κατ αρχας σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας πραγματικα τα 160+ χλμ θα τα εχω καθε βδομαδα στο νερο! ποιο συγκεκριμενα το ποδηλατο το θελω για μεσα στην πολη οποτε θα εχω πολλα σταματα ξεκινα πολλα πεζοδρομια και η συγκεκριμενη διαδρομη που θα ακολουθω εχει και μια γ@μηστερη ανηφορα που πρπει να ακολουθω προκειμενου να φτασω στην προπονηση μου (ευοσμο προς ωραιοκαστρο για οσους ξερουν απο Σαλονικη) καθημερινως!
με το ποδηλατο θα εχω και λιιιγο βουνο σε στρωμενους χωματοδρομους βεβαια! και στο χωριο η ιδια κατασταση! Πνατως στα μαγαζια εδω σαλονικη δεν υπαρχει ενημερωση μηδεν....! μονο να πουλησουν θελουνε και ουτε καν σε ρωτανε γιατι το θελεις που πρεπει να κινηθεις σε μοντελα... τπτ τπτ τπτ! αν εχετε να μου προτειετε συγκεκριμενα μοντελα θα το εκτιμουσα φυσικα!
Latest posts made by pafralis
-
RE: Η ζωή...ποδήλατο!
-
to ποδηλατο το θελω για πολυ μεγαλες διαδρομες μεσα στην πολη δηλαδη καθημερινα κοντα στα 30χλμ-40χλμ, και καθε σ/κ θα το πηγαινω στο χωριο να πηγαινω και εκει τις βολτες μου.... οποτε μενω οπωςδηποτε με μονο μπροστα αναρτηση η πισω θα μου ειναι αχρηστη για τον σκοπο που το θελω, αφου και στο χωριο δεν θα κανω καταβαση...! δ ε ν θα ηθελα να σκασω 600+ ευρω και να παρω huyndai KIA μοντελο με τοσα λεφτα λογω της πισω αναρτησης.... οποτε αν ξεχασω την πισω αναρτηση και θελησω την μπροστινη μονο και υδραυλικα δισκοφρενα με τα 700ευρω ταβανι που εχω θεσει θα παρω κατι καλο? και επειδη εχω ψιλοκαταληξει σε δυο μοντελα
http://www.cube.eu/hard/cross-country/aim-disc-29-red/
http://www.giant-bicycles.com/el-gr/bikes/model/revel.1.disc/13418/61627/
αν και απο κοντα που τα ειδα το cube το εχω ερωτευτρι ηδη.... πειτε μου την αποψη σας?!
-
παιδια γεια σας ειμαι απο θεσσαλονικη ειμαι ασχετος απο ποδηλατα... διαβασα πολλα αρθρα ας πουμε πως κααααπως ενημερωθηκα! θελω να παρω ποδηλατο mountain η trekking και εχω καταληξει σε 2-3 μοντελα cube που εισα σε ενα μαγαζι αξιας 500-700 ευρω και ενα αλλο giant αξιας 600 ευρω...! οποτε θα ηθελα να ζητησω την συμβουλη σας οσοι γνωριζετε...!???!! καλυτερα giant/cube......? θελω πισω αναρτηση και υδραυλικα δισκοφρενα οπωςδηποτε! η εχετε κατι αλλο να προτεινετε στα 600 ευρω...? θελω πισω αναρτηση και υδραυλικα δισκοφρενα οπωςδηποτε!