Ο χρήστης grwarlock έγραψε:
572 ημερες (18μηνες) μετα και 32.000χλμ. αν εξαιρεσουμε μια αστοχια υλικου (ντεποζιτο βενζινης-αλλαγη) δεν εχω απολυτος κανενα αλλο προβλημα. Η χρηση του 75% στην εθνικη (Αθηνα - Θεσσαλονικη - Αθηνα) τουλαχιστον μια φορα το μηνα . 25% κυκλοφορια σε βαρια κινηση ειτε Αθηνα ειτε Θεσσαλονικη.
Μικτη καταναλωση 8.2. Εκτος εχω δει και 6.1 αλλα το συνηθισμενο για αυτο το ταξιδι ειναι καπου στο 6.5. (130/ωρα με cruise control).Την Κυριακη που θα κανω το ιδιο ταξιδι παλι περιμενω κατι λιγοτερο γιατι δεν θα εχει διοδια αρα καμμια σταση. Εσωτερικα ειναι οπως τις πρωτες ημερες.Βεβαια εινα σε υπογειο γκαραζ ή σε πυλωτη πολυκατατοικιας . Το αμαξι εχει βρεθει απο θερμοκρασιες -15 βαθμους σε ελαφρυ χιονι και 49 βαθμους παρατημενο στον ηλιο για καποιες ωρες. Τα ηλεκτρονικα του λειτουργησαν αψογα και στις 2 περιπτωσεις. Ενα θεμα που αντιμετωπισα με τον λεβιε ηταν οτι δεν μπορουσες να τον πιασεις απο την υψηλη θερμοκρασια (αλουμινιο) και αυτο για κανενα δεκαλεπτο.
Λαδια εχω αλλαξει 3 φορες.Τακακια και φιλτρο καμπινας αλλαχτηκαν τον περασμενο μηνα με σημαντικη διαφορα τιμης (60€) Αθηνα με Θεσσαλονικη. Η δευτερη φθηνοτερη.
Ολα καλα λοιπον για την ωρα. Ελπιζω να συνεχισει ετσι.
Κινητηρας 1.2 130hp μηχανικο κιβωτιο.
Τι βενζίνη βάζεις; ρωτάω γιατί εγώ στο ταξίδι που έκανα έβαλα 95αρα και είδα κατανάλωση κοντά στα 8 κ λεω μήπως παίζει ρόλο στην κατανάλωση..
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk