Για καινούργιο είναι αρκετά δύσκολο και ξεφύγουμε αρκετά. Οικογένεια δεν έχω ακόμα άλλα όταν λέω με γνώμονα μια 10ετια είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι. Προφανώς δεν είναι στα προαπαιτούμενα η πολύ μεγάλη χώροι άπλα ψάχνω για κάποιο ποιο άνετο. Όπως σας είπα ότι είχα ένα fiesta 2010 και γιαυτο βρίσκομαι σε αναζήτηση μεγαλύτερου. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Να πω εδώ ότι πήρα έναν φόβο από το πετρέλαιο μιας και είχα το fiesta 1.4 οπού αγοραστικέ μεταφρασμένο από ιδιώτη και μετά την αγορά έμαθα ότι ήταν εισαγωγής. Μέσα σε 4-5 χρόνια έβγαλε αρκετά με ένα τελευταίο να μην βρήκαμε το πρόβλημα (με πολύ καλή συντήρηση από μένα για όσο το είχα)
Latest posts made by Pips
-
RE: Αγορά μεταχειρισμένου SUV μέχρι 15K
-
Αγορά μεταχειρισμένου SUV μέχρι 15K
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονιά σε όλους.
Εδώ και λίγο καιρό ψάχνω αμάξι και μιας και ήμουν κάτοχος ενός fiesta πλέον θέλω κάτι μεγαλύτερο και ψάχνω για μεταχειρισμένο, suv κατά προτίμηση μιας και μου αρέσει αυτή η κατηγορία παραπάνω. Το μαξ που μπορώ να διαθέσω είναι τα 15.000. Ξέρω ότι έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα και οι επιλογές είναι πολύ λιγότερες πλέον
Τα 2 πρώτα χρόνια θα κάνω αρκετά χιλιομετρά περίπου 20K τον χρόνο άλλα μετά θα μειωθεί αρκετά και λογικά θα πέσω στα 10-12κ όλα σχεδόν σε επαρχιακό δρόμο. Με αυτόν τον γνώμονα κοιτάω για βενζίνη. Ο μηχανικός μου λέει για Βενζίνη και να μην μπλέξω με πετρέλαιο, εσείς τι λέτε; ποια είναι οι άποψη σας;
Ιδανικά θέλω να διαθέσω μέχρι 12-13Κ άλλα κάνω αυτήν την υπέρβαση μονό για SUV. Σε κάθε άλλη περίπτωση πέφτουμε και πάμε σε κάποιο hatchback η sedan.
κριτήρια:
Ιδανικά θα ήθελα να είναι 2015 και άνω
Δεν με ενδιαφέρει το 4χ4.
Να έχει χώρους μιας και μπορεί να είμαι νέος ακόμα στα 25 άλλα το αμάξι θα το πάρω με γνώμονα να το κρατήσω για μια 10ετια.Αμάξια που έχω βρει είναι
Suzuki vitara 1.6 2015-2018 Πετρέλαιο (αναγκαστικά λόγο κατανάλωσης)
Skoda karοq 1.6 2018-20 (Πετρέλαιο τα περισσότερα που βρίσκω)
Hyundai Tucson 1.7 2015-17 Πετρέλαιο
Nissan qashqai 2014-2017 αλλα ακούω πολλά για την ποιότητα και την αξιοπιστία και φοβάμαι.
και από hatchback το Hyundai i30 που μου αρέσει.
Ενώ είπα για βενζίνη έχω επιλέξει το πετρέλαιο γιατί δεν βρήκα κανένα στα 1400κυβικα και θεωρώ το 1.6 για βενζίνη που βγαίνουν τα περισσότερα αρκετά και με φοβίζει η κατανάλωση που ίσως να έχουν. Επίσης το Vitara ωραίο άλλα με φοβίζει για χώρους μιας και ο ιδιος είμαι 1.90 και 100+ κιλά και ψάχνω κάτι άνετο.
Κάθε πρόταση δέκτη