Παιδιά ο καθένας αγοράζει οτι μπορει και οτι του αρέσει.
Να εχει υγεία να το ευχαριστιεται και να μην εχει πολλα προβλήματα.
Ολα τα αυτοκίνητα όμως έχουν προβλήματα σήμερα.
Το κακό με τον Έλληνα ειναι οτι το δικό του ειναι το καλύτερο απο ολα τα άλλα και ας το εχει στο συνεργείο κάθε μέρα.
Το μονο που εχω να πω για το omoda 5 ειναι οτι πριν το αγοράσω έψαξα σε φορουμ στην Αγγλία και στην Αυστραλία. Εκεί εχει δουλευτεί απο το προηγούμενο μοντέλο με τα 180 περίπου άλογα.
Επειδή λατρεύω και το qashqai επέλεξα τον Κινέζο. Επειδη όπως ειπα το juke εχει βγάλει θεματα επέλεγα qashqai για αμαξι αντικατάστασης, με σκοπό να το δω πριν αγοράσω αυτό η τον κινεζο. Με βαση τα δικα μου δεδομενα μετα απο οδηγηση και των 2 αποφάσισα να μην πάω σε qashqai αλλα στον Κινέζο.
Μετα απο πρόσφατη επίσκεψη στο συνεργείο για το Juke πριν 7 ημερες πήρα παλι qashqai. 3η φορά. Και επειδη ήδη εχω τον κινεζο αρκετό καιρό ήθελα πάλι να δω κάποια πράγματα σε σχέση με το qashqai. Μέχρι τωρα όσο και να προσπαθώ να βρω λάθος στην επιλογή μου δεν βρίσκω. Ανάμεσα σε αυτα τα δύο πάντα.
Τα χιλιόμετρα βέβαια ειναι μπροστά μας οποτε θα δείξει στο μέλλον καλύτερα η επιλογή.
Προέρχομαι απο nissan primera, mazda 6 gh, vitara και τωρα αυτα που έγραψα.
Δεν είμαι οπαδός μάρκας. Κριτήρια μου να μου αρέσει και να μην εχει σοβαρά προβλήματα το μοντέλο που θέλω, μετα απο όσο το δυνατόν ψάξιμο σε φόρα εσωτερικού αλλα κυρίως εξωτερικού.
Κάτι τελευταίο να μην σας πρήζω...το nissan κερδίζει κατά κράτος στην οικονομία καυσίμου στην πόλη.