Ο χρήστης manos_glnd έγραψε:
Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου και το μόνο που με ικανοποιεί εξωτερικά, εσωτερικά αλλά και σαν οδηγική συμπεριφορά είναι το Fiesta. Έλεγα για μεταχειρισμένα αλλά δεν έχω κάποιον μάστορα που να εμπιστεύομαι τόσο πολύ οπότε καταλήγω στην τσουχτερή τιμή των 14,300€ (Buisness με πολλά καλούδια μέσα) που μου έκαναν απ την Βελμάρ αν και είναι πολύ πάνω απ το ταβάνι που είχα βάλει.-Η κατανάλωση μέσα στην πόλη με οικονομική οδήγηση (+eco) πόσο πάει? (έχω διαβάσει/ακούσει από λίγο κάτω απο 6 μέχρι 7.5-8)
-Σκέφτομαι να πάω να πάρω καμια δυο προσφορές ακόμα, θα έχει αποτέλεσμα λέτε?Τέλος (αν και άσχετο με το νήμα) έχει νόημα να ξανα κοιτάξω μεταχειρισμένο fiesta μέχρι 9,000€ (2010+) ή θα το φάω το κεφάλι μου?
Επειδή το.οδηγω στην Αθήνα μόνιμα και σε ώρες αιχμής και μη, θα σου πω.
Κάτω από 8 αν πιάνεις κατεχακες Αλεξανδρες κτλ δε θα δεις. Αν μάλιστα αρχίσει και ο κλιματισμός το καλοκαίρι θα χτυπήσει 8,5. Έχω επίσης κάνει μετρήσεις σε διαδρομές μικρές όταν είχε φουλ μποτιλιάρισμα ή είχαν κλείσει κάποιοι δρόμοι και βαρουσε 9.
Αντίθετα,σε διαδρομές προς Πελοποννησο και βόρεια Ελλάδα σε εθνική πάει κάτω από 5 άνετα ακόμα και με κλιματισμό. Και σου περιγράφω τον 100αρι κινητήρα, ο 125 τρώει ένα Τσικ παραπάνω.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk