Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Εδώ γράφει 'min. 95' και δίπλα γράφει 'Super unleaded'...
Ούτε αυτοί δεν ξέρουν!!!
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Εδώ γράφει 'min. 95' και δίπλα γράφει 'Super unleaded'...
Ούτε αυτοί δεν ξέρουν!!!
Σας έχω νέα! Υπάρχει λέει περίπτωση να βγάλουν έκδοση AWD και εκδόσεις με μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις! Επίσης δεν θα κυκλοφορήσει στο Αμέρικα γιατί έχει πέσει πολύ χαμηλά το δολλάριο...!
Δείτε και μόνοι σας:
http://www.motorauthority.com/vw-sciroc ... sions.html
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
την τεταρτη ακυρωνω την παραγγελια σημερα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ακομα εβδομαδα παραγωγης.....αν ειναι δυνατον 2 μηνες και 10 μερες εχουν περασει και να μην σου λενε τιποτα...τους εδωσα προθεσμια μεχρι την τεταρτη να μου απαντησουν....
Φίλε George, από Ηράκλειο είσαι νομίζω? Φαντάζομαι οτι δεν θα έχεις σχηματίσει και τις καλύτερες εντυπώσεις για την Καρέντα... Αν θυμάμαι καλά δεν σου έκαναν καν έκπτωση και ακόμα σε παίζουν με την ημερομηνία. Τι είναι αυτό το χάλι με τις αντιπροσωπείες ρε γμτ? Κοιτάνε μόνο να σου πάρουν τα λεφτά και μετά...
Τελικά εδώ είναι το φόρουμ του Scirocco?! Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε λίγο και λιγάκι πετάγεται και ένας 'Ιταλός' να σνομπάρει έναν 'Γερμανό' (ή και ανάποδα)... Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμένοι να βρισκόμαστε στη μέση αυτού του παραληρήματος?
Και για να επιστρέψω στο θέμα:
Σε άλλο αυτοκινητιστικό site αναφέρεται πως η VW δημοσίευσε νεο τιμοκατάλογο για τα μοντέλα της, χωρίς όμως να αναφέρεται λεπτομερειακά. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?
Ο χρήστης arisntiri έγραψε:
καλησπερα.. τη δευτερα εκανα παραγγελια το scirocco σε μαυρο deep με το sport package.
θα δειχνει πολυ μαυριλα??
ποια η γνωμη σας??
ΑΧΧΧΧΧΧ...!!! Και εγώ το ίδιο θελω!!! Και με φιμέ τζάμια ακόμα καλύτερα, να δείχνει πολύ άγριο!!!!!! Φίλε μου απο που είσαι? Σε ρωτάω γιατί θέλω μια βόλτα να το χαζέψω!!!!
Χαχαχαχαχα!! Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου!!
Καλές γιορτές σε όλους, να ευχαριστηθείτε τα Sciroccos σας και προσεκτικά στους δρόμους!!! Και μακάρι ο καινούργιος χρόνος να φέρει και σε εμάς τους υπόλοιπους από ένα Scirocco στον καθένα!!
530 km και δεν εχει ακόμα ανάψει η ρεζέρβα?? Νομίζω πως η κατανάλωση είναι σε πολύ καλό επίπεδο! Εγώ με το 206 μου βγάζω περίπου τόσα με 50 λίτρα ρεζερβουάρ...
Όσο για τις ζάντες, νομίζω πως οι Long Beach του πάνε πάρα πολύ! Φίλε dimitris918 Ηρακλειώτης είσαι και εσύ? Στην Καρέντα ξέρεις αν δίνουν και το σπορ πακέτο?
Btw, καλοτάξιδο το εργαλείο!!
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
μαλλον το media-in ειναι για να μπορεις να δεις και videoς υποθετω....εισαι απο ρεθυμνο?
Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τέτοιο?? Ξέρει κανείς να απαντήσει με σιγουριά? Είχα ξαναρωτήσει παλιότερα αν γίνεται να δεις και βίντεο στο απλό RCD510 , αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση.
Ο χρήστης firstvw έγραψε:
Θελω να πω μια καλησπερα κι εγω. Σας διαβαζω πολυ καιρο τωρα και 8ελω αρχικα να πω σε ολους ενα μεγαλο ευχαριστω και για αυτα που εμαθα για το αυτοκινητο που θα εχω αυριο στα χερια μου αλλα και για το υπεροχο χιουμορ σας. Εγω το δικο μου scirocco το εχω παραγγειλει απο τον Ιουλιο (1.4 160HP μαυρο με RCD 510 και συναγερμο) και το παραλαμβανω αυριο. Μεχρι τον Σεπτεμβριο που το πουλησα ειχα ενα audi a3 1.6 fsi ambition full extra. Aπλα ενιωσα την αναγκη να πω ενα γεια και ενα ακομα ευχαριστω...
Καλοτάξιδο φίλε και αν θελεις βάλε και καμία φωτό να το χαζέψουμε και σε μαύρο!!
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
ooooopssss μονο 100 κομματια....τωρα το ειδα...
Ε τι Collectors edition θα ήταν αλλιώς?! Μόλις εισπράξαμε ένα μεγαλοπρεπέστατο ΑΚΥΡΟ!!!!