To Πάσχα έρχεται η κονσέρβα νάμπερ του από τον άλφα.
Latest posts made by fn1m
-
RE: Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως σχόλιο θα κάνω μόλις έχουμε το αποτέλεσμα.Κάντο. Το τελευταίο πράγμα που θα έκανα τις ώρες της αναμονής θα ήταν να έμπαινα στο φόρουμ αυτό.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Το επιβεβαίωσε και ο Σειτανίδης. Κονσέρβα ο πρώτος αγώνας και βλέπουμε. Δεν πειράζει. Από το να παιδευόμαστε με τα torrents καλύτερα έτσι.Mέχρι να βάλουν τον αγώνα στην Αυστραλία αυτοί εγώ θα έχω προλάβει και να τον κατεβάσω από τορεντ και να τον δω αλλά και να μπω εδώ να κάνω σχόλιο.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Συγνωμη, αλλα δεν καταλαβα, που γραφει για κονσερβα αγωνες;Στο πρόγραμμα του σταθμού. http://www.alphatv.gr/Program.aspx
-
RE: Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix-2011
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι, να φάμε δεν μπορέσαμε το μεσημέρι...Eσύ εξαιρείσαι γιατί τους οδηγούς της ομάδας σου τους θεωρείς απλούς υπαλλήλους.
-
RE: Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix-2011
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και η παραδοχή της αξία του από τον FA: Ο Hamilton είναι ο μοναδικός οδηγός που μπορεί να πάρει πρωτάθλημα χωρίς να έχει το καλύτερο μονοθέσιο!
Δυνατό αυτό το χαστούκι για τους φεραροαντιχαμιλτονικούς.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γιατί σε σουτάρανε όμως βρε αρχηγέ;
Θα ξεχασε να βγαλει τα μακλαρενικα γυαλια του...
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Γιατί όχι ΔεΜποξ;Mε σουτάρανε απο εκεί και δεν μπορώ να βρω τρόπο να ξαναμπώ χωρίς να με καταλάβουν...
-
SOS!!!
Χρειάζομαι επειγόντως λινκ από τορεντ σαιτ εκτός του thebox που βαζει γρηγορα τους αγωνες. Σας ικετεύω...
-
RE: 2011 FORMULA 1 AIRTEL GRAND PRIX OF INDIA
Herbert: Δεν έδωσε χώρο o μάσα
Τα χαχόλια οι φεραρικοί αμέσως να κάνουν dislike.