Καλυμμα χωρου αποσκευων ειναι η .................................εταζερα...
Οι θερμενομενοι καθρεφτες ενεργοποιουνται με το κουμπι ξεθαμπωματος του πισω παρμπριζ.
Latest posts made by fragiscos
-
RE: Hyundai i30
-
Καλοριζικο κι απο μενα φιλε μου
Φανταστικο αυτιοκινητο
Το εχω δυο χρονια και δεν εχει κανει κιχ -
Ο χρήστης mariadne έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ με τον Storm. Η κάθε εταιρία έχει την πολιτική της. Κι εγώ έπαθα το ίδιο, για να έφτιαχνα ένα αυτοκίνητο όπως το ήθελα σε άλλες εταιρίες, έπρεπε να ανέβω κατακόρυφα. H Hyundai μου δίνει την εντύπωση πως είναι από τις τιμιότερες εταιρίες χωρίς ψιλά γράμματα. Για παράδειγμα, η ρεζέρβα στο i30 είναι όπως και οι άλλες 4, με ζάντα αλουμινίου..
Όχι σε όλες τις εκδόσεις. Στη δική μου με σιδερένια ζάντα( έκδοση CLASSIC αγορά το Σεπ. 2007), έχει ρεζέρβα ανάγκης. Εκτός και εάν τώρα το άλλαξαν.
Σπύρος
Και σι δικο μου 1.4 style η ρεζερβα ειναι αναγκης.
Ρε παιδια εμενα η καταναλωση γιατι παιζει απο 8.5 εως.9???? -
Καλημερα σε ολους
Δεν καταλαβα ρε παιδια,το 1.4 style που εχω εγω 13 μηνες ,και ηλ.καθρεπτες εχει και τουιτερ και πολυ καλο ειναι τι ηχοσυστημα του.
Πειτε μου ποι αλλο στην κατηγορια προσφερει οσα το i30 και σε αυτη την τιμη?
Αν ο φιλος ειχε παρει τη βασικη εκδοση τοτε η συγκριση πρεπει να ειναι με αντοιστιχης αξιας αυτοκινητα και οχι με κατα πολυ ακριβοτερα.
Οσον αφορα τις ζαντες συμφωνω οτι θελει 16'' αλλα πιστευω οτι το κραταει για το πρωτο face lift του μοντελου. -
Kαλημερα
Το Ι30 εχει καδενα στους εκκεντροφορους.
Ο ιμαντας που φαινεται απ εξω κινει το δυναμο,το συμπιεστη του κλιματιστικου και την αντλια του υδραυλικου τιμονιου. -
Γραψε μας σε παρακαλω τη διευθυνση γιατι εμεις οι εκτος Αθηνων ειμαστε και λιγο ασχετοι...
-
Καλημερα
Τι εγινε ρε παιδια γιατι χαθηκαμε?
Τελειωσαν οι εντυπωσεις απο τα αμαξια μας?
Κανενα νεο?
Α!! Καλες διακοπες σε ολους -
RE: i30 vs ceed
Μπορει να διαδεχτηκε το ACCENT αλλα η διαφορα μεταξυ i30-accent ειναι απλα................................ΧΑΩΔΗΣ.