μηνο βέβαια αλλα άξιζε. Ακόμα το μαθαίνω... Κατανάλωση σε Αθήνα και Αττική οδό μεχρι 120χλμ περίπου 4.5λ χωρίς να προσέχω. Ποιότητα κύλισης πολύ καλή, θεωρώ πως ο θόρυβος απο τα λάστιχα είναι αυξημένος. Το ecvt το αγάπησα, δε με ενοχλεί καθόλου.
Οι χώροι για οικογένεια 4 ατόμων νομίζω δεν αρκούν. Εμεις σαν ζευγάρι είμαστε ευχαριστημένοι.
Αυτά θα επανέλθω...
Υ.Γ Αξίζει η κεραμική επίστρωση χρώματος? Και αν ναι κάθε πόσους μήνες?
-
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω σήμερα. Θα γράψω σε λίγο καιρό και εντυπώσεις.>
pkoudounis wrote:
Καλησπέρα. Κάτοχος corolla actice plus από μηνός και μέχρι τώρα κατευχαριστημένος.Συγνώμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά ξέρετε πως μπορώ να ρυθμίσω να κλείνουν αυτόματα τα παράθυρα με το κλειδί? Επίσης το κινητό συνδέεται μόνο το bluetooth για κλήσεις. Ξέρετε πώς μπορώ να συνδέσω και να βλέπω του χάρτες της google για πλοήγηση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλορίζικο! Μπορούν στο σέρβις να συνδέσουν το κλειδί με τα παράθυρα. Διαβάζω πως μπορεί να το κάνει και ο ιδιοκτήτης μέσω obd2 και προγράμματος, αλλά για να ρωτάς, μάλλον δεν το έχεις. Υποστηρίζει android auto μόνο ενσύρματα. Συνδέεις το τηλέφωνο με καλώδιο στην θύρα που είναι κάτω από το κλιματιστικό και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη.
-
Καλησπέρα. Κάτοχος corolla actice plus από μηνός και μέχρι τώρα κατευχαριστημένος.Συγνώμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά ξέρετε πως μπορώ να ρυθμίσω να κλείνουν αυτόματα τα παράθυρα με το κλειδί? Επίσης το κινητό συνδέεται μόνο το bluetooth για κλήσεις. Ξέρετε πώς μπορώ να συνδέσω και να βλέπω του χάρτες της google για πλοήγηση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
RE: Νέο Suzuki Swift 2017
Το έχει ο Σφακιανάκης στον Κηφισό. Πας και χωρις ραντεβού, στο δίνει μόνος σου για οσο θες. Πολυ εξυπηρετικοί.
-
RE: Νέο Suzuki Swift 2017
Εκανα test drive gl+ cvt. Τελικά ισχύει ό,τι περιγράφετε.
Ευκολο στην οδήγηση, ελαφρυ τιμόνι, πολύ καλοί χώροι για το μέγεθος του. Για τα πλαστικά το δέχομαι πως ξέρεις τι αγοράζεις και που απευθύνεσαι αλλά... ο θόρυβος απο το δρόμο και τα κοπανηματα δεν ξερω πόσο συνηθίζεται.
Το αυτοκίνητο είχε 1200 χλμ και έγραφε μέση κατανάλωση 5,5 που τη θεωρω ρεαλιστική. Γκάζι με 2 άτομα και ανοιχτο airconditon αξιοπρεπές.
Τελος μεγάλο μείον θεωρώ την τιμή...στο αυτόματο 16.900 ευρώ με μεταλλικό κτλ.
-
RE: Ford Fiesta 2017
Έχετε άποψη για το fiesta πετρέλαιο? Μολις πρόσεξα πως εχει ιδια τιμη με yaris και καλο χρηματοδοτικό.
-
RE: 2020 Toyota Yaris
Καλησπέρα επανέρχομαι μετα απο καιρό μιας και το έφεραν οι ανάγκες. Σας διαβάζω τακτικά τους περισσότερους...
Είμαι μεταξύ yaris,swift και I20. Κάνω περίπου 20000χλμ το χρόνο με το 80% εντος πόλης όποτε κοιτάζω υβριδική λύση. Θα είναι το μοναδικό αυτοκίνητο ζευγαριού για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια και μακάρι να γίνουν και 3 τα άτομα στην οικογένεια.
Από βδομάδα θα κάνω test drive swift και yaris, i20 δεν έχω βρει.
Το yaris παραδόξως μου φάνηκε μικρό. Ένιωσα πως πνίγομαι( 1.74 ύψος) αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Μετά από λίγο ψιλοσυνηθισα. Το swift μου φάνηκε πιο άνετο!!! Το i20 δεν μου γεμίζει το μάτι ο κινητήρας 1.0 τ mild hybrid ούτε σε κατανάλωση ούτε σε αξιοπιστία μακροπρόθεσμα αλλά είναι το πιο ευρύχωρο κατ' εμέ.
Ο ενδοιασμός στο swift είναι αν θα τραβάει σε ταξίδια , ζορισμα κτλ και φυσικά αυτό που αναφέρετε για τη μόνωση. Από εβδομάδα θα σας γράψω εντυπώσεις.
Από τιμές gl+ swift η πιο οικονομική.