Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    N
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 4
    • Best 1
    • Groups 0

notisth

@notisth

0
    Profile views
    4
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

notisth Unfollow Follow

Best posts made by notisth

• RE: VW Golf MK 8

Καλησπέρα Θα ήθελα και εγώ να   αναφέρω το  πρόβλημα  που έχω με το γκολφ mk8 1.500 etsi Έξι μηνών αμάξι 5.000 χιλιόμετρα και όταν Ξεκινάω το πρωί μερικές φορές δεν φορτίζει την μπαταρία την 12V Το σταματάω και μετά από μία ώρα όταν το βάλω μπρος Δουλεύει κανονικά  υπάρχει Κάποιος που έχει το ίδιο πρόβλημα

στην αντιπροσωπεία δεν μπορέσαμε να το  επισκευάσουμε

Πότε φορτώνει την μπαταρία και άλλοτε όχι μεγάλο πρόβλημα  και δεν θέλω να το αφήσω για  μέρες στην αντιπροσωπεία για να το ψάξουν Μπορεί να κάνει και 10 μέρες για να το παρουσιάσει Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ 28000 αμάξι Ευχαριστώ και πάλι

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      N
      notisth

Latest posts made by notisth

Καλησπέρα Θα ήθελα και εγώ να   αναφέρω το  πρόβλημα  που έχω με το γκολφ mk8 1.500 etsi Έξι μηνών αμάξι 5.000 χιλιόμετρα και όταν Ξεκινάω το πρωί μερικές φορές δεν φορτίζει την μπαταρία την 12V Το σταματάω και μετά από μία ώρα όταν το βάλω μπρος Δουλεύει κανονικά  υπάρχει Κάποιος που έχει το ίδιο πρόβλημα

στην αντιπροσωπεία δεν μπορέσαμε να το  επισκευάσουμε

Πότε φορτώνει την μπαταρία και άλλοτε όχι μεγάλο πρόβλημα  και δεν θέλω να το αφήσω για  μέρες στην αντιπροσωπεία για να το ψάξουν Μπορεί να κάνει και 10 μέρες για να το παρουσιάσει Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ 28000 αμάξι Ευχαριστώ και πάλι

N
      notisth

Πάντως δεν είναι τυχαίο που συνέβηκε και σε άλλα αυτοκίνητα η παρτίδα φαίνεται των μπαταριών θα είναι ελαττωματική δεν ξέρω αλλά η εγγύηση πρέπει να είναι εγγύηση δύο χρόνια Κάτω από ορισμένες συνθήκες εμένα με Ειρωνεύτηκαν πως επειδή το Βάλα Μπρος δεν μπορούν να με καλύψουν άλλα με το είπαν στο τέλος σου έτσι λοιπόν να προσέχουν οι επόμενοι από μένα γιατί τους είπα ότι δεν έπρεπε να περάσουν την μπαταρία μπορεί κι αυτή να έχει πρόβλημα

N
      notisth

Εγώ απλά ενημερώνω τον κόσμο για να μην βρεθούν προ απροόπτου όπως εγώ και να μην πληρώσουν την μπαταρία να πάρουν το αμάξι και να βάλουν δικιά τους μπαταρία Έξι μηνών αμάξι με 4000 km

N
      notisth

GOLF Mk8 1.5 eTSI DSG Θέλω και εγώ να αναφέρω πρόβλημα με το αυτοκινήτο GOLF Mk8 1.5 στις 22/3 Ανάψανε όλα τα λαμπάκια και φυσικά το λαμπάκι 12V μπαταρίας χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν έπαιρνε μπροστά το ξεκινήσαμε με Booster πήρε αμέσως αλλά τα λαμπάκια δεν σβήσανε και επειδή είναι αυτόματο δεν ξεκινούσε Έβγαλα τον πόλο της μπαταρίας για να κάνει reset όπως ξέρουμε και σε 10 λεπτά το ξαναέβαλα μπροστά αλλα τα λαμπάκια παρεμειναν Το φορτώσαμε λοιπόν express το πήγα στον τοπικό αντιπρόσωπο και από την Δευτέρα το πρωί έως και την Τετάρτη τρεις μερες με λέγαν ότι ασχολούνται με το αμάξι μου το απόγευμα της Τετάρτης με πήραν τηλέφωνο και με είπαν ότι είναι έτοιμο τους είπα τι είχε και μου είπαν μπαταρία Αλλά δεν το βάζουν στην εγγύηση ενώ είναι έξι μηνών το αμάξι και έχει 4.000 km διότι το έβαλα μπρος Εγώ τους είπα που υπάρχει στο manual ότι δεν το βάζουμε μπρος το αμάξι με boost και ότι Αν έμενες εσύ με παγωνιά έξω δεν θα προσπαθούσες να το βάλεις μπρος Το αμάξι χάλασε πριν το βάλω μπρος μου είπαν ότι κοστίζει η μπαταρία 200 ευρώ μαζί με έναν πολο ενώ ξέρουμε ότι η varta έχει 2 χρόνια εγγύηση Και να φανταστείτε καινούργιο αμάξι 28500 Εγώ ΔΕΝ θα πάω σε αυτή την αντιπροσωπεία ι άλλη φορά Αυτά προς το παρόν με αυτό το πρόβλημα και εύχομαι να είναι το μοναδικό έχει παρατηρηθεί τον Δεκέμβριο και σε άλλα δύο αμάξια θα πάρω τηλέφωνο να αναφέρω το πρόβλημα και στην κοσμοκαρ

N
      notisth
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ