Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    N
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 112
    • Best 1
    • Groups 0

nikigt

@nikigt

Please enter occupation - Please enter your interests

3
    Profile views
    112
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

nikigt Unfollow Follow

Best posts made by nikigt

• RE: BMW X1 2016

Η νέα BMW X1 θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο και μετά, ενώ η iX1 θα ακολουθήσει το Νοέμβριο. Στη Γερμανία οι τιμές της τελευταίας ξεκινούν από τις 55.000 ευρώ προ επιδοτήσεων, ενώ η X1 sDrive18i ξεκινά από τις 41.400 ευρώ....

Δλδ ομάδα που κερδίζει δεν άλλαζει....αρα βγάζουμε το ίδιο αυτοκίνητο.. δεν ξέρω η νέα πλατφόρμα αν είναι τόσο καλύτερη..

Τελικα μάλλον θα μείνω με την F48... Οπως και στην Tonale η τιμολόγηση είναι πολύ ακριβή...

Μου δίνουν 24.000 για τη δικιά μου advantage 18i χειροκίνητη με ηλιορόφη 45.000 χλμ με άδεια 1/16.

Με αυτά τα λεφτά τι να πάρω αντίστοιχα -δλδ οικογενειακο SUV κατηγορίας C- χωρίς να βάλω αλλα 20000 χιλιάρικα.... δεν έχω βρει αντίστοιχο SUV μέχρι 35χιλ....

οπότε μια χαρά η F48. που το μόνο που έχει αλλάξει 6 χρόνια είναι η πλάκα της μηχανής (γνωστό πρόβλημα) και τακάκια...κανένα τρίξιμο-κανένα θέμα μηχανολογικό.

Τέλος την είχα πάρει 34000 και με ηλιορόφη, εξυπνη ανάρτηση, συρόμενα δερμάτινα καθίσματα, και κάτι άλλα ψιλά... Τώρα 6 χρόνια μετά θα δίνα 45χιλ. για το ίδιο αυτοκίνητο...
      δεν ξέρω αλλά κάθε πέρσι και καλύτερα...

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      N
      nikigt

Latest posts made by nikigt

Εγω συμφωνώ απόλυτα με τη λογική σας. και επαυξάνω λέγοντας ότι οι τιμές των αυτοκινήτων θα αυξηθούν πολύ περισσότερο στο μέλλον για πολλούς λόγους. Πρακτικά όμως μιλώντας στην περίπτωση μου έχω ένα αυτοκίνητο που είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα το άλλαζα μόνο για ένα νέο που αξίζει πραγματικά και δε θα πλήρωνα πάνω από 10.000 γιατι υπάρχει και ο υπουργος οικονομικών-σύζυγος.. επίσης με αυτά που ακους καταλαβαίνεις ότι ...winter is coming οπότε θεωρητικά ας πούμε ότι μπορω να βάλω αγγελία τη δική μου Χ1 και να να τη πουλήσω μόνος μου, πάνω από 24.000 που μου δίνουν. Μπορώ να πάρω τη νέα γενιά Χ1 στα 45.000? για μένα δεν αξίζει... Μπορώ να πάρω άλλο αυτοκίνητο -όχι ηλεκτρικό- ιδανικά υβριδικο -στα 35.000 άντε 40.000 ταβάνι? Δεν έχω βρει κάτι ... Από την άλλη μεριά 2 χρόνια λόγω τηλεεργασίας και πανδημίας το αμάξι στην ουσία δεν χρησιμοποιήθηκε, οπότε φαντάζομαι άνετα με βγάζει για άλλα 5-6 χρόνια. Πάντα όμως θες το νέο και σε τρώει τώρα που βγήκε η νέα X1...

Φαντάζομαι ότι όλοι οι κάτοχοι της F48 έχετε παρόμοιες σκέψεις...

N
      nikigt

Η νέα BMW X1 θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο και μετά, ενώ η iX1 θα ακολουθήσει το Νοέμβριο. Στη Γερμανία οι τιμές της τελευταίας ξεκινούν από τις 55.000 ευρώ προ επιδοτήσεων, ενώ η X1 sDrive18i ξεκινά από τις 41.400 ευρώ....

Δλδ ομάδα που κερδίζει δεν άλλαζει....αρα βγάζουμε το ίδιο αυτοκίνητο.. δεν ξέρω η νέα πλατφόρμα αν είναι τόσο καλύτερη..

Τελικα μάλλον θα μείνω με την F48... Οπως και στην Tonale η τιμολόγηση είναι πολύ ακριβή...

Μου δίνουν 24.000 για τη δικιά μου advantage 18i χειροκίνητη με ηλιορόφη 45.000 χλμ με άδεια 1/16.

Με αυτά τα λεφτά τι να πάρω αντίστοιχα -δλδ οικογενειακο SUV κατηγορίας C- χωρίς να βάλω αλλα 20000 χιλιάρικα.... δεν έχω βρει αντίστοιχο SUV μέχρι 35χιλ....

οπότε μια χαρά η F48. που το μόνο που έχει αλλάξει 6 χρόνια είναι η πλάκα της μηχανής (γνωστό πρόβλημα) και τακάκια...κανένα τρίξιμο-κανένα θέμα μηχανολογικό.

Τέλος την είχα πάρει 34000 και με ηλιορόφη, εξυπνη ανάρτηση, συρόμενα δερμάτινα καθίσματα, και κάτι άλλα ψιλά... Τώρα 6 χρόνια μετά θα δίνα 45χιλ. για το ίδιο αυτοκίνητο...
      δεν ξέρω αλλά κάθε πέρσι και καλύτερα...

N
      nikigt

link text
      alt text

link text

Δεν βλέπω να πρόκειται για αλλο αυτοκινητο και νέα γενια εξωτερικά η νέα Χ1.
      Εσωτερικά φυσικά είναι άλλο αυτοκίνητο.
      Πρώτη εντύπωση ότι ασχήμηνε και έγινε πιο επιθετική μπροστά με τη νέα μάσκα. ΘΑ περιμένω βέβαια να τη δώ από κοντά. Καλό αυτό για μάς τους ιδιοκτήτες της παλιάς γιατί δεν θα νιώθουμε ότι οδηγούμε εντελώσ άλλο μοντέλο.

Περιμένω να τη δω από κοντά.

N
      nikigt

Μετά από 40.000 και αφού δεν πήγαινε άλλο ...άλλαξα στην Χ1 F48 (12/2015) τα runflat ελαστικά Pirelli

(225/55/r17) με κανονικά, τα Goodyear Assymetric 5. (120 Χ 4=480 ευρώ).

To αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε ..δεν κοπανάει πια ...η ποιότητα κύλισης αναβαθμίστηκε απίστευτα...

ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν έκανα τόσο καιρό αυτή την αλλαγή...

Το γράφω για όσους σκέφτονται για αλλαγή σε runflat..μην το κάνετε.

https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-5.htm

https://www.tyrereviews.co.uk/Article/Pilot-Sport-4-VS-Asymmetric-5-VS-Premium-Contact-6.htm

N
      nikigt
    • RE: BMW FORUM

[url]https://www.msn.com/el
      gr/autos/news/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-pick-up-%CF%84%CE%B7%CF%82-bmw/ar-BBJSvau?ocid=spartanntp_edu[/url]

N
      nikigt

Τιμή για Χ1 18ι Χline 140 αλογα με αυτόματο κιβώτιο.
      Σφακιανακης 34.000 ευρώ
      Σπανός 36.000 ευρώ

Πηρε σήμερα φιλος προσφορές.
      Ειδα και την Χ2 πραγματικά γελούσα-δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κάποιος...

Η δικιά μου εχει κλείσει 21.000 χλμ. και 27 μήνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

N
      nikigt

Επισης φουσκωτη βαρκα απο τζαμπο μηκος 2 μετρα..φουσκωθηκε σε βενζιναδικο.. αφου εριξα το καθισμα του συνοδηγου μπροστα ..χωρεσε μια χαρα μεσα στο αυτοκινητο και μεταφερθηκε χωρις να φαινεται... Ο Βενζινας δεν το πιστευε..

Φαινεται μικρη στο ματι η Χ1 εξωτερικά αλλα εσωτερικά δεν παιζεται..
      Για αυτο και μπαγκαζιερα δεν το βλεπω να παιρνω ακομα...

https://www.youtube.com/watch?v=baYLkhG6EIc
      Youtube Video

N
      nikigt

Εγω λογω καταγωγής λεω σαν την κρητη δεν εχει..αλλα το καλοκαιρι καταλαβαινεινεις οτι οπου και να σαι στην Ελλαδα ακομα και σε βουνο οτι ειναι ευλογια που γεννηθηκες εδώ...αν εχεις και Χ1 βοηθαει...19 μηνες και ειναι ολο και καλυτερη..
      σκεφτομαι να παρω το Head up display μα τουσ χαρτες..θα ρωτησω τιμή...

https://www.bmw.gr/content/dam/bmw/marketGR/bmw_gr/topics/offers-and-services/BMW_summer_campaign.pdf.asset.1497609242791.pdf

Ποσταρετε καμια φωτο με Χ1 απο παραλια..της παει πολυ
      Στα φαλασαρνα την παρκασρα σε μια ανηφορα και με κοιτουσαν ολοι...ψηλο αυτοκινητο και μικρο για SUV..Το καλυτερο αυτοκινητο για τους ελληνικους δρομους..(ΔΕν ειμαι αντικειμενικος...σιγουρα υπαρχουν κι αλλα..αλλα τοσο ομορφα οχι..)

Υ.Γ. καβουροτρυπες και περδικα ειναι απιστευτα μερη...

N
      nikigt

Μπηκα στο μενου της Χ1 μετα την αναβαθμιση λογισμικού.
      και αναφερει sthn epilog enimerosi logismikoy τον αριθμο MV-130.009.004

Μια χαρα είναι το χειροκινητο κιβωτιο στην 18ι και καλυτερη καταναλωση βενζίνης από αυτοματο και λιγοτερα τελη κυκλοφορίας αφου πεφτει κατω από 120mg (119) ενώ το αυτοματο είναι στα 121.Στο test drive όμως της διλιτρης πετρελαιο το 8αρι κιβωτιο ηταν εκπληκτικο! Το 6αρι δεν ξερω...

κι εγώ στους 2 μήνες παρέλαβα και μέχρι να κλειδώσει ο εξοπλισμος σε κόκκινο αλλαξα την παραγγελία 3 φορβές.
      εγώ θα αλλαζα την οσφυϊκή υποστήριξη και το Μ τιμόνι και θα έβαζα ηλιοροφή η συρόμενα πίσω καθίσματα η κάμερα οπισθοπορειας, αλλά είναι προσωπική επιλογή

Για το συστημα ειδοποιηση προσκρουσης αν ενοχλεί ο ηχος μπορειτε να επιλεξετε από το μενου να ειδοποιει αντι για νωρις που είναι ρυθμισμενο αργά.

[urlhttps://www.youtube.com/watch?v=GyISupNPiqY][/url]
      Το αυτοματο παρκάρισμα στη δικια μου δεν το εχω δοκιμασει ακομα....

Για μενα πολύ σημαντικο είναι το θεμα της ασφάλισης και ηθελα να συγκρινω τιμες . Εχω μικτη στην ALLIANZ επειδή την προτεινε η αντιπροσωπια με απαλλαγη 450 ευρω, στα 1200 ευρω το χρονο.

Καλοριζικη σε οσους παραλαβουν, εγω είμαι τοσο ευχαριστημένος που αν μου λέγανε ν'αλλαξω αμάξι παλι Χ1 θα έπαιρνα αλλα τη 2λιτρη πετρέλαιο (εφόσον υπηρχε λογικη στη φορολογια και στα τέλη)

Youtube Video

Youtube Video

N
      nikigt

https://www.bmw.tv/web/uk/video.do?sortType=DISPLAY_DATE&showMyPlaylist=false&videoID=37836&page=1

Στο βιντεο φαινεται οτi περιπου το μισο ντουλαπακι αχρηστευεται...Για ανβαθμισεισ νομιζω ειναι δωρεαν για 1 ετος.

Προσωπικα εχω το iPhone plus με μια θηκη πολυ μικρη που μπεινει στη γριλια του κλιματιστικου και to sygic.
      Προσωπικα δεν πιστευω οτι χρειαζεται ..με τα ιδια λεφτα παιρνεις μπαγκαζιερα που 2 φορες το χρονο θα τα βγαλει τα λεφτα της. Με το πλοηγο υπαρχουν λυσεις...με τις αποσκευες της οικογένειασς ακομα και στην Χ1 οχι..
      Ειναι απιστευτο τι μπορει να κουβαλήσει η Χ1, το Σαββατο πηγα στο ΙΚΕΑ και με εβγαλε ασπροπρόσωπο...
      Για τα Σπορ καθισματα επιμενω, η πλευρικη στηριξη και η ανεση δεν σγκρινονται με τα απλα.

N
      nikigt
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ