Φίλε darkster αν ο αρχιμηχανικός (!!!) σού είπε ότι το τιμόνι είναι ηλεκτροϋδραυλικό να αλλάξεις συνεργείο. Είναι υδραυλικό. Σκέτο. Επίσης βλέπω πολύ ανησυχία για το τρέμουλο του τιμονιού όταν στρίβει. Δεν είναι πρόβλημα, απλά έτσι λειτουργεί. Κι εγώ όταν πήρα το αμάξι παραξενεύτηκα στην αρχή, αλλά οκ, συνήθισα και τέλος.
snowpeak
@snowpeak
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by snowpeak
-
RE: Dacia Duster
-
- Παιδιά βγάλτε το αυτοκίνητο εκτός δρόμου (οι 4Χ4. Οι 4Χ2 πιο χαλαρά). Εκεί θα δείτε για τι είναι φτιαγμένο και θα εκτιμήσετε το κοντό σασμάν. Δε 'βρίσκει' πουθενά, πάει παντού (βέβαια δεν ξεχνάμε ότι είναι SUV). Η ανάρτηση τα σβήνει όλα. Οι γωνίες 'μπες' 'βγες' δεν υπάρχουν στην κατηγορία (και σε μεγαλύτερες). Αυτό όμως που με φτιάχνει είναι όταν κουμπώνω την πρώτη σε ανηφορικά δύσκολα κομμάτια και πάει μόνο του. Ναι, χωρίς γκάζι σαν να έχει antistall.
- Εγώ κατανάλωση κάτω από 6,7 δεν έχω δει (diesel euro5 και 4Χ4).
- Κρίμα που δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό. Δεν ξέρω πώς, μάλλον κάποια ασυμβατότητα με το σύστημα υπάρχει. Αν μπορεί κάποιος ας δώσει οδηγίες.
-
ellobo το τρίξιμο που ακούς στην ανάρτηση πιθανόν να είναι από την πόρπη που κλειδώνει το πορτμπαγκάζ όταν κλείνει. Λίπανέ το σε εκείνο το σημείο και δοκίμασε αν συνεχίζει να τρίζει. Αν ναι, τότε δες την ανάρτηση. Έχει συμβεί και σε άλλους, μεταξύ αυτών κι εγώ.
-
Dusterix να ξέρεις ότι στο λευκό οι γρατσουνιές φαίνονται πολύ λιγότερο από τα σκούρα χρώματα. Κι αφού σου αρέσει χτύπα το σε λευκό.
-
Παιδιά η διαφορά του χώρου αποσκευών δεν είναι λόγω τετρακίνησης, αλλά λόγω ανάρτησης. Τα 4Χ2 έχουν ημιάκαμπτο άξονα και ελικοειδή ελατήρια πίσω, ενώ τα 4Χ4 έχουν τύπου Mac-Pherson με πολλαπλούς συνδέσμους (multi link). H ανάρτηση των πολλαπλών συνδέσμων είναι ακριβότερη (και καλύτερη), αλλά πιάνει περισσότερο χώρο ο οποίος αφαιρείται από το πορτμπαγκάζ. Στα άλλα αυτοκίνητα που αναφέρεστε δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η διαφορά, γι' αυτό ίσως ο χώρος αποσκευών είναι ίδιος σε όλες τις εκδόσεις.
-
Πώς παραθέτω τι έγραψε κάποιος και μετά από κάτω γράφω τα δικά μου? Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα!!
-
SPI_duster » 04 Αύγ 2016 15:32
'Εκτός από τα προβλεπόμενα πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση των πίσω ελατηρίων και των υποστηρικτικών τους βίδες κλπ στα πλαίσια πρόσφατης νόρμας ανάκλησης που βγήκε από την Ρενώ. '
Βγήκε ανάκληση για τα πίσω ελατήρια? Πότε? Γιατί έχω τριξίματα πίσω (4Χ4).