Πρώτα από όλα σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Είμαι κάτοχος μηχανής και αυτοκινήτου, οδηγώ πολλά χρόνια και τα δυο και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά καλός και στα δυο. Με προτροπή μέλους σας μπήκα και διάβασα αυτά που γράφετε και υπογράφετε για τους μηχανόβιους(δεν έχω κανένα κόμπλεξ στο να με αποκαλούν έτσι, είμαι, όπως είμαι και ροκάς και μαλλιάς!) και θα ήθελα να βάλω μερικά πράγματα στη θέση τους.
Δεν διαφωνώ στο ότι μερικοί (παπόβιοι, ντελιβεράδες, ψευτογρήγοροι) οδηγούν παράτολμα και βάζουν σε κίνδυνο την περιούσια σας και τη σωματική ακεραιότητα τους, το πρόβλημα μου είναι το πως κάποιοι από εσάς το προσεγγίσατε, 'θα τον βάλω από κάτω', σώπε ρε? ΤΙ ΜΑΓΚΑΣ! Για πες μου, όταν το παιδί σου στο φέρουν ξαπλωτό να το θάψεις και σου πει 'ο μάγκας' έτσι όπως πήγαινε καλά του έκανα, θα του πεις μπράβο και συγνώμη??? Τόση έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή? Δυστυχώς έως τώρα δεν είδα ποτέ στις ειδήσεις 'οδηγός μηχανής αφήνει αβοήθητο στην άσφαλτο οδηγό αυτοκινήτου να αφήσει την τελευταία του πνοή', δυστυχώς!!! Ίσως τότε να βλέπατε την κατάσταση διαφορετικά.
Οι πιο πολλοί από αυτούς δεν είναι ούτε καν μοτοσυκλετιστές, για τη δόση το κάνουν, να ξεχρεώσουν το saxo που φορτώθηκαν για να βγάλουν κάνα πιπίνι το βράδυ στο μπουρνάζι! Και όταν καβαλάνε το κουτί τους οδηγάνε το ίδιο, σα μαλάκες. Είναι μερικοί από εσάς! Όχι όλοι σας, αυτοί που είναι όμως το ξέρουν!!!
Στο παλικάρι από τα Χανιά έχω να πω το εξής, έκανα στην πόλη σου ενάμιση χρόνο 1η ΜΑΛ το '90-92 και είδα πως οδηγάνε μερικοί. Αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ του βλάκα με τη ξετάπωτη εξάτμιση και του 'μάγκα' με το κουτί που σου τη βγαίνει από το πουθενά στην εθνική, θα προτιμήσω την κουρτίνα ένα! Άσε που αν του πεις και τίποτα(αν τελικά επιζήσεις) θα σου βγάλει κάνα σαρανταπεντάρι από το ντουλαπάκι για να σου δείξει πόσο λάθος είσαι! Είναι ακλόνητο το επιχείρημα του!!!
Έχω χάσει πολλούς καλούς φίλους με μηχανές όπως και με αυτοκίνητα, τους κλαίω όλους. Μα πιο πολύ κλαίω αυτούς που χάθηκαν γιατί 'δεν τον είδα', γιατί 'με πέταξε η στροφή έξω', γιατί 'έτρεχε, πολύ έτρεχε και εγώ έκανα αναστροφή στη μέση της εθνικής', γιατί 'ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΥΨΟΥΣ 150μ για να μην τον πληρώνει'!!! Σκότωσε ζευγάρι τουριστών που ήταν στην άκρη του δρόμου (τους πέταξε κυριολεκτικά σε γκρεμό)και θαύμαζαν τη θεά γιατί έκανε προσπέραση πάνω σε στροφή! Ούτε φυλακή δεν έκανε, αυτά για την 'άνιση μεταχείριση από τα όργανα της τάξης'! Έχασε το μισό κεφάλι του από σεζ λονγκ που εξείχε από το αμάξι. Ούτε σταμάτησε, ούτε τον/την βρήκαν. Πόσες ιστορίες με θήτες μηχανόβιους έχετε να μου πείτε?
Την καύλα για τη μηχανή δεν την έχασα ποτέ, όσοι τη χάσανε είναι γιατί δεν την είχαν ποτέ, και δεν τους κατηγορώ. Επιλογή τους, και επιλογή μου!
Με λίγα λόγια για να τελειώνουμε, διαφωνώ με την αδιαφορία στην ξένη περιουσία, αν χωράς να περάσεις, περνά. Το να κάνεις λίγο χώρο δεν θα σε χαλάσει, θα πάρεις και κάνα ευχαριστώ και θα πάει καλύτερα η μέρα σου. Το ξέρω ότι δεν είστε όλοι ίδιοι, το ίδιο και από αυτήν εδώ την πλευρά. Είμαι κάθετα αντίθετος με τη νοοτροπία μερικών 'κοίτα εγώ δε θα πάθω τίποτα, αν σου βαστάει έλα', θα έρθω και τότε θα έχεις να κάνεις με τα 245κ της καλής μου και τα 103 τα δικά μου! Να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν την έβγαλε καθαρή με ένα XJR 1300 κολλημένο στη μούρη!
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ελπίζω να βρεθούμε κάποια μέρα να παίξουμε!
Καλά και καλοτάξιδοι να είστε.