καλησπέρα. έχω το chr το face-lift. σκέφτομαι επειδή με τα 2 παιδιά μου πίσω είναι μικρός ο χώρος, να πάω στο toyota cross το κορολα στα 1800 το lounge . Επίσης έχω δει και το νέο peugeot 3008 το οποίο πάει στα 40 χιλ και είναι φανταστικό μέσα αλλά σίγουρα το 1200 cc και το υβριδικό σύστημα που είναι χειρότερο από της toyota με αποθαρρύνει . θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας και επιπλέον αν αξίζει η lounge έκδοση με το Skyview .
Βεβαια ετσι και αλλιώς και την μεσαία έκδοση να περνάμε το Skyview θα το βάζαμε. ευχαριστώ
Best posts made by tzomoloko
-
RE: Toyota Corolla Cross
Latest posts made by tzomoloko
-
Καλησπέρα είμαι μεταξύ του νέου kia sportage και του corolla cross με την ηλιοροφή στα 1800 κυβικά φου εξοπλισμό
. Κοίταξα και το opel grandland αλλά η μικρή εγγυηση και τα προβλήματα του παρελθόντος με απέτρεψαν αν και ειναι πανέμορφο να το εξετάσω πιο αναλυτικά. Στο νέο toyotaθεωρω πως θα μπορούσαν να κάνουν μια αναβάθμιση στα εξαρτήματα και να μειώσουν τα πλαστικά ή έστω να σου δίνουν την δυνατότητα να αλλάξεις το εσωτερικό. Πολύ πλαστικο. Είμαι ηδη κάτοχος του προηγούμενου chr. και περιμένω το νέο KIA SPORTAGE να ερθει ώστε να αποφασίσω που είμαι πιο κοντά. Έκανα τεστ DRIVE το κορολα πολύ καλή οδήγηση και σίγουρα άλλο τα 1800 αλλά τα 1200 κυβικά του οπελ. Εσάς ποια ειναι η γνώμη σας για τα τρία αυτά αυτοκινητα -
καλησπέρα. έχω το chr το face-lift. σκέφτομαι επειδή με τα 2 παιδιά μου πίσω είναι μικρός ο χώρος, να πάω στο toyota cross το κορολα στα 1800 το lounge . Επίσης έχω δει και το νέο peugeot 3008 το οποίο πάει στα 40 χιλ και είναι φανταστικό μέσα αλλά σίγουρα το 1200 cc και το υβριδικό σύστημα που είναι χειρότερο από της toyota με αποθαρρύνει . θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας και επιπλέον αν αξίζει η lounge έκδοση με το Skyview .
Βεβαια ετσι και αλλιώς και την μεσαία έκδοση να περνάμε το Skyview θα το βάζαμε. ευχαριστώ