Καλησπέρα ,
Κάτοχος ένος QQ πρώτης γενιάς λέω να μεταπηδήσω σε μια Active Tourer μάλλον την 216 ελαφρώς μεταχειρισμένη (μοντέλο του 2015 ή αρχές 2016)
Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν σηκώνουν την X1 που μου αρέσει τρομερά οπότε θα κινηθώ συμβιβαστικά..
Ποια έκδοση θα επιλέγατε ως VFM & τι θα πρέπει να κοιτάξω ??
Παρότι δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο παρόλα ταυτα έχω ακούσει & διαβάσει πολύ
θετικά σχόλια για το αυτόματο κιβωτιο της BMW , οπότε μάλλον θα ψάξω για τέτοια λύση..
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές σας..
Best posts made by g_kor06
-
RE: BMW 2 series Active Tourer
Latest posts made by g_kor06
-
RE: ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπήκαν λοιπόν και οι Alu Light.
Πλαστικά δεν βγήκαν. Μόνο οι τσιμούχες χαμηλά στα παράθυρα για να μπει ποιο χαμηλά η μεμβράνη.
Κατά τα άλλα τα κλασσικά. LLUMAR.
Το μόνο που μου έκανε εντύπωση σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά είναι ότι μου έδωσαν πιστοποιήσεις νομιμότητας για όλα τα τζάμια.
Αυτό που τα σπάει κυριολεκτικά είναι η φάσα μπροστά. Μεγάλη υπόθεση η φάσα...Ρώτα για διαφανή μπροστά πόσο παει
Φίλε δεν ρώτησα. Πήγα την ώρα που μάζευαν για να κλείσουν το μαγαζί και πάνω στον πανικό μου να ελέγξω το αυτοκίνητο το ξέχασα εντελώς. Σόρυ...
Καλή σου μέρα ,
Μπορείς να μου πεις σε ποιο μαγαζί έβαλες τις μεμβράνες & το κόστος τοποθέτησης ??
Από τις llumar είμαι ευχαριστημένος , είχα τις Titanium στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου..
Να υποθέσω ότι οι μεμβράνες που έβαλες είναι πιο σκούρες από τις titanium ?? -
RE: Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ
Καλησπέρα ,
Βρήκα μια προσφορά για βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου σε Κατ/μα της Paintbull.(Μεσογείων)
Έχει τύχει κάποιος φίλος να κάνει βιολογικό στο συγκεκριμένο Κατ/μα να μου πει εντυπώσεις ;; -
RE: BMW X1 2016
Καλησπέρα ,
Μήπως μπερδεύεις την σειρά 2 (Active Tourer) με την Χ1 ;;;
Έχουν πολλά κοινά σαν αυτοκίνητα. -
RE: Διανυθέντα Χιλιόμετρα και ποιότητα οχήματος
Μεγάλο ρόλο παίζει και τακτική συντήρηση και ο τρόπος λειτουργίας κάθε κινητήρα.
Κατα πόσο έχουν αλλαχθεί στην ώρα τους λάδια - φίλτρα κλπ...
Γενικότερα θέλει ψάξιμο η αγορά μτχ αυτοκινήτου..
Εγω προβληματίζομαι στο αν αξίζει αγορά αυτοκινήτου κατασκευής 2015 με 45000 χλμ με αντίστοιχο κατασκευής 2014 με τα μισά περίπου χλμ και πιο ακριβή έκδοση με χρηματική διαφορά περίπου 1500 ευρώ πιο ακριβό το μοντέλο κατασκευής 2014... -
RE: BMW FORUM
Ανακοινώθηκε η άφιξη των νέων ανανεωμένων σειρών Active - Grand Tourer...
Μικρές οι αλλαγές με μια ματιά όσο αναφορά το αισθητικό κομμάτι...
-
RE: ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ Ή ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝ
Καλησπέρα ,
Η Active Tourer αποτελεί μιας καλή λύση για οικογενειακό αυτοκίνητο...
Την καλοσκέφτομαι και εγώ να σου πώ την μαύρη αλήθεια...
Στο εξωτερικό πάει καλά...
http://www.drive.gr/news/agora/arhise-n ... ive-tourer
Ριξε μια ματιά στον Σπανό...Αυτή την εβδομάδα έχει προσφορές σε ελαφρώς μτχ αυτοκίνητα... -
RE: Ford Kuga
Καλορίζικο & καλοτάξιδο εύχομαι...
Είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο που έχω 'βάλει στο μάτι'
Εννοώ έκδοση & χρώμα...
Πόσο καιρό το περίμενες & πόσο σου πήγε τελικά ?? -
Δυστυχώς όχι , δεν πρόλαβα...
Με βλέπω απο εβδομάδα. -
Καλημέρα στην πάρέα ,
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Ford Car Center στην Αμφιθέας μου ανέφεραν ότι έχουν κάποια μοντέλλα βενζίνης σε έκδοση Business ετοιμοπαράδοτα.
Θα κάνω μια επίσκεψη και θα σας ενημερώσω , μου φάνηκε περίεργο πάντως μιας & ρωτώντας στην Βελμαρ πριν κανα μήνα μου είχαν αναφέρει και εμένα 3-4 μήνες αναμονη... -
RE: BMW X1 2016
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Σημερα παρελαβα και εγω (bmw x1 sdrive 18i χειροκινητο)
Δεν μπορεσα να ασχοληθω πολυ με το αμαξι. Πολυ καλη ευκρινεια η καμερα οπισθοπορειας και οι αισθητηρες παρκαρισματος. Καμια σχεση με κατι κινεζιες που κυκλοφορουν σε αφτερμαρκετ. (οχι οτι και αυτοι δεν παιζει να ειναι κινεζικοι απλα ειναι σιγουρα καλυτεροι.....). Επισης η ηλεκτρικη υποστηριξη της μεσης ηταν τελικα καλη επιλογη
Περισσοτερα τις επομενες ημερεςΚαλορίζικο & Καλοτάξιδο εύχομαι...
Πόσο σου πήγε τελική τιμή ???