Ευχαριστώ αλλά ψάχνω για εξουσιοδοτημένο Θεσσαλονίκη ή τουλάχιστον κάπου κοντά!
Latest posts made by al3xis
-
RE: HYUNDAI FORUM
-
Πλήρη απογοήτευση και από την αντιπροσωπεία Εσκιάδης - Μπαλοδήμος!
Έχοντας κλείσει για service 10 ημέρες πριν (αλλαγή λαδιών + φίλτρο), σήμερα και μετά από 40 χιλιόμετρα απόσταση που έκανα, με ενημέρωσαν πως δεν έχει έρθει το φίλτρο λαδιού!!!
Είναι απαράδεκτο οι επίσημες αντιπροσωπείες (Βελμαρ - Εσκιάδης) να μην έχουν φίλτρο λαδιού για τον κινητήρα SmartStream Diesel επειδή έχει μόλις 6 μήνες που κυκλοφόρησε.
Πραγματικά ντροπή τους.
ΥΓ: Γνωρίζουμε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Hyundai στη Θεσσαλονίκη; Ο Λυκίδης πλέον δεν είναι και δε βρίσκω κάποιο άλλο..
-
RE: Hyundai Kona
Έχουν αφαιρέσει από την Premium:
Έξυπνο κλειδί
Πλήκτρο εκκίνησης START
Προβολείς ομίχλης εμπρόςΠροσθέσαν: 17άρες ζάντες
-
Καλησπέρα,
Κάποιο καλό - τίμιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε;
-
RE: Καύσιμα Diesel: Απόψεις;
Είμαι ο μόνος που παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση με το vpower diesel της shell??
-
Εννοείται.. Η απάντηση του υπεύθυνου συνεργείου ξέρετε ποια ήταν;
' Είναι πολύ καινούργιος ο κινητήρας και ανταλλακτικά φέρνουμε μετά από 6-8 μήνες'
Και του απαντάω, όσο μπορούσα να συγκρατηθώ, :
-Κι αν δηλαδή κάποιος έχει κάποια διαρροή, ή γίνει κάτι ή συμπληρώσει σε 3 μήνες τα 30.000 χιλιόμετρα και πρέπει να αλλάξει λάδια, φίλτρο λαδιού τι θα γίνει;
Και με κοιτούσε σα χάνος..
Απαράδεκτη ΒΕΛΜΑΡ! Έχω ενημερώσει και την hyundai σχετικά(αμφιβάλλω αν θα το λάβουν υπόψιν..)
-
Ο χρήστης gi έγραψε:
Τραγελαφικά πράγματα στην αντιπροσωπεία της VELMAR στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.. Πήγα σήμερα για αλλαγή λαδιών + φίλτρο λαδιού στον καινούργιο (8 μηνών) κινητήρα 1.6 Diesel και μετά από 1 ώρα αναμονής στο κρύο...δεν είχαν φίλτρο λαδιού!
Πραγματικά πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο!
εγώ αναγκάζομαι να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία δυτικά (ΕΣΚΙΑΔΗΣ - ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ)... αν και το σπίτι μου είναι 5 λεπτά από την VELMAR. Πιστεύω ότι είναι από τις χειρότερες.
Το έζησα σήμερα..δε πρόκειται να ξαναπάω, πραγματικά..
-
Τραγελαφικά πράγματα στην αντιπροσωπεία της VELMAR στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.. Πήγα σήμερα για αλλαγή λαδιών + φίλτρο λαδιού στον καινούργιο (8 μηνών) κινητήρα 1.6 Diesel και μετά από 1 ώρα αναμονής στο κρύο...δεν είχαν φίλτρο λαδιού!
Πραγματικά πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο!
-
RE: Επιλογή SUV έως 23.000€
Kona diesel 115hp ftw!
Προερχόμενος από Mito 120HP (Turbo) 9ετίας, πραγματικά το 115hp diesel δεν υστερεί καθόλου σε αποδόσεις, προσφέρει πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, απίστευτη κατανάλωση (μέσα στη πόλη σήμερα, με μόλις 1000 χιλιόμετρα, 5.7 / 100 μετά από 3:30 οδήγηση...) και μια τολμηρή, μη βαρετή, σχεδίαση + εσωτερικό πολύ ποιοτικό.
Επίσης το μοτέρ είναι αρκετά ήσυχο και πολιτισμένο, αν και diesel..
Από αξιοπιστία; Ο χρόνος θα δείξει αλλά οι Κορεάτες γενικά δεν φημίζονται για προβλήματα..
Τέλη περί τα 115€ ετησίως νομίζω.. και ασφάλεια μικτή 500€ / έτος (όταν για κάποιο λόγο στην Alfa Romeo μου την χρεώναν 580€ / έτος με αξία αυτοκινήτου πλέον μόλις 7.000€...)Επίσης ο Diesel είναι euro6d-temp με ADBLUE (urea)- σύμφωνα με τις μετρήσεις, βλάπτει λιγότερο και από ένα βενζινοκίνητο 5ετίας..
Οπότε σίγουρα έχει 10+ χρόνια ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα (για να προλάβω όσους πουν για απαγόρευση κτλ) - βέβαια με τις φοροεισπρακτικές κυβερνήσεις μας ποτέ δε ξέρεις...
-
RE: Hyundai Kona
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Τελική τιμή με ολλ τα έξοδα pdi κτλ 19100€ αλλά είναι με εταιρική έκπτωση 2.400€.
Το μεταλλικό χρεώνεται 500€!
Έχεις δίκιο.
Μπερδεύτηκα με την έκδοση premium στον 1000άρη βενζίνη,που είναι δωρεάν.
Και πάλι καλορίζικο και καλοτάξιδο!Το δίνει δωρεάν στη βενζίνη και το χρεώνει στο - πιο ακριβό - diesel;
Έλεος!