Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    F
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 104
    • Best 0
    • Groups 0

ferox

@ferox

0
    Profile views
    104
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

ferox Unfollow Follow

Latest posts made by ferox

• RE: [Διάσπαση] Πατριωτισμός, ελληνοτουρκικά και άλλα...

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
      Δεν έχω δει κανένα πιλότο ή άλλο αξιωματικό του ελληνικού στρατού να βγαίνει σε δημίσιο χώρο (όπως είναι το forum) και να εκφράζεται έτσι.
      Όπως επίσης και δεν έχω δει άλλη περίπτωση αξιωματικού να περνά τόση ώρα σε ένα forum (επειδή γνωρίζω αρκετούς αξιωματικούς μικρής ηλικίας) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Απλά ίσως φίλε δεν παρουσιάσε κάποιος άλλος την επαγγελματική του ταυτότητα γιαυτό δεν έχεις δει. Στο φόρουμ αυτό υπάρχουν και άλλοι στρατιωτικοί εάν δεν γνωρίζεις. Ούτε εγώ θα την παρουσίαζα την ταυτότητα μου αλλά προκλήθηκα επειδή είμαι ελληναράς για κάποιους και έπρεπε να τιμήσω το μακαρίτη ξάδερφο μου. Και φυσικά πουθενά δεν είπα οτι είμαι 'μικρής ηλικίας'. Εάν ψάξεις θα δεις οτι έχω πει πως δε πετώ πια αλλά είμαι απλά ας πούμε επιχειρησιακός με ελάχιστες πλέον πτήσεις 'επαγγελματικής ρουτίνας' το χρόνο. Αλλά αρκετά. Βαρέθηκα το κόμπλεξ σας. Καλές γιορτές και σ' έσάς αγαπητέ.

posted in Αντίλογος
      F
      ferox

Ο χρήστης drdino έγραψε:
      Πού ακριβώς επικρότησα εγώ τον χαρακτηρισμό σου από τον kovathe;

Εντάξει κύριε Κωνσταντίνε έχετε δίκιο. Να χαίρεστε την παρθενιά σας. Καλές γιορτές.

posted in Αντίλογος
      F
      ferox

Ο χρήστης drdino έγραψε:
      Σχολίασα τον υβριστικό σχολιασμό στο πρόσωπο μου. Δεν είμαι δικηγόρος κανενός.

Σχολίασε λοιπόν την πράξη του κυρίου αυτού να σε δω να τον αποδοκιμάζεις δηλαδή και ευχαρίστως θα σου ζητήσω συγνώμη. Αντίθετα είδα να το ευχαριστιέσαι και να το διασκεδάζεις κιόλας φίλε με σαχλοεξυπμάδες εναντίον μου. Μη ζητάς τα ρέστα λοιπόν και φυσικά δεν ασχολήθηκα εγώ μαζί σου τι σόι δόκτορας είσαι. Εσύ ασχολείσαι μαζί μου και δε ξέρω τι πρόβλημα έχεις αλλά μάλλον διακατέχεστε από ένα είδος κόμπλεξ με τα περί στρατιωτικών. Ούτε διαταγές έδωσα σε κανέναν ούτε να πάρει κανείς κάμψεις ούτε ζήτησα να φορέσει ζώνες κανένας. Αυτά λοιπόν που λένε κάποιοι είναι πολύ φθηνές σαχλαμάρες από κομπλεξικούς με αποθυμένα προφανώς. Νομίζεις ότι θα φοβηθώ κανέναν κομπλεξικό σαχλαμάρα όταν λέω την άποψη μου?

posted in Αντίλογος
      F
      ferox

Δεν λέω για ενημέρωση. Λέω το ότι σχολιάζεις σε δημόσιο μέρος.

Είναι το φόρουμ δημόσιο μέρος ενώ η tv δεν είναι δημόσιο μέρος?

posted in Αντίλογος
      F
      ferox

Ο χρήστης kovathe έγραψε:

3 μέρες τώρα οι τουρκαλάδες πετάνε πάνω από τα νησιά μας και συνεχίζουν. 78 ώρες με 3 ώρες ύπνο και με το ζόρι. Ούτε για κατούρημα χρόνος. Πλησιάζουν Χριστούγεννα βλέπεις...χριστιανική γιορτή.... Δε σέβονται τίποτα. Και μετά μου λέτε μακακίες.... Έχουν χάρη που δε μας δίνουν άδεια για πυρά.... συνεχώς κλειδωμένος στόχος είναι, αλλά ξέρουν τι κότες είναι οι πολιτικοί μας γιαυτό και προκαλούν... Έχε χάρη...αλλά πότε θα ξεφύγει κάνα δακτυλάκι...

Αυτό δε το σχολίασες doctor...

posted in Αντίλογος
      F
      ferox

Ο χρήστης drdino έγραψε:
      Γιατί αυτό που κάνει δεν το απαγορεύει κανείς, πολίτης είναι.

posted in Αντίλογος
      F
      ferox

3 μέρες τώρα οι τουρκαλάδες πετάνε πάνω από τα νησιά μας και συνεχίζουν. 78 ώρες με 3 ώρες ύπνο και με το ζόρι. Ούτε για κατούρημα χρόνος. Πλησιάζουν Χριστούγεννα βλέπεις...χριστιανική γιορτή.... Δε σέβονται τίποτα. Και μετά μου λέτε μακακίες.... Έχουν χάρη που δε μας δίνουν άδεια για πυρά.... συνεχώς κλειδωμένος στόχος είναι, αλλά ξέρουν τι κότες είναι οι πολιτικοί μας γιαυτό και προκαλούν... Έχε χάρη...αλλά πότε θα ξεφύγει κάνα δακτυλάκι...

Γιατί έχω στο μυαλό μου ότι αυτό που κάνεις δεν επιτρέπεται;

Α καλααααά... Κάθε μέρα το υπουργείο Αμύνης δίνει στους στρατιωτικούς ανταποκριτές δημοσιογράφους όλες της επιχειρήσεις, παραβιάσεις, αναχαιτίσεις, κλπ Μετά άμα το θυμηθούν τα βγάζουν και στον αέρα στις ειδήσεις κλπ, για ποια απάγόρευση μιλάς? Οι κάτοικοι πχ στους Φούρνους και όλη την Ικαρία δεν είδαν τις αναχαιτήσεις προχθές? Πλάκα με κάνεις ωρέ?

Δυό πουλάκια κάθονταν....

posted in Αντίλογος
      F
      ferox

posted in Αντίλογος
      F
      ferox

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

Φίλε πήγαινε στην Κωνσταντινούπολη βρες τους φίλους σου που τους θεωρείς τόσο μετριοπαθείς και συνετούς και πες μία απλή λέξη. 'CONSTANTINOPLE'. Τότε θα αναθεωρήσεις για όλα όσα λες. Άμα βρεις τούρκο χωρίς να αντιδράσει έλα να μου το ξαναπείς. Ωραίο το να είμαστε ρομαντικά και προοδευτικά ουτοπιστές αλλά ο ρεαλισμός μετράει.

Καλά θα κάνουν και θα αντιδράσουν. Η πρώην Κωνσταντινούπολη είναι τούρκικη, 550 χρόνια τώρα. Αυτό μας έλειπε, να θέλουμε να την λένε όπως μας αρέσει εμάς

Εσύ θα δεχόσουν ο... πεντάκις εγγονός του Αλή Πασά να θέλει να κυβερνάει τα Γιάννενα;

Σε κάθε περίπτωση και σε όλα τα σχετικά ποστ που έχεις κάνει για το θέμα μιλάς περισσότερο σαν τούρκος παρά σαν έλληνας το έχεις καταλάβει αυτό? Εάν ήσουν τούρκος θα το δεχόμουν πολύ ευχαρίστως και δε θα μου έκανε καμία εντύπωση. Εκφράζεις ένα βαθμό ανθελληνισμού η αλλιώς αντίστοιχο βαθμό φιλοτουρκισμού θα έλεγα. Γιατί?

Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι, αν δεν είσαι διπλογραμμένος και μας κάνεις πλάκα τόσες μέρες, τότε ζεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν φίλε.

Αυτό που έγραψα είναι αλήθεια ή όχι; 550 χρόνια τώρα δική τους είναι η Πόλη, και έχουν κάθε δικαίωμα να την λένε όπως γουστάρουν, και κάθε δικαίωμα να ΘΕΛΟΥΝ να την λέμε όπως εκείνοι γουστάρουν, και κάθε δικαίωμα να την καταντήσουν το μπουρδέλο που είναι σήμερα. Εσύ, φυσικά, πες την όπως θες.

Θες κι άλλα... ανθελληνικά; Έχω κι άλλα. Σε τσούζει η Μικρασιατική Καταστροφή; Κι εμένα. Ποιος φταίει, ΞΕΡΕΙΣ; Ξέρεις ότι είχαμε το φιλέτο της Μικράς Ασίας, μέρη πλούσια και κοινωνία εύπορη και κάποιοι Ελληναράδες ήθελαν να επεκταθούν και να πάρουν και την Άγκυρα; Τι έκαναν οι Τούρκοι; Μας πέταξαν στη θάλασσα (της οικογένειάς μου συμπεριλαμβανομένης), και καλά έκαναν.

Αν το ότι δεν θέλω να φοράω παρωπίδες και προτιμώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα ως έχουν, αντί να φωνάζω σαν υστερικός ότι 'Θα κάνουμε Ανάσταση στην Αγιά Σοφιά!', σου φαίνεται ανθελληνικό και φιλοτουρκικό, τότε όπως είπα και πριν, ζεις σε παράλληλο σύμπαν.

Γράφεις: 'Δε γουστάρω τους Τούρκους γιατί σκότωσαν τον ξάδελφό μου'.

Σου είπα και σε άλλο ποστ, ότι λυπάμαι αφάνταστα για τον άνθρωπο. Από κει και πέρα, και για την πληροφόρησή σου, το φταίξιμο για το χαμό του δεν είναι και τόσο των Τούρκων. Οι έξυπνοι Ελληνάρες που μας κυβερνάνε φταίνε πολύ περισσότερο, που δεν βάζουν κωλοδάχτυλο σε αυτούς που πρέπει και όταν πρέπει.

Είμαι ανθέλληνας που θέλω η πατρίδα μου να στέκεται ψηλά με τις δικές της (κατά το δυνατόν) δυνάμεις και να μην έχει ανάγκη να ρίχνει σε καμιά Τουρκία (και οποιαδήποτε 'Τουρκία') το φταίξιμο για τα κακά που την βρίσκουν;

Φίλε μου τι εννοείς όταν λες οτι είμαι διπλοεγγεγραμμένος και οτι σας κοροϊδεύω? Την γνώμη μου είπα για τα τούρκικα αυτοκίνητα και φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο να ξαναθυμηθούμε τον καιρό του εμφυλίου για τα μπιρμπιλωτά μάτια του AURIS και του LINEA ?

Για τα άλλα νομίζω αρκεί να διαβάσεις το προηγούμενο κείμενο μου. Εξάλλου κουράστηκα να ασχολούμαι άλλο. Τι να γράψω άλλο? Εντάξει λοιπόν εγώ είμαι ρατσιστής που δεν γουστάρω τα τούρκικα αυτοκίνητα και εσείς είστε οι δημοκράτες προοδευτικοί επειδή δε γουστάρετε τα κινέζικα αυτοκίνητα. Τώρα τι θα γίνει. Θα πρέπει να φάω Ban;

Ανάγνωση ξέρεις; Έγραψα εγώ πουθενά για ban? Έγραψα κάποια πράγματα πάνω σε αυτά που λες ότι πιστεύεις. Διάβασέ τα και απάντησε αν θες. Τα περί ban και κινέζικων αυτοκινήτων, όχι σε μένα. Δεν αναφέρθηκα καν σε αυτά.

ΟΚ φίλε απλά τα περί διπλοεγγραφών με έκαναν να γράψω για ban.

Tέλος πάντων επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο ακόμα και βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι, Χριστούγεννα έρχονται, Ειρήνη ημίν Peace! Εξάλλου δε μου απάντησε και μένα κανείς για τις πορείες στην αμερικανική πρεσβεία ούτε για το κάψιμο αμερικάνικων και ισραηλινών σημαιών και τον Ελληνικό αντιαμερικανισμό. Μη με ακούτε,αγοράστε αβέρτα AURIS, LINEA και τούρκικα φιστίκια. Αγαπάτε αλλήλους, αγαπάτε τους γείτονες είναι καλά παιδιά!

Καληνύχτα

posted in Αντίλογος
      F
      ferox

Ο χρήστης skullone έγραψε:
      Πολύς ντόρος για το τίποτα. Εσύ δε γουστάρεις τα τούρκικης παραγωγής αμάξια, άλλοι δε γουστάρουν τα κινεζικής, εγώ δε γουστάρω ούτε τα τουρκικής ούτε τα κινεζικής.

Μαζί σου είμαι φίλε, απλά τα κινέζικα αντιπερισπασμός ήταν άντε ασύμμετρη απειλή.

posted in Αντίλογος
      F
      ferox
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ