που σου στέλνω ακριβώς ;
Daskalos78 wrote:
August wrote:
Daskalos78 wrote:
καλημερα,ενδιαφερεσαι για αγορά ;
Ναι, μήνυμα δεν μου ήρθε, με ενδιαφέρει και μου αρέσει σαν αυτοκίνητο
Latest posts made by daskalos78
-
RE: Ακύρωση παραγγελίας αυτοκινητου
-
σου έστειλα email
Daskalos78 wrote:
panos2171 wrote:
με ήρεμη κουβέντα Κ από τις δυο πλευρές Κ όλα καλά ,βέβαια έχασα μια επιπλέον έκπτωση λόγω ότι το προηγούμενο ήταν ετοιμοπαράδοτο
Στείλε μου σε μηνυμα αν δεν μπορείς εδω τιμη που σου έδωσαν σε ετοιμοπαράδοτο και τι? σε παραγγελία αν θες.
μηνυμα που;
-
Daskalos78 wrote:
panos2171 wrote:
με ήρεμη κουβέντα Κ από τις δυο πλευρές Κ όλα καλά ,βέβαια έχασα μια επιπλέον έκπτωση λόγω ότι το προηγούμενο ήταν ετοιμοπαράδοτο
Στείλε μου σε μηνυμα αν δεν μπορείς εδω τιμη που σου έδωσαν σε ετοιμοπαράδοτο και τι? σε παραγγελία αν θες.
καλημερα,ενδιαφερεσαι για αγορά ;
-
Τέλος καλό λοιπόν. Το ακύρωσαν από μόνοι τους ή τους πίεσες με κάτι άλλο;
-
Daskalos78 wrote:
[quote=August μπλε βαθύ
Με το καλό και σύντομα να παραλάβεις, φαντάζομαι θα είναι ετοιμοπαράδοτο
Daskalos78 wrote:
Καλή χρόνια σε όλους!Τελικα η αλλαγή της παραγγελίας μου πραγματοποιήθηκε ,από την αντιπροσωπεία όσον αφορά την αλλαγή χρώματος του αυτοκινήτου!Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!!!
Καλή χρονιά, τελικά τι χρώμα επέλεξες
ευχαριστω,σε δυο μήνες περίπου θα παραλαβω
-
[quote=August μπλε βαθύ
Daskalos78 wrote:
Καλή χρόνια σε όλους!Τελικα η αλλαγή της παραγγελίας μου πραγματοποιήθηκε ,από την αντιπροσωπεία όσον αφορά την αλλαγή χρώματος του αυτοκινήτου!Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!!!
[/quote]
-
μπλε navara
Daskalos78 wrote:
-
-
χρονια πολλά ,βασικά εγώ δεν είχα μέτρο σύγκρισης Κ λόγω Covid-19 δεν μπορούσα να πάω αντιπροσωπεία να το ψάξω καλύτερα!
Μερικές φορές όταν κάνουμε αγορά αυτοκινήτου ή άλλου αντικειμένου μεγάλης αξίας, γινόμαστε υπερβολικοί και ως ένα βαθμό ψυχαναγκαστικοί, γυρίζουν στο μυαλό μας συνέχεια οι λεπτομέρειες, ψειρίζουμε και το παραμικρό και φοβόμαστε μην κάνουμε λάθος κλπ. Κι όμως δεν αποτελεί 'απόφαση ζωής' η επιλογή ενός αυτοκινήτου...
Να πω ότι παρορμητικά είχες διαλέξει ένα ακραίο χρώμα και το τώρα το μετάνιωσες, ΟΚ, αλλά εσύ παράγγειλλες κάτι πολύ όμορφο που προσθέτει και δεν αφαιρεί απ' την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Συνηθισμένα μπλε υπάρχουν χιλιάδες, σε δυο χρόνια θα σου φαίνεται σαν 'ακόμη ένα μπλε αμάξι'... ενώ αυτό που παράγγειλες, όπως και κάποια άλλα που βγάζουν μερικές εταιρείες, 'κεραμιδί' ή 'μπορντωπορτοκαλοροδοκόκκινα' που λέει και μια ψυχή, ή κάποια 'σοκολατί' κλπ. εγώ τα θεωρώ πολύ έξυπνες επιλογές, γιατί κάνουν τα αυτοκίνητα να φαίνονται κομψά αλλά και μοντέρνα ταυτόχρονα, χωρίς να υπάρχουν χιλιάδες απ' αυτά στους δρόμους.
Ακόμη κι αν σου δώσουν την επιλογή της αλλαγής, πιστεύω πως δεν αξίζει τον κόπο και καλύτερα 'συγκράτησε τον εαυτό σου' και μη σε 'τρομάζει' πως το χρώμα αυτό ίσως σου φαίνεται λίγο ασυνήθιστο με δεύτερη σκέψη... πόσο μάλλον να χάσεις χρήματα και να διαπληκτίζεσαι με τον κάθε επαγγελματία, να περιμένεις κι άλλο κλπ. Κανένα ουσιαστικό όφελος δεν θα προκύψει, και ίσως αργότερα μετανοιώσεις που το μετάνοιωσες! Συνήθως οι αυθόρμητες αποφάσεις μας είναι οι πιο σωστές...
-
σε ευχαριστώ πολύ!
Και η δική μου γνώμη είναι να μην στεναχωριέσαι, ωραίο χρώμα και επίσης όμορφο αυτοκίνητο, καλοτάξιδο