Χρήστο καλοταξιδο !
Πήρες ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο στην διλιτρη έκδοση του που αποτελεί απαγορευμένο καρπό για τους περισσότερους και το πρώτο σου ποστ είναι λες και έκανες αγορά smartphone και ψαχνεσαι με τις νέες ρυθμίσεις του.
Βρε γράψε οδηγικές εντυπώσεις για το εργαλείο , κόστος, χρώμα , βάλε και μερικές φωτογραφίες να γουστάρουμε. Είμαι σίγουρος πως οι κάτοχοι νέων Toyota θα σε βοηθήσουν με τα μπλιμπλικια αλλά εδώ προέχει το αυτοκινητιστικό κομμάτι!
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι πάνω από όλα!
Τη να σας πω ρε παιδιά για την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου , προέρχομαι από αμάξι εικοσαετίας,τεχνολογικά θέματα ασφαλείας νομίζω πως ς έχει ξεφύγει ,το έχω μια εβδομάδα περίπου ,προς το παρών όταν είμαι δίπλα η μες στο αυτοκίνητο έχω ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο,
(αλήθεια δεν μπορώ να κλείσω το στόμα μου ,σαν χαζοχαρούμενο παιδάκι που πήρε ενα ακριβό πανέμορφο παιχνίδι.) όταν το οδηγώ έχω παρατήρηση ότι μου αποσπούν την προσοχή οι οθόνες με της πολλές τους πληροφορίες τα λαμπάκια στους καθρέπτες οι ήχοι από τους αισθητήρες ..
Προς το παρών βγάζω το άχτι μου στης ανηφορικές διαδρομές με μεγάλες κλήσης που μου έτρωγαν τη ζωή στης καθημερινές διαδρομές από και προς την άνω Ηλιούπολη οπου μένω ,το αμάξι δεν κολάι πουθενά μου δίνη την εντύπωση ότι οδηγώ μηχανή μεγάλων κυβικών.
Προγραμματίζω το συντομότερο δυνατών βόλτα προς Χαλκίδα .για να δοκιμάσω της ταξιδιώτικες άνεσης του αυτοκινήτου,
Τέλος ευχαριστώ για της ευχές που μου δώσατε..
..................................
ΌΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ..................