Το λές γενικά ή για τον συγκεκριμένο?
Τα έχω τσεκάρει απο: κλείδι (το "διάβασε" η αντιπροσωπεία), βιβλίο service (ηλεκτρονικό στη BMW) και δελτία ΚΤΕΟ. Νομίζω δεν υπάρχει άλλο μέσο να τσεκάρω, σωστά?
Το λές γενικά ή για τον συγκεκριμένο?
Τα έχω τσεκάρει απο: κλείδι (το "διάβασε" η αντιπροσωπεία), βιβλίο service (ηλεκτρονικό στη BMW) και δελτία ΚΤΕΟ. Νομίζω δεν υπάρχει άλλο μέσο να τσεκάρω, σωστά?
Φυσικά! Για αυτό ακριβώς το λόγο έκανα τον έλεγχο στην αντιπροσωπεία.
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση - πολύ ενθαρρυντική πληροφορία!
Όντως το αυτοκίνητο χρειάζεται κάποιο service (τακάκια και δισκόπλακες), και είπε πως θα το αναλάβει ο ίδιος. Γενικά το αυτοκίνητο μοιάζει οκ.
Ωστόσο αυτό που με προβληματίζει είναι πως έχει βαμμένες τις 2 δεξιά πόρτες (έχει γίνει καλή δουλεία, χωρίς 2χρωμίες). Το πήγα βέβαια για έλεγχο στην αντιπροσωπία (όπου και προέκυψε το "βάψιμο" των πορτών) η οποία λέει πως το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιο τρακάρισμα. Επίσης οι κωδικοί των παραθύρων είναι ίδιοι και στις πλευρές του αυτοκινήτου (=δεν έχει αλλάξει τα γνήσια τζάμια), καθως και τα μασπιε μοιάζουν οκ (= τα αρχικά).
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος κάτι για τον παρακάτω έμπορο?
έχω βρει ένα αυτοκίνητο και σκέφτομαι να προχωρήσω (αν και εξ αρχής ήμουν αντίθετος στην ιδέα αγοράς απο κάποιον έμπορο).
Ευχαριστώ!