Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    E
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 8
    • Best 0
    • Groups 0

eddie8

@eddie8

0
    Profile views
    8
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

eddie8 Unfollow Follow

Latest posts made by eddie8

• RE: Πόσο πρέπει να πληρώσω;

Ο χρήστης postruck. έγραψε:
      Ηρωικό αυτοκίνητο.Στείλε ενα email,φωτογραφίες και λίγα λόγια για τα σέρβις που του έκανες ολα αυτά τα χρόνια,στην Κορέα και που ξερεις, μπορεί να σου στείλουν ενα καινούργιο και το δικό σου να το πάρουν για το μουσείο.Πόσα χλμ έχεις και πόσα χρήματα έχεις κερδίσει,απο τα ανύπαρκτα σέρβις και ανταλακτικά??

145.000 χλμ, κι εγώ παρηγοριέμαι λέγοντας ότι τόσα χρόνια αν έκανα τακτικά σέρβις και αλλαγές λαδιών, θα έδινα πολλά περισσότερα από όσα θα δώσω τώρα!!! Ακούω Hyundai και λέω τα καλύτερα!!! Τα εγγυόμαι προσωπικά, δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους τέτοια ταλαιπωρία και ζημιές 0, μέχρι προχθές, φυσικά...........Αφού τα έχω σε τόση εκτίμηση πλέον, που δύσκολα θα πάω σε άλλη μάρκα στο μέλλον, πιθανότατα θα συνεχίζω να οδηγάω Hyundai μια ζωή!!! Απλά, θα του βάζω λίγο συχνότερα λάδια...

posted in Περί αυτοκίνησης
      E
      eddie8

Ο χρήστης chemic έγραψε:
      λίγο off topic, αλλά

τον καινούριο κινητήρα+το απαιτούμενο σέρβις του καινούριου (μεταχειρισμένου) κινητήρα: 400 ευρώ!

μια χαρά τιμή σου είπε κανά 100αρικο το σερβις κ 300 ευρώ για 'καινουργιο' κινητήρα+ τοποθέτηση. τί αμαξι είναι? γιατί δεν το φτιάχνεις?

Hyundai Accent 2002! Μετά από 11 χρόνια που το ταλαιπωρούσα (σέρβις μόνο 2 φορές τα πρώτα πέντε χρόνια, λάδια όποτε θυμόμουνα, ουσιαστικά μόνο βενζίνη του έβαζα.....), με αποχαιρέτησε πριν λίγες μέρες! 400 μεταχειρισμένος κινητήρας, 250 ανταλλακτικά για το σέρβις του και 400+φπα εργατικά, 1.150 ευρώ βγαίνει η δουλειά: με 1.200 έχω βρει παντού ολόκληρα αυτοκίνητα σαν το δικό μου, οπότε απέκλεισα το 'φτιάξιμο'! Και με λίγα παραπάνω άλλες, πιο 'πιασάρικες' μάρκες, οικογενειακού στιλ, καθότι τρίτεκνος: και Seat Cordoba, και Mazda 323 πουλάνε στην γειτονιά μου με 1.500 ευρώ, και ένας φίλος δίνει Roverάκι επίσης με 1.500! Οπότε, λογικό να αποκλείω την πρώτη επιλογή, έτσι δεν είναι;...

E
      eddie8

Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
      Απο 'τιποτα ρε φιλε, οταν εχεις φερτο να στο φτιαξω', μεχρι 100€.
      Αυτο που δεν καταλαβα, γιατι δεν τον πηρες τηλ να σου πει, αντι να ρωτησεις εδω. Τωρα θα ηξερες και θα μπορουσαμε να λεμε αν ηταν πολλα η λιγα αυτα που σου ζητησε.

Θα γίνει κι αυτό!!! Θα επανέλθω για τα σχετικά! Ευχαριστώ για την απάντηση!

E
      eddie8

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
      Έχει σημασία τι έκανε.
      Μπορούσε να σου πει ότι κόλλησε ο κινητήρας και μόνο από την ιστορία (δεν θα ήταν σωστός) οπότε τότε πληρώνεις φιλοδώρημα.
      Αν άνοιξε το καπώ πάλι μένεις στο φιλοδώρημα, άντε 10 ευρώ.
      Αν άνοιξε το ψευτοκάπακο ή το κάρτερ τότε έκανε και κάποια εργασία πάει παραπάνω.
      Αν άνοιξε το καπάκι και είδε τα πιστόνια κολλημένα τότε ακόμα παραπάνω.
      Αν είναι μαστρολαμόγιο και περιμένει να βγάλει 400 αλλά δεν θα τα βγάλει τότε..... ακόμα παραπάνω ακόμα κι αν έκανε μόνο το πρώτο!

Τον κινητήρα τον άνοιξε κανονικά, είδε από μέσα τα πιστόνια ότι κόλλησαν, σε αυτήν την φάση μείναμε! Οπότε;...Στο 'ζουμί';

E
      eddie8

Χαχαχα, να είστε καλά παλικάρια, τέλειος διάλογος, ξεκαρδίστικα στα γέλια!!!
      Να το ξαναπώ: μου είπε τιμή ο άνθρωπος για τα εργατικά σε περίπτωση που προχωρήσει στην αντικατάσταση του 'καμμένου' με τον καινούριο κινητήρα+το απαιτούμενο σέρβις του καινούριου (μεταχειρισμένου) κινητήρα: 400 ευρώ! Τελικά εγώ ΔΕΝ θα περάσω καινούριο κινητήρα, θα πάω να πάρω το αυτοκίνητο έτσι όπως είναι χαλασμένο από το συνεργείο και θα το αφήσω στο γκαράζ μου! Οπότε αφού ΔΕΝ θα μου ζητήσει 400 ο άνθρωπος, πόσα θα μου ζητήσει (στο περίπου, εννοείται, πάντα!); Επαναλαμβάνω: απλά άνοιξε τον κινητήρα και μου είπε ότι κόλλησε, δεν έκανε καμμιά άλλη εργασία! Ευχαριστώ, ξανά, εκ των προτέρων...

E
      eddie8

Φίλε, δεν ρώτησα ακόμα, για να ξέρω πριν μιλήσω μαζί του ρωτάω!

E
      eddie8
    • Πόσο πρέπει να πληρώσω;

Παιδιά, πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο επειδή κόλλησε ο κινητήρας! Τον άνοιξε ο μάστορας και μου έβγαλε ένα κοστολόγιο για να τον αλλάξω! Τελικά, δεν με συμφέρει, θα το πάρω σπίτι και θα δω αν κάποτε το φτιάξω! Πόσα πρέπει να πληρώσω στο συνεργείο για την δουλειά που έκανε (άνοιγμα κινητήρα και διάγνωση); Ευχαριστώ!

E
      eddie8

Παιδιά, πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο επειδή κόλλησε ο κινητήρας! Τον άνοιξε ο μάστορας και μου έβγαλε ένα κοστολόγιο για να τον αλλάξω! Τελικά, δεν με συμφέρει, θα το πάρω σπίτι και θα δω αν κάποτε το φτιάξω! Πόσα πρέπει να πληρώσω στο συνεργείο για την δουλειά που έκανε (άνοιγμα κινητήρα και διάγνωση); Ευχαριστώ!

E
      eddie8
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ