350+φπα ζητά γνωστός προγραμματιστης στη Θεσσαλονίκη. Στα 130 άλογα και 30 κιλά ροπή εκτιμά ότι θα ανέβει. Η αξιοπιστία σε βάθος χρόνου με προβληματίζει μιας και κάνω πολλά χιλιόμετρα.
sta42
@sta42
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by sta42
-
RE: Nissan Pulsar
-
Καλημέρα. Έχει προχωρήσει κανείς σε ECU tuning στο 1.5 και αν με τι αποτελεσματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Έχει αντικαταστήσει κανείς τις αλογόνου στη μεσαία σκάλα με led; Σηκώνει την αντικατάσταση το φανάρι; Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς τις led που πουλάει ο Θεοχαράκης με ένα χρόνο εγγύηση (170 ευρώ + ΦΠΑ) και είναι κοινές για pulsar, micra, qq και άλλα μοντέλα της εταιρίας. Πολύ καλό τo pulsar αλλά τα φώτα στις εκδόσεις χωρίς led είναι επιεικώς απαράδεκτα!
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θυμάσαι αν χρειάστηκε να ανοίξουν ταπετσαρία στο αυτοκίνητο; Ρωτώ γιατί είμαι ίσως, αν όχι από τους ελάχιστους, ο μόνος εδώ μέσα, που το pulsar μου είχε τριγμούς από την πρώτη στιγμή (στο επόμενο σίγουρα δεν θα δεχθώ ως δώρο από τον αντιπρόσωπο συναγερμό και αισθητήρες παρκαρίσματος προκειμένου να μη ανοιχθεί τίποτα στο ταμπλό), οι οποίοι μειώθηκαν μετά από αρκετές επισκέψεις στην αντιπροσωπεία. Γι'αυτό και φοβάμαι ότι αν ανοιχθεί η ταπετσαρία στις πόρτες μπορεί να έχω και από εκεί τριγμούς!!!
-
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει περάσει κανείς αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητο χωρίς να ξηλωθούν πόρτες - ταπετσαρία; Ρώτησα σήμερα στην carglass, ενόψει και της προσφοράς που τρέχει, και μου είπαν ότι τουλάχιστον στις μπροστά πόρτες πρέπει να βγει η ταπετσαρία. Φοβάμαι όμως ότι μετά θα έχω τριγμούς και δεν θα μαζεύεται με τίποτα!!!