συναγερμό και αισθητήρες μου βάλανε στην αντιπροσωπία . κάμερα μπαίνει ναι . σήμερα έβαλα και φιμε madico
sotos694
@sotos694
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by sotos694
-
RE: Peugeot 301 vs Citroen C-Elyseeposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
-
Το elysse kai to 301 δεν έχουν καμιά διαφήμιση και καμιά προώθηση στην Ελλάδα. Στην Τουρκιά που το έψαξα λίγο τα sedan είναι πρώτα σε πωλήσεις ( όπως εδώ πριν μια 10ετια ). Μόδα είναι όλα . όπως με τα SUV.
-
Αρχικά κοίταζα για Clio. ibiza . άλλα τελικά πήρα με λιγότερα χρήματα μεγαλύτερο αμαξι. πιο γρήγορο. και πολύ μεγαλύτερους χώρους . εύκολο στην οδήγηση παρά το μήκος του 4.42 μετρα . το cruise control πολυ με βόλεψε σε ανοιχτο δρομο .
-
με οθονη αφης 7' μεσα, χρωμα λευκο. 4 ηχεια. τεμπέλη , συναγερμο και αισθητηρες πισω. με 20 ευρο εκανα 425 χιλ...
3 ατομα μεσα . -
Έχω το C ELYSSE edw Και 4 μέρες,,,, 1.6 100 αλογα . diesel... 14000 τιμη .
είχε έκπτωση 1800 ευρο . ετοιμοπαραδοτο . -
RE: Dacia Dusterposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ρώτησα χθες αντιπρόσωπο στην Αθηνά και μου είπε ότι παραγγελίες για το τωρινό Duster γίνονται μέχρι 31.10.17 ...Μετα λογικά αρχίζουν οι παραγγελίες και η παράγωγη για το νέο μοντέλο. Για τιμή του νέου μου είπε ότι ελπίζει να είναι στα τωρινά επίπεδα και όχι πάνω από 20.000 ε για να συνεχιστούν καλά οι πωλήσεις. Προσωπικά 8α κα κανω υπομονή να δω τιμές καινούριου και να επιλέξω εκδοσή. ( Διάβασα και σε Γαλλικό site σημερα οτι οι τιμες δεν θα ανεβουν ωστε να συνεχιστουν οι πολλες πωλησεις . )
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ! και εγώ αυτής της άποψης είμαι , ότι για 1000 ευρο παραπάνω αξίζει το νεο μοντελο στην full εκδοση . αλλα αν παει πανω απο 4000 ε ειναι απαγορευτικό για μένα .
-
Πρόταση για αντιπροσωπία Αθηνά ήθελα να γράψω..
-
Και εγώ ακριβώς αυτό θέλω . Αξιόπιστο κινητήρα , ικανό 4χ4 . χώρους για οικογένεια , καλή τιμή . πιστεύω το duster τα έχει όλα. Το έκανα test drive. Και 2 φορές που το είδα στην αντιπροσωπιών είναι το μόνο στη renault που με γεμίζει το μάτι . τα πολλά κουμπάκια και της πολλές τεχνολογίες πάντα τις θεωρούσα περιτες και άπλα εμπορικές .( Πάει κάποιος αγοράζει το qashqai 4x2! και νομίζει ότι έχει Jeep , με μηδέν δυνατότητες εκτός δρόμου η κατι 4χ4 με χαμηλό προφιλ ελαστικά )
Το μόνο που πρέπει να βρω τώρα είναι αντιπροσωπία στην Αθήνα που δίνει τα καλύτερα δώρα . Εχετε καμιά προστασία ?
Duster 4x4 1.5 Dci Γκρι μεταλλικό χρώμα . -
Καλησπέρα ! Είμαι υποψήφιος αγοραστής του Duster 4x4 1.5 dci . Η τιμή τώρα είναι πολύ καλή γι αυτα που προσφερει στα 17.300 . Μου προτείνετε να περιμένω να κυκλοφορήσει το καινούριο η θα είναι αρκετά ακριβότερο και θα ξεφύγω απ το Budget μου. ?? Μηχανικά νομίζω το ίδιο με το τωρινό θα είναι . Σχεδιαστικά έχει διαφορές και καλοπισμους ..