Δεν υποτιμούν τίποτα. Για τον απλό λόγο οτι αυτοί είναι έξυπνοι άνθρωποι και καταλαβαίνουν ακριβώς την πρόθεση μου.
sotirisfilologos
@sotirisfilologos
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by sotirisfilologos
-
RE: Αγορά αυτοκινήτου SUV
-
Δεν είχε ακριβώς συμβουλευτικό γραφειο ρε παιδιά αυτός. Απλώς ήταν χρόνια στο ¨κουρμπέτί¨ με εισαγωγές-εξαγωγές αυτοκινήτων. (απο οτι μου είπε δηλαδή). Έχει μια μικρη μάντρα στη Μαγούλα και εκεί φέρνει μόνο τα αυτοκίνητα που κλείνει με τους πελάτες. Πολυμήχανος άνθρωπος! Εμένα με βοήθησε. Μέχρι και για το αν έχω παιδιά με ρώτησε. Αν είχα θα μου πρότεινε το Volvo ασυζητητί μου είπε. Με λίγα λόγια σύμβουλος=πωλητής.
-
Ούτε και εγώ γνώριζα ότι υπάρχει σύμβουλος αγοράς αυτοκινήτου. Μου τον σύστησε ένας κύριος που είχε πάει κι αυτός. Είναι στη Γλυφάδα. Εγώ πάντως ξέρω φιλόλογο συνάδελφο που είναι ανορθόγραφος. Όλοι ξέρουμε να πετάμε τις σπόντες μας Αλλά ο καθένας είναι χειρότερος από τον άλλον. Επιπροσθέτως υπάρχουν επίπεδα γραφής. Δεν θα γράψω με τον ίδιο τρόπο ενα δοκίμιο οπως μία ερώτηση εδώ στο forum. Μην ξεχνάμε ότι έχω να κάνω και με πολλούς απόφοιτους λυκείου και γυμνασίου… Όσο καλός και να θέλω να είμαι εξοργίζομαι με τους δύσπιστους, με τους γελοίους και τους αποκαλούντες μου τρολ. Οι περισσότεροι εδώ μέσα κλασαυχενίζεστε και δημιουργείτε εμπάθειες μεταξύ των χρηστών.
-
Γεια χαρά παιδιά, μπα η Μενεγάκη πρέπει να το αγόρασε γιατί έκανε τελευταία κάτι βόλτες σε αντιπροσωπείες της Volvo.
Εγώ γύρισα απο τον σύμβολο και πλέον με καθοδήγησε. Μου είπε οτι ούτε το Volvo XC90 μου κάνει αλλα ούτε το gle 350. Μου είπε ομως οτι μου κανει αφάνταστα το Mercedes gle 250 4matic. Μου είπε και τους λόγους: πρώτον επειδή δεν θέλω κάτι που να ξεσκίζεται στα καύσιμα. Δεύτερον γιατί δεν θέλω κάτι που να το παω πανω απο 160χλμ και τρίτον γιατί πιο πολύ βλέπω την πολυτέλεια την ποιότητα την οδική συμπεριφορά, και τις λιγότερες ζημιές. Το μόνο που θα υποστώ είναι η τσουχτερή τιμή του. Με 2200cc δεν θα χρειαστεί να πουλήσω και κανένα νεφρό. Μέχρι εκεί αντέχω στο ζήτημα της συντήρησης και της ασφάλισης... 204 αλογάκια νομίζω είναι υπεραρκετά για εμένα. Επιτέλους κατέληξα ( νομίζω ) ...
-
BMW X5 μα τι να το κάνω ; Δεν έχω πρατήριο... Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που την έχει μπορεί να την υποστηρίξει!
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ...
Πολλοί θα με βρίσετε τώρα και με το δίκιο σου σας γιατί είμαι αναποφάσιστος. Εχτές έκανα test drive το ολοκαίνουργιο Volvo XC90 και ξετρελάθηκα. Οφείλω να πω οτι ξετρελάθηκα πιο πολύ για το μέγεθος του. Είναι τεράστιο το άτιμο. Και στο δρόμο πάλι εξαιρετικό το βρήκα. Πλέον το θεωρώ ισάξιο με το gle350 που οδήγησα. Νομίζω οτι ειναι τα ίδια. Τώρα λοιπόν έχω κολλήσει... Σήμερα λοιπόν έχω κλείσει ραντεβού με έναν σύμβουλο αγοράς αυτοκινήτων στο κέντρο της γλυφάδας για να με συμβουλεύσει ανάμεσα σε αυτά και μόνο τα αυτοκίνητα. Α ναι και τέλος μια πληροφορία. Λίγο καιρο πριν το Volvo XC90 το αγόρασε και η Μενεγάκη μετά απο πολλά χρόνια με το Range Rover. -
+1 οτι δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις στο αυτοκινητο. Ενας λόγος που θα έπρεπε να πάψουν να με κακολογούν οι παρατρεχάμενοι εδω μεσα. Τι λοιπόν άλλο συμπεριλαμβάνει η οδηγική συμπεριφορά ;
-
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Μπα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν τρέχω σχεδόν ποτέ. Το ανώτερο και που έχω πατήσει στη ζωή μουειναι στα 160.
-
Αν κούρασα εγώ τότε γιατί συνεχίζεις να απαντάς κουραζοντάς τον εαυτό σου ;
-
Ε καλά εντάξει τώρα, πραγματικά κούρασες