Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ μπορεί να είμαι από Τρίκαλα (αν και δεν είμαι) εσύ όμως έχεις τη μύγα
akomi mia fora ise lathos!
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ μπορεί να είμαι από Τρίκαλα (αν και δεν είμαι) εσύ όμως έχεις τη μύγα
akomi mia fora ise lathos!
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αυτο ειναι ενα φορουμ για σααμπ κ οποιος δε γουσταρει παρακατω!
Δε μου λες εσυ μηπως εσυ εχεις μετοχες σε αλλη εταιρια τα ληγμενα χαπια σε πηραξανεΕντάξει... είσαι 15... άντε στο κρεβατάκι σου τέτοια ώρα!
club apo egine edo?
Ο χρήστης IKE έγραψε:
φανατικός = βλάκας
esy eipame eisai apo ta Trikala k armegis tragous!
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυτο ειναι ενα φορουμ για σααμπ κ οποιος δε γουσταρει παρακατω!
ωπα! μαλλον κατι επιασες λαθος εδω περα..
αυτο ειναι ενα φορουμ για το αυτοκινητο γενικως και οποιος θελει γραφει οπου θελει και λεει ο,τι θελει
δεν εχουμε 'χουντα' υπερ της μιας ή της αλλης φιρμας, αν θελεις μπορεις να πας σε καποιο φορουμ μονο με saab και να βλογατε τα γενια σας απο το πρωι μεχρι το βραδυ..εδω ειμαστε πολυπολιτισμικοι και θα ακουσεις και πραγματα που δε σου αρεσουν (οπως ολοι μας αλλωστε )
οποτε αν δε γουσταρεις, εσυ θα πας παρακατω, οχι ολοι εμεις
edit με προλαβε ο στεφανος
koita ton titlo saab forum!!
k xekinaei me ton tiger 'Οσοι εχετε οδηγησει ή κατεχετε SAAB, ποια η γνώμη σας;'
opote mallon esy ise liiigo lathos!
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολλά και διάφορα. Μεταξύ των οποίων και το 9-5.
Προς τι λοιπον τα αρνητικα κ προσβλητικα σχολια?
Γιατί απαγορεύεται?? Και δεν ήταν σε καμιά περίπτωση προσβλητικά. Απλώς εξέφρασα την άποψή μου για το σημείο που δεν μου αρέσει πάνω στο αυτοκίνητο. Κατά τα άλλα μου αρκεί που ξεφεύγει από τις γερμανικές προτάσεις που προκαλούν υπνηλία (πχ Αudi Large aka A4) και γι' αυτό και μου αρέσει.
Κρεπηλατειον?
Ούτε που ξέρω πως λέγεται να σου πω την αλήθεια, αλλά σίγουρα λέμε το ίδιο...μετριότητα πάντως αλλά εκεί την ώρα έτρωγα και τα λάστιχα απ' το 9-5 δίπλα...
τι σου αρεσει ακομη δεν ειδα στο σααμπ!
το οτι ξεφευγει απ τα γερμανικα μονον?
το να καθεται κανεις σε ενα φορουμ κ να ξερναει σημαινει η οτι κατι εχει η οτι κατι ζηλευει!
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Προσβλητικά σχόλια προς ποιον ;
Είσαι άνω των 15 ;
Έχεις μετοχές στην saab ;Τα αρνητικά σχόλια καλά κάνει και τα λέει.
Τις προσβολές δεν έχω δει ακόμα...
γενικοτερα για το design ποιοτητα κ.α. Αυτο ειναι ενα φορουμ για σααμπ κ οποιος δε γουσταρει παρακατω!
Δε μου λες εσυ μηπως εσυ εχεις μετοχες σε αλλη εταιρια τα ληγμενα χαπια σε πηραξανε
Από μπροστά είναι εξαιρετικό. Πολύ μοντέρνα σχεδίαση. Αλλά το προφίλ πάσχει από το πέργκολα-effect (δικό μου ΤΜ ). Μέσα έχει κλασσικά 7.832 κουμπάκια? Αν ναι, μου αρέσει!
απο περιεργια,ποιο αθτοκ σου αρεσει?
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άποψη σου, άποψη μουΠροφανός άλλα έχουν δει τα δικά σου μάτια και άλλα τα δικά μου .
Πιθανοτατα!
Το περιεργο ειναι οτι απο τις χωρες που εχω παει το σσαμπ εχει καλη φημη εκτος απο τις χωρες της βαλκανικης χερσονισου.
καλο βραδυ
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η σααμπ υπερτερει σε ποιοτητα εναντι των γερμανικων!
Τι κάνει;!
Συγγνωμη κιόλας αλλα εδώ είσαι λάθος... οι πλαστικούρες του ταμπλό που τρίζουν; οι διακόπτες που ξεβάφουν; τα όπελ μοτερ; τα πλαστικά που σπάνε;Μην λες οτι να'ναι... δες τι παίζει στον ¨δρόμο¨ και τα ξαναλέμε.
Φιλικά
Επιπλεον μενω στην σουηδια κ εδω στον δρομο παιζει σααμπ κ βολβο!