Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Για την ενοικίαση με τον μήνα το κοίταξα, αλλά μου φαίνεται πως είναι με διαφορά η πιο ακριβή λύση. Για leasing μεταχειρισμένων, μήπως έχετε κάποιο link;
Για αγορά Toyota, μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, ειδικά για το IQ λόγω μεγέθους. Σε τι ποσοστό του ποσού αγοράς θα μπορέσω να το μεταπουλήσω μετά το πέρας του χρόνου;
Latest posts made by crazed8troll
-
RE: Μικρό αυτοκίνητο πόλης για περιορισμένο χρόνο.
-
Μικρό αυτοκίνητο πόλης για περιορισμένο χρόνο.
Καλησπέρα, η ζωή με έχει φέρει στην Αθήνα για χρονικό διάστημα που δεν θα ξεπεράσει τον έναν χρόνο και χρειάζομαι να έχω αυτοκίνητο. Λόγω της μικρής μου εμπειρίας ως οδηγός και της φύσης αυτής της πόλης, θα ήθελα ένα μικρό αυτοκίνητο (για ευκολία στο παρκάρισμα κ.λπ.). Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω την πιο οικονομική/αποδοτική λύση.
Το πρώτο πράγμα που κοίταξα ήταν το leasing, αλλά μου φάνηκε ως αρκετά ακριβή λύση.
Μετά σκέφτηκα αγορά mini ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου (π.χ. XEV Yoyo), αλλά μου φάνηκε ακριβό, ειδικά σε σχέση με το "αυτοκίνητο" που παίρνεις.
Μετά σκέφτηκα να πάρω μεταχειρισμένο Smart γύρω στα 5 χιλιάδες, αλλά είδα πως όλοι λένε πως είναι υπερπροβληματικά αυτοκίνητα. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι αγορά κάποιου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με σκοπό την επαναπώλησή του στο πέρας του χρόνου αυτού. Τι πιστεύετε γενικά εσείς;