εχω μεσα στο σπιτι 3,5 μετρα και βγαινει στο μπαλκονι οριζοντιο 5 και καθετο 7
Latest posts made by eya25
-
RE: Ξυλόσομπα
-
καλησπερα να κανω μια ερωτηση ειχα μια ξυλοσομπα απο τισ μοντερνεσ τισ μικρεσ χωρισ φουρνο και ειχα προβλημα με τον καπνο τελικα επειδη δεν διορθωνοταν με τπτ την εβγαλα αυτοσ που την ειχε φτιαξει με ενημερωσε οτι αυτεσ οι σομοεσ δεν θελουν πολλα μετρα μπουρι εσωτερικα οπωσ ειχα εγω (μεσα οριζοντιο 3,5 εξω οριζοντιο 5,και καθετο 7) η μονη σομπα λεει που λειτουργει πολυ καλα με τοσα μπουρια χωρισ να καπνιζει ειναι η στοφεσ δοκιμαδα του αδερφου μου που εχει εμαγιε και οντωσ δεν καπνισε συμπτωση η οντω ο τυποσ ειχε δικιο και θ απρεπει αν παρω μια τετοια
-
οχι ο αδερφος μου εχει διαφορετικη απο εμενα σομπα εμενα ειναι ολο χαλυβας και του αδερφου μου εχει μεσα πυροτουβλο εχει διαφορα στο προβλημα που αντιμετωπιζω?
-
αν γινοταν θα το εκανα αλλα δεν γινετε να μπει σε αλλη θεση μεσα στο σπιτι μονο ετσι οπωσ την εχω.πεσ μου εσενα εχει πυροτουβλο μεσα η σομπα?και δεν εχει μεγαλη αποσταση 3 μετρα ειναι μεχρι εξω ο αδερφοσ μου εχει στον κατω οροφο ξυλοσομπα ακριβωσ στο ιδιο σημειο και με εμενα αλλα δεν εχει κανενα προβλημα με καπνο αυτο ειναι που μου την δινει σε εμενα γιατι?
-
λαθος διατυπωση δικη μου επενδυση διπλη εχει μεσα την οποια μπορω να αφαιρεσω αλλα αν γινει αυτο τοτε επειδη εχει μεγαλο χωρο καυσησ στα 3 ξυλα μεγαλα που βαζω η φλογα θα πηγαινει αυπευθειας στα μπουρια και υπαρχει μεγαλος φοβοσ απο την πολυ μεγαλη θερμοτητα,δεν ξερω 5 μερεσ την εχω και εχω κουραστει υπαρχει τροποσ να διορθωθει αυτο που συμβαινει η να την βγαλω και να παει στο @@@@
-
καλημερα λοιπον πηρα τον κατασκευαστη τησ σομπας και του ανεφερα τα παντα σχετικα με τον καπνο μου ειπε οτι η σομπα εχει φτιαχτει ετσι το εωτερικο τησ (εχει μια λαμαρινα με μεγαλο παχος μεσα στο πανω μερος της)ετσι ωστε να γυρναει ο καπνος μεσα ωστε να εχει αποδοση η σομπα μπορει να λεει να το αφαιρεσει αλλα θα σταματησει να εχει την αποδοση που πρεπει και επισης μου ειπε τοι εστω λιγο καπνο δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγαζει καμια ξυλοσομπα ισχυουν βαησ λογικης αυτα που μου ειπε η με δουλευει?
-
οταν ανοιγω να προσθεσω ξυλο ο αερας ειναι παντα ανοιχτος το προσπαθησα και στην αρχη το ανοιξα ελαχιστα μετα ανοιξα τελειωσ και ο καπνος ειναι ηταν το ιδιο.λεεω τελικα μηπψς φταιει σε κατι η σομπα γιατι ο απο κατω μου εχει περισσοτερα μετρα μπουρια για να βγει πανω στην ταρατσα βγαινει το τελικο μας μπουρι και των δυο το ιδιο εχει μικροτερο χωρο καυσησ απο τον δικο μου και ενω εκαιγαν τα ξυλα του και ειχε δυνατη φωτια ανοιξε το πορτακι του και δεν βγηκε ιχνος καπνου
-
η σομπα ειναι καινουργια τωρα την εβαλα να δουλευει και κανει οτι κανει ,,δεν μπορω να αλλαξω τπτ στα μπουρια και καιω ξυλα τωρα υποθετω ειναι στεγνα,,,ειδε κανεισ το σιτε που εβαλα απο εκει που την πηρα μηπως την ξερετε μηπως φταιει η σομπα ξερω και εγω τι αλλο να πω
-
δεν γινετε να εχω λιγοτερα μπουρια μεσα η αποσταση απο την σομπα μεχρι εξω στο μπαλκονι ειναι 3 μετρα επισησ μετα απο εκει ειμαι στον δευτερο και πρεπει να αναβει πανω απο το 4 οροφο οποτε αναγκαστηκα ειναι μεγαλη η διαδρομη μπορω να κανω κατι αλλο?τα μπουρια και εξω και μεσα ειναι εμαγιε ολα
-
στο τερμα τησ καμιναδασ εχεω ητα αυτο μου προτεινα οταν την πηρα μπορω ν αβαλω ξυλα μονο οταν εχει μεινει η θρακα που καιγεται και υτο χωρισ να την κουνησω καθολου γιατι παλι θα βγαλει καπνο