Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    I
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 7
    • Best 0
    • Groups 0

iannisgr

@iannisgr

0
    Profile views
    7
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

iannisgr Unfollow Follow

Latest posts made by iannisgr

• RE: VOLVO FORUM

Ναι τελικά ανεβαίνω στα 2lt απλά εξακολουθεί να με απασχολεί το τι θα σκεφτούν το επόμενο διάστημα για τα καυσαέρια.

Από ιδιώτες και τα δύο.

Έκλεισα ραντεβού με το service στο Σφακιανάκη για έλεγχο και των δύο. Μιας και δεν μπορώ να αποφασίσω έτσι, το αφήνω στον έλεγχο. Ήδη αγχώνομαι για το τι θα κάνω σε περίπτωση που μου πουν οτι και τα δύο είναι σε άριστη κατάσταση.........

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      I
      iannisgr

το s60 full extra μπλε σκουρο με μπεζ δερματινα και το s40 momentum, μαυρο με μπεζ μισο-μισο
      Μου έρχεται ζαλάδα !!!!!

I
      iannisgr

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μεγάλη βοήθεια πραγματικά

Αναφέρω όλα τα δεδομένα όπως έχουν τώρα

S40 2lt του 2007 με 20.000km και χωρίς να έχει γίνει ακόμα το πρώτο service 13.000 ευρώ
      S60 2T του 2001 με 90.000km, μόλις πέρασε από μεγάλο service, αλλαγή ιμάντα (δεν ήξερα ότι εχουν ιμάντα) euro 3 κατηγορία με βιβλίο service με 8500 ευρώ.

Ακόμα είμαι σε δίλημμα γμτ γιατί μου αρέσει μεν το παλιό αλλά με φοβιζουν τα 7 χρονάκια και πρέπει να έχω βρει αμάξι μέχρι τη Δευτέρα...........

I
      iannisgr

Hello guys,
      H αναζητηση για ενα 1.8 s40 κόλλησε σε ένα s60 2T του 2001....το οποίο μετά από 5 λεπτά οδήγησης το ερωτεύτηκα!!!! Η καρδιά λοιπόν λέει S60 αλλά η λογική μάλλον ενα νεότερο S40.Το πρόβλημα είναι οτι είμαι τελείως άσχετος με το όχημα και θα εκτιμούσα λίγη βοήθεια εδώ. Νομίζω οτι ως αμάξια δεν συγκρίνονται (s40 vs s60)αλλά τα 8 χρονια στην πλάτη, δεν μπαίνω καν στη διαδικασια να δω τα χιλιόμετρα καθως αυτό είναι πλασματικό, σίγουρα αυξάνουν το κόστος συντήρησης. Eπιπλέον δεν έχω καμία γνώμη για την κατανάλωση (σίγουρα το πεντακύλινδρο θα καίει αρκετά) όσο και για τι επιλογές έχω από άποψη ανταλλακτικών.
      Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω πριν κάνω το βήμα? Ξέρω οτι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης και εξαρτάται από τις ανάγκες του καθένα αλλά ως value for money τι θα προτιμούσατε? S40 1.8 του 2006 με 12.500 ευρω ή S60 2Τ του 2001 με 9000 ευρω (και τα δύο σχεδόν full extra)?

Η λίστα μου μέχρι τώρα (όπου υπάρχει ερωτηματικό χρειάζομαι πιο πολύ βοήθεια)
      S40
      πιο νέα τεχνολογία και άρα πιο ασφαλές σύμφωνα με euroncap?
      πιο οικονομικό από κατανάλωση
      λιγότερα τέλη και πιο 'πρασινο'
      μικρότερο κόστος συντήρησης?

S60
      τουρμπο 180 άλογα,
      μεγαλύτεροι χώροι,
      καλύτερη τιμή που μου επιτρέπει να του ρίξω και κάτι παραπάνω,
      εμφάνιση

I
      iannisgr

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, ήταν μεγάλη βοήθεια. Το κυνήγι για ένα 1.8 μόλις άρχισε... αν και στο τέλος με βλέπω να μην βρίσκω το κατάλληλο και να πηγαίνω να το παραγγέλνω καινούργιο!!

I
      iannisgr

Thanks αυτό με τα εταιρικά δεν το ήξερα.

Αν το πήρες πρόσφατα μπορείς να μου πεις πόσο το πήρες και ποια έκδοση? Μεταχειρισμένα τα 1600 τα βρίσκω απο 11.500-12500 με 20-50κ χλμ.

I
      iannisgr

Καλησπέρα διαβασα με ενδιαφέρον μεχρι την 65 σελίδα (δεν έχω προλάβει ακόμα τα υπόλοιπα) του thread οπότε ζητώ προκαταβολικά συγνωμη αν καποια ανάλογη ερώτηση έχει απαντηθεί.

Βασικά σκεφτόμουν για την αγορά ενός μεταχειρισμένου s40 1.800 αλλα βλέπω μεγάλη διαφορά στις τιμές με τα s40 1600 . Με λίγα λογια ίδια τιμή έχει ενα s40 1600 του 2007-8 με ενα 1800 του 2005-6 το οποίο δεν έχει και το facelift.

ΤΟ θέμα είναι οτι δεν ξέρω τι αλλαγές έγιναν το 2007. Για μένα πρώτο ρόλο παίζει η ασφάλεια και η άνεση και μετά η δύναμη του κινητήρα καθώς έχω και ένα σοβαρό πρόβλημα στον αυχένα από παλαιότερο τραυματισμό και στα μακρινά ταξίδια περνάω δύσκολες ώρες. Μήπως λοιπον ξέρει καποιος αν τα καθίσματα έχουν αναβαθμιστεί μετά το 2007 ή οι αλλαγές είναι αισθητικές? Αν τα καθίσματα και η εργονομία μεταξύ των μοντέλων του 2005-2008 ήταν τα ίδια σίγουρα θα πήγαινα για το περισσότερπο γκάζι διαφορετικά μάλλον θα επιλέξω το αργό 1600.

Μιας και οι αριθμοί δεν μου λένε τίποτα, έχω ένα mercedes c180 του 98 120 ιππους. Λογικα το 1600αρι με τους 100 ίππους θα είναι πιο αργό στις ανηφόρες, προσπεράσματα?

I
      iannisgr
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ